Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SłodkieUsta

Dlaczego polscy faceci nie potrafią się ubrać ?!!!

Polecane posty

Gość jak zaczniesz chodzić
na co dzień do roboty w garniturze to niestety płaszcz tez musisz kupić. No ale tobie na kasie w tesco to niepotrzebny :classic_cool:

Jak go nie stać to niech zarobi !!! a nie jak prawiczek 1991 ( + 100 jego innych nicków) łyse to, glupie, pokazuje malego ptaszka i jezdzi Tico, no porazka Byle debil po gimnazjum umie zarobic na porzadne auto a ''wykształcony'' jezdzi MPK i tłumaczy się ze chroni srodowisko :classic_cool: ok rozumiem w małym mieście czy np w Warszawie gdzie lepiej wsiąsc do tramwaju ale reszta? heh

Gość mam 30 lat, jestem niski i łys
y a do tego nie mam prawka i nie jestem prawiczkiem :classic_cool:

"Jak go nie stać to niech zarobi !!!" ­ Jak zarobię to wydam na coś lepszego niż na rajd po galerii handlowej w poszukiwaniu tego co trendy w tym sezonie. ­ "Byle debil po gimnazjum umie zarobic na porzadne auto" ­ Rolls Royce tak potaniał?

Rada na przyszłość - jak chcesz udane prowo to nie przesadzaj z poglądami, jak są za ostre szybko wychodzi, że to tylko prowokacja.

nie każdego tatę stać żeby płacić synkowi za umycie bmki którą mu dał na koniec gimnazjum.

był taki program gdzie taki blond pasztet i wychudzona alkoholiczka ubierały "zwykłych, szarych ludzi". Może SłodkieUsta teraz przejmie pałeczkę? :)

Argen - tak, chyba to. Pierwsze sezony tego były w UK i szczerze mówiąc na kilka programów tego typu, ten był zdecydowanie najgorszy.

Gość laska z miasta
Mnie sie najbardziej podobają faceci w skórach.Kurtka skórzana obojętnie jakiego koloru i fasonu to elegancja francja i luksus!

Gość wiesniaki z polski
SłodkieUsta a to sie usmialam :D dawaj wiecej takich tematow :D:D:D

Gość lysy blondyn
Same ciapate chodzą w skórach i murzyny

Gość SlodkieUsta
Jem kupe

Nie mają pieniędzy na modne i dobre ciuchy, poza tym nie oszukujmy się - większość polskich facetów ma ważniejsze problemy (np. za co utrzymać rodzinę) od układania w głowie modnych stylizacji.

Gość lubiąca ujeżdżać konie
Mnie się podoba styl kowbojski u facetów.Krótka kurtka,obcisłe dżinsy i kapelusz :)

A po co zakładają rodzine skoro nie mają za co jej utrzymać ? :O:D ja sie umiem ubrać tak mysle, tzn umiałem gdy bylem mlodzikiem, teraz nadal wyglądam jak dzieciak i nie wiem co zmienić

Gość a moj chlopak
a mój chłopak zawsze świetnie się ubierał, męsko, buntowniczo, ale przy tym wciąż z klasą :) w zimę zazwyczaj podstawowy zestaw to glany albo martensy, sprane rurki podwinięte nad glanami, kurtka ramoneska i biały albo czarny t shirt bez nadruków (albo z zespołami) i włosy ma tak fajnie wygolone - bardzo krótko po bokach, dłuższe na górze nie muszę mu pomagać w zakupach bo sam wie jak się ubrać i czego chce :)

Gość ryyju
oto to mi sie podoba