Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkur.wiony.

Znalazłem w portfelu żony kartę do telefonu

Polecane posty

Gość Wkur.wiony..
co mam robić ,kurwa jak zyć? czy ja naprawde jestem taka cipą?

Dla mnie to trochę dziwne aby ktoś miał czyjąś kartę telefoniczną to po pierwsze. Po drugie czy gdybyś ty miał kogoś na boku To czy dałbyś koledze taką kartę w której są poufne smsy?? Po trzecie trochę się pospieszyłeś z tą awanturą! Wpierw mogłeś wysłać smsa i zaingerowć spotkanie Niby to Twoja żona chce się znim spotkać w ustalonym przez ciebie miejscu. Wówczas przekonałbyś się czy ma kogoś!!

Gość Wkur.wiony..
wiem,ze zona dawała dupy,ale mielismy układ,ja myje podłogę i kibel,ona daje dupy i wynosi smieci

Gość baba_z_gór
po prostu oczka jej spadały..... :D

Może i powiadomiła, ale jeśli zastraszę dziś żonę, że poinformuje męża koleżanki o tym, że go zdradza to moja się na pewno przestraszy. I jeśli to jej karta to uratuje dupę koleżance, a jeśli to nie jej to koleżanka będzie miała problemy i się nauczą obie.

Gość Wkur.wiony..
..taką cipą, że nawet druty są w stanie bardziej żonę podniecić? Co one w sobie takiego mają, czego ja nie mam? długość? gubość?

Gość oj psychiatra by sie przydał
"Wymyśliłem, że jutro pójdę do pracy mojej żony i powiem, że powiadomię jej męża o jej wyczynach. Najpierw oczywiście uprzedzę o tym żonę, zobaczymy jak się zachowa."

Gość Nie poprawna...
Ale pomyśl skoro ona miala jej kartę to jak koleżanka pisała z tym kolesiem tylko w pracy jak twoja zona przyniosła jej tą karte ? zobacz czy poza pracą też było pisane jeśli tak to raczej to twojej żony .. :o

Wiem, że się pośpieszyłem, ale nie myślałem wtedy o tym, żeby to sprawdzać, bo byłem przekonany, że to jej. Teraz biorę pod uwagę inne opcje.

Gość Wkur.wiony..
baba tak myślisz? hmmm moze masz i racje

Gość ZdegenerowanaMaupa
A tak na poważnie to te baby durne z tymi sms-ami/ WIADOMOSCI SIE K. KASUJE !!! od ręki a nie trzyma, zeby chyba na starość do nich wracać w razie demencji - i wspominać

Gość Wkur.wiony..
wiecie po co wymyśliłem ta prowokacje,bo takie tematy sa chwytliwe a ja nie mam nikogo i chociaz tak sie dowartosciuje

Gość oj psychiatra by sie przydał
Temat z kotem co sika do umywalki jest bardziej trzymający w napięciu, moze spróbuj w tym kierunku

Gość Wkur.wiony..
i majac taki problem wpadłem na genialny pomysł,ze opowiem wszystkim na forum jak to moja zona daje dupy na prawo i lewo,fajny pomysł nie ?

Gość dfguo vc fdxxrd
a skad miales pin do karty???

Gość Wkur.wiony..
tematy z kotami tez przerabiałem,to takie niemeskie,a o zonie to moze i sie jakas pocieszycielka znajdzie :-)

Gość ZdegenerowanaMaupa
zajebysty :(

Gość Wkur.wiony..
to taka specjalna karta bez pinu

Gość dfguo vc fdxxrd
02.10.2012] 21:51 [zgłoś do usunięcia] Wkur.wiony.. to taka specjalna karta bez pinu :D:D:D:D SPECJALNE TO MASZ JAJA- CHOCIAZ I TAK WIADOMO ZE KOBIETA SLECZY NAD PROWOKACJOM

Już sprawa jasna. Sprawdziłem, okazało się, że było pisane poza godzinami jej pracy, między innymi w godzinach mojej pracy. Dzięki niepoprawna jeszcze raz za pomysł. 8 wspólnych lat poszło się jebać kurwa!

Wiesz ja jestem pewien powiedzmy w 90% że jest to karta twojej żony. Zdrada pręczej czy później się wyda a która koleżanka poszła by na taki uklad aby kryć drógą osobę. Gdyby się coś takiego wydało to wystarczy że taki facet zadzwoni do męża tej koleżanki i by mu o tym powiedzieć a przy okazji i sprawdzić. Niewinna koleżanka narobiła by sobie kłopotów i to poważnych!

i właśnie dzisiaj się wydała, smsy są na tej karcie od 16 czerwca. I nie wygląda to na początek ich znajomości.,

Gość Wkur.wiony..
A może ją wziąć na dwa baty...?

Gość luiza z majorki
Może koleżanki karta, nie węsz jak pies, nie będziesz miał zmartwień.

Gość Wkurwiony ja ci opowiem
moja historie... Doksztalcam sie wieczorowo, pewien kolega z mojej grupy probowal mnie poderwac, ale jemu sie nie udalo, wiec wylal na mnie meskie perfumy... Zaraz po zajeciach zadzonilam do meza, powiedzialam co sie stalo, nie liczylam na cud, ze mi uwierzy. Powiedzial, ze bede sie tlumaczyc jak wroce do domu, a nie przez telefon. Stawalam wtedy na glowie, aby mi uwierzyl, kazalam dzwonic na uczelnie (maz uwazal, ze nie bylo mnie pewnie na zajeciach), zalatwialam liste obecnosci itp Moje kolezanki kazaly mi leciec pod prysznic zaraz jak wroce do domu, ale tak bym postapila wtedy kiedy bylabym winna. Twoja sytuacja jest troche dziwna, uwazam, ze to jednak karta Twojej zony. Idz teraz do pokoju wylacz muzyke i powiedz jej, ze jesli nie powie prawdy to dzwonisz do kolezanki meza. Nie dawaj jej zbyt wiele czasu do zastanowienia sie jak z tego wybrnac... Powodzenia!

Gość Wkur.wiony..
bo wiecie,zona siedzi w pokoju i szydełkuje,a ja szukam porady na forum,ona sie pyta co jakis czas czy juz cos wicej wiem,czy moze sobie jeszcze porobić mnie w chuja