Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Soth_Gesaecgan

Czy to prawda, że prawdziwi Ariowie mieli szare oczy?

Polecane posty

Gość kjhjkhj
nie masz szarych oczu, zresztą nie podobają mi sie... najładniejsze u faceta to ciemnoniebieskie albo zielone :) czarne są paskudne i oklepane

Gość uioppppp
ty nie masz oczu tylko oko. w kolorze nieokreślonym/mieszanym a nie szarym... szare są zajebiste

Gość pilo
co to za ciołki ci ariowie?

Gość Blondas_Krk
To nie są szare oczy. Taki kolor oczu jak na tym zdjęciu jest bardzo powszechny w Izraelu oraz u osób które mają żydowskie pochodzenie.

Właśnie napisałem szary, bo nie wiem jak swój kolor określić. Coś pomiędzy zielonym, brązowym i szarym. Dziwnie się czuję, bo chciałbym się poczuć prawdziwym kszatrijem a tak nie wiem jak swoją tożsamość określić. " 22:34 [zgłoś do usunięcia]Blondas_Krk To nie są szare oczy. Taki kolor oczu jak na tym zdjęciu jest bardzo powszechny w Izraelu oraz u osób które mają żydowskie pochodzenie." Nie zapominaj, że aszkenazim do końca żydami nie są . . .

Gość pilo
won do izraela cieciu, jak tak sie z nimi utożsamiasz.

Gość pilo
bo tam jeszcze parę dzieci zza rzeki trzeba zamordować, to jedź , pomóż braciom zabijać palestyńczyków.

Ale to właśnie ponoć Palestyńczycy i Sefardim są prawdziwymi żydami. Tj. potomkami Judejczyków. Jest taki historyk, który promują tą tezę. Nazywa się Szlomo Zann. aszkenazim to ponoc w dużej części potomkowie chazarów .