Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyrafa155

Przeziębienie w ciąży jakie leki przy problemach z żołądkiem

Polecane posty

Gość żyrafa155

Mam problem tego typu,że muszę byc na diecie lekkostrawnej bo przez całą ciążę mam okropne problemy z układem pokarmowym (refluks,nudności,bóle żołądka,jelit,okropny niesmak w ustach). Do tego wszystkiego doszło mi teraz przeziębienie,czuje się rozbita i pobolewa mnie gardło już trzeci dzień. Chodzi o to,że te wszystkie naturalne środki oraz dostępne pastylki np. z wit.C odpadają bo dodatkowo podrażniają mi żołądek. Generalnie wychodzi na to,że nic nie mogę brać,żadnych cebuli,czosnków,pastylek do ssania z wit.C jedynie zostaje mi tylko płukanie gardła? Co w takiej sytuacji robić?

internista? Ja bym piła dużo herby z miodem, maliną i cytryną.. też mam okropne mdłości ale to akurat mi wchodzi. Też się przeziębiłam ale nie ma dramatu :)

Gość kwiatuszek kłębuszek
który to tydzien, bo jak 1 trymest to rzeczywiscie ciezko z lekami a jak pozniej to mozesz cos homeopatycznego zastosowac w porozumieniu z farmaceutą. Moze powdychaj sobie rumianek na to gardlo, napij sie rumianku..

Gość żyrafa155
trzeci trymestr cytryna odpada bo kwaśna,soku malinowego w ciąży nie powinno się pić bo może wywołać skurcze:/