Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kręconka :)

jak uratować byłego od niej!

Polecane posty

jego szanuję, jego nowej dziewczyny nie bo ona sama się nie szanuje jak ledwo dziecko urodziła - pewnie pomyłka już rozwód... i nowy facet szybciutko... i jak sama piszesz moja droga... jestem sama. on o tyum wie. więc wie że mogę czegoś chcieć i że nie bez powodu mu mówiłam że jestem sama :))) i że chętnie bardzo bym sie spotkała, pokazała mu okolicę...

Gość Twoj eks chlopak
Nie chce Cie Kreconka. Odpisuje z grzecznosci. Moje Kochanie calkowicie mnie zaspakaja.Uwielbiam Jej cialo !!!!!!!! Wiem,ze bolca potrzebujesz,ale na mnie nie licz.Ciau!!!!!!!!!!

Gość korek karolek
Dokladnie jak napisala to mireczkowata, poznajesz nowa milosc, a tamta (jesli sie rozstaliscie w zgodzie) dobrze wspominasz i nie ma tu jakis skrytych uczuc. Moja zona wie o EKS i to nie jest tak, ze z nia sie spotykam raz na miesiac czy cos. Od naszego rozstania minelo 9 lat i spotkalismy sie ze 3 razy. Milo bylo powspominac starych znajomych, posmiac sie i TYLE. Moja zona tez ma kontkat ze swoim eks, spotykaja sie niemal codziennie w sklepie i zawsze zamieniaja pare slow, i co mam byc zazdrosny??? Wg ciebie to on pewni przychodzi do sklepu, zeby sie spotkac z nia bo napewno jest w niej zakochany...eh, dziewczyno, poprostu nie masz swojego zycia. Ludzie sie rozstaja i naprawde potrafia po latach sie spotkac bez rzadnych podtekstow, od tak jak i z innymi znajomymi, ale do ciebie to nie dociera.

ale ja mu naprawdę wyraznie dawalam do zrozumienia ze .. ojejku no... kokietowalam go na calego... i na miejsce wybralam najpiekniejszy park co jest kolo nas i wtedy momentalnie odpisal ze "bardzo chetnie!!!!!!!!!!!!!! " nie jest to chyba loleżenskie spacerowanie wieczorem romantycznie,w ięc moim zdaniem on też ma myśli że "a może"... tylko ciągle cofamy się, a ja bym chciała wiedzieć... co dalej!!!!!!!! jak go uwieść ?!

Gość heheheeeeeeeeeeeeee
Kreconka kup sobie wibrator. Tylko o jego Fiuta ci przeciez chodzi.:D:D:D

W tym parku mu sie oddam jak wtedy gdy mielismy po 18lat...

proszę się nie podszywać

Cipa mnie strasznie swedzi. Jaki wibrator polecacie ?

Rano zaspokoilam sie szczotka do Kibla...ale ile tak mozna samemu ? :(

ale jak go chcesz uwieść skoro gosciu sie nie odzywa? Musielibyscie się spotkać- będziesz naciskała, wysyłała maila, smsy, jednym słowem robiła z siebie idiotke? Ja też czasem mailuje z moimi byłymi, ba nwet czasem spotykam sie na piwie- ot żeby pogadać chwilę, przeważnie w większym gronie. To nic nie znaczy- uważam, ze sama sobie robisz krzywdę- ale coż, Twój wybór.

Gość vcvxm
to prowo albo psycholka! nie nakręcajcie tego trolla. niech już skończy bo kafe zaśmieca.

aaaaaa.. i tu ciekawa sprawa... bo my mamy się spotkać sam na sam....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Elka 789
Po co Ci cos takiego? Zebys sobie cos udowodnila?, Jaka to jestes zajebista - nie nie jestes, bo mimo wszystko wiecej szczescia daje mu kobieta z dzieckiem, niz Ty sama. Gdyby w tym cos jeszcze bylo wiecej, znaki z jego strony, jakies uczucia, mialabys powody by dzialac, wtedy jeszcze bym zrozumiala. Tylko ,ze Ty, na podstawie wlasnych wymyslow, nie z jego inicjatywy, probujesz dzlac, a to juz jest glupie.

ja wiem co pisałam. zero zrozumienia. ale z was niedobruchy

Bedziemy spacerowac.Ja niby potkne sie i przewroce sie w krzaki.On bedzie staral sie mi pomoc,podda mi reke i wtedy przyciagne go do siebie i zlapie za fiutka.Niezly plan,co ?

elka 789 - wreszcie sensowna odpowiedz,.. ale właśnie.. znaki z jego strony były...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

w tym cały sęk że nie robiłabym sobie nadzieji gdyby nie jego radość jak gadaliśmy kiedyśtam przez telefon po moim powrocie... i gdyby nie to, że odpisuje, co jakiś czas sam pisze...

Kobiety czy Was nigdy c.ipa nie swedziala ??!!! Zrozumcie mnie...

bardzo dojrzałe to podszywanie się przez niewyżyte wulgarne dzierwczyny!

Mam nadzieje,ze ta jego radosc wynikala z mysli o pieprzonku...hmmmm.juz nie moge sie doczekac. Dawno nie mialam bolca w c.ipie.

Gość kręconka prawdziwa!
mnie przynajmniej ktoś podrywa, nie to co was żenujący

Gość aleeeeeeeeeeee le le
Przypadkowe czy nieprzypadkowe - zapamiętaj BYŁY facet to TYLKO były facet. Chyba nie chcesz być tematem opisywanych tu często dramtów, gdzie właśnie od takich spotkań "z byłymi" sypała się cała reszta. Zajmij się sobą i partnerem w trakcie tej imprezy bez zaspokajania swojego ego a wszyscy będą zadowoleni

Gość a moze to ci da do myslenia
"Nie marnuj czasu na kogoś, kto traktuje cię jako opcję, lepiej zacznij szukać kogoś nowego".

Gość a moze to ci da do myslenia
"Nie marnuj czasu na kogoś, kto traktuje cię jako opcję, lepiej zacznij szukać kogoś nowego".

Gość tak to tk
biała magia!

Gość przepis
jak uratować??? -2 jajka -mąka -białko -piana -piasek wymieszaj i wylej sobie na łeb... podziała jak kubeł zimnej wody!

Jak ja takich lasek jak ty nie cierpie. Sama mialam jedna na glowie, taka zatroskana ex, we wszystko sie wpier***lala i opowiadala znajomym jaka to ze mnie sucz :) Naszczescie ustawilam ja do pionu.

Miss - a czemu Ty ja ustawialas? Facetowi widocznie nie przeszkadzała skoro to TY musialas jej do rozumu przemówić ;-)