Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Widziałem dziś kilku niskich facetów z ładnymi dziewczynami

Polecane posty

@Frodo Z tego co piszesz - nie znasz kobiet. Wybacz, ale ja mam chyba większe doświadczenie i proszę - zaufaj mi. Są kobiety dla których wzrost jest ważny, są też takie dla których jest drugi/trzeciorzędny lub nieważny. Każdy ma trochę inne gusta - więc wysocy trafiają na kobiety lubiące wysokich. Niscy mogą poznać kobiet które lubią niskich (lub im to jest obojętne). Powiedz - skąd masz wiedzę, że WSZYSTKIE kobiety lubią wysokich? Nawet tutaj napisała dziewczyna, że wzrost jest bez znaczenia. Ale Ty przecież tak lubisz się użalać nad sobą zamiast pracować nad sobą ...

"automatycznie przestają wypuszczać ta desperację na zewnatrz i stają się atrakcyjni dla części osób z płci przeciwnej." może i coś w tym jest. to by tłumaczyło fakt że jak przekroczyłem trzydziestkę to jakoś tak dziwnie doświadczyłem rzeczy o których wcześniej nie miałem co marzyć. tylko że wtedy zaczęło mi to zwisać.

Gość facet w opałach
Pozostałości po małpich przodkach. Że niby jak zwierżeta tylko największe samce ?

Gość facet w opałach
no to fakt że niski też ma szanse ale kobieta objętnie jaki ma wzrost zawsze mocno na nią działa wysoki chyba to instynkt jak mówił frodo :D

Jacuś robisz z siebie wielkiego guru ale kiepsko Ci idzie. 1 - nigdzie nie napisałem że wszystkie lubią wysokich, jednak jest ich miażdżąca większosc. 2 - jak gość ma 168 to jego pula jest znacznie zawężona w porównaniu z kolesiami po 180+ i to jest fakt którego wymąrdzaniem się nie zmienisz 3 - nie użalam się nad sobą bo nie mam specjalnego powodu, piszę tylko jak jest

Gość a ja mam 178cm
178cm a laska która miała ok 165cm powiedział mi że jestem mały ???? myślałem że jestem średni więc o co jej kurwa chodziło ?

"jak gość ma 168 to jego pula jest znacznie zawężona w porównaniu z kolesiami po 180+ i to jest fakt którego wymąrdzaniem się nie zmienisz" to oczywiste. na każdym, nie tylko na kobietach, większe wrażenie robi wysoki, postawny gość niż knypek. amerykanie zrobili badania które dowiodły że średnio facet wyższy o cal zarabia o ileś tam tysięcy dolarów rocznie więcej.

Gość a ja mam 178cm
Jacuś robisz z siebie wielkiego guru ale kiepsko Ci idzie. 1 - nigdzie nie napisałem że wszystkie lubią wysokich, jednak jest ich miażdżąca większosc. 2 - jak gość ma 168 to jego pula jest znacznie zawężona w porównaniu z kolesiami po 180+ i to jest fakt którego wymąrdzaniem się nie zmienisz 3 - nie użalam się nad sobą bo nie mam specjalnego powodu, piszę tylko jak jest 100% racji masz

Każdy kto non stop nawija o tym samym i do jego ptasiego móżdzka nie może jednak dotrzeć, że ludzie są różnorodni to troll:) " ale kobieta objętnie jaki ma wzrost zawsze mocno na nią działa wysoki chyba to instynkt jak mówił frodo" Stań się kobietą to ocenisz czy działają na Ciebie wysocy. Są i puste laseczki które mają kilka wyznaczników (wzrost, portfel itp), są tak samo faceci ktorzy mówią "tylko z dużym biustem"/"tylko wysoka" i co ile kobiet lata z pianą albo użala się na forum bo nie spełnia wymagań jakieś grupki?:)

Gość bumele
"amerykanie zrobili badania które dowiodły że średnio facet wyższy o cal zarabia o ileś tam tysięcy dolarów rocznie więcej." Dlatego zawsze sobie ceniłem niskich ludzi w biznesie, nauce, w pracy (mój szef jest nie za wysoki) - bo wiadomo że znaleźli się tam po pierwsze bo ich umiejętnosci były autentyczne (genuine) oraz wbrew wszystkiemu.

Gość no laski mają coś na
dekiel z tym wzrostem pamiętam jak mój kumpel opowiadał że ma 183cm a ona mówiła że ledwo się zlicza do wysokich taki prawdziwy ma 190cm myślałem że padne ...

Gość bumele
"amerykanie zrobili badania które dowiodły że średnio facet wyższy o cal zarabia o ileś tam tysięcy dolarów rocznie więcej." Dlatego zawsze sobie ceniłem niskich ludzi w biznesie, nauce, w pracy (mój szef jest nie za wysoki) - bo wiadomo że znaleźli się tam po pierwsze bo ich umiejętnosci były autentyczne (genuine) oraz wbrew wszystkiemu.

Gość To napawde Wam wpolczuje,
Jestesmy kolo 30. Dodam, ze moj partner ma duze powodzenie wsrod kobiet.

Gość IMO12358
Krwawa Wilczyca "...) są tak samo faceci ktorzy mówią "tylko z dużym biustem"(...)" **Kaszel**kaszel** :classic_cool:

Gość niebieskooki brunet
ja mam 192cm i każda dziewczyna z którą byłem mówiła że jestem bardzo wysoki i podkreślały to wielokrotnie więc kobiety patrzą na wzrost dosyć mocno często nawet jest on czynnikiem decydującym czy z nim być czy nie

Gość niebieskooki brunet
a najlepsze jest to że mój stary ma 170cm a ja 192cm heh :D

Po prostu przy wysokim facecie lepiej wyglądają i nie chodzi o żadne bezpieczeństwo czy inne bzdury bo taki Jet Li zapewniłby o wiele lepsze bezpieczeństwo niż wszystkie wysokie koksy z jakiejś siłki.

Gość niebieskooki brunet
nie to chyba po dziadku bo on miał 190cm a swoje prostackie teksty zachowaj do siebie

Gość bumele
niziołek, czy myślisz że choć centymetr ci przybędzie od dysksji na ten temat?

Statystycznie to ja nie jestem dziewicą. Masz statystyki gdzie pokazują jakie różnice wzrostu są w parach? Ostatnio się przyjrzałam temu właśnie na ulicach, przeciętnie jest to 5-15cm (i z tego jak się gada z normalnymi dziewczynami to też o takich mówią różnicach). Gdy przeciętny wzrost kobiet to 163, czyli plus 15 no to mamy 178. Naprawdę wybitnie wysoki wzrost nam wychodzi, co nie? Coś jednak kiepsko Ci idzie z panienką skoro chce Ci się tracić czas na żale na kafe:D

Gość niebieskooki brunet
Jet Li Wątpię wystarczy że ktoś zna się dobrze na sportach walki np muay thai a jest dużo większy to jet li nic nie zrobi