Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkllllaaaaarrrra

21- letnia dziewica, ile jeszcze..

Polecane posty

Gość yeti69
Nie rozumiem niektórych. Jeśli ktoś jest dorosły, odpowiada sam za siebie, przy tym nie robi nikomu krzywdy, dwie osoby są wolne i nie ranią osób trzecich a chcą pójść na taki układ to co komu do tego pytam się ?! Każdy decyduje o sobie i o swoim życiu tak, aby JEMU było dobrze. No, a jeśli dwie osoby chcą tego i mają swoje potrzeby to co ?! Nie mówię tutaj akurat o dawaniu du*y na prawo i lewo gdzie sytuacja może wyglądać tak "wczoraj pieprz*łam się z Tomkiem, ale nie pamiętam kim był ten koleś który mnie przeleciał we wtorek". Wtedy również tego nie pochwalam... Ale jeśli ktoś decyduje się na taki układ z osobą z którą czuje się przy tym dobrze, odpowiada im takie podejście to co w tym złego ? Każdy jest wolny i może robić co chce ! Basta :)

Gość Pesymistyczna
nienawidzę wędkarstwa , piłki nożnej , skoków narciarskich i polityki ^^

Gość el pomidorro
ale bezsensu - a po czym wnosisz, że seks budzi u mnie wstręt? Ruchanie, rżnięcie w publicznej toalecie na dyskotece, bo "muszę rozładować napięcie" - owszem, budzi we mnie odrazę Ale nie uprawianie seksu przez dwoje kochających się ludzi (tak, również przed ślubem!).

Gość ale bezsensu
Ja nic o ślubie nie pisałem przecież.

Gość Pesymistyczna
el pomidorro popieram w 100% ;)

Gość podczerwień ultrafioletowa
może powiedzmy sobie tak: czekanie na ślub to często jest tłumienie swoich potrzeb na rzecz religii,moje czekanie nie wynikałoby z czegoś nienaturalnego bo pasuje do mojej natury. I rzecz jasna nie chce kogos krzywdzic i "przetrzymywac". Ale tez nie chce sie do czegos zmuszac. Więc jasna sprawa ze ktos taki jak Ty nie moze być z kimśtakim jak ja.Bo w żadnąstronę by nie grało.Ty byś czekał - byłbyś zły,ja bym sie pospieszyła do seksu nie będąc na to gotowa - czułabym sie źle. Z mojego punktu widzenia Ty byłbyś egoistą jakbyś nie chciał zaczekać,a z Twojego ja bym była egoistką bo chcę zaczekać a Ty masz potrzeby.

Gość ale bezsensu
el pomidorre, no właśnie seks tylko z miłości wg ciebie jest dopuszczalny a każdy inny jest złem. To nie jest normalne podejście. Bardziej podchodzi to pod ciemne średniowiecze.

Gość Pesymistyczna
Niektórzy faceci są ograniczeni , uważają , że jak dziewica to niezdecydowana...I w ogóle ^^

yeti69 - popieram ostatnią wypowiedź zatem uszanujcie to,że ja robie jak uważam dla siebie za słuszne i nic wam do tego. uprawiajcie sobie seks z kim chcecie ale nie wmawiajcie mi jaka to ja jestem nienormalna i jak to wiele trace bo nie jestek taka jak wy.

Gość kkkllllaaaaarrrra
A moze pod ciemne sredniowiecze podchodzi. Nie szanowanie pogladow innych i to ze kazdy ma prawo miec swoje zdanie?

Gość yeti69
No i niech każdy ma swoje i koniec :) Polejmy sobie wszyscy nawzajem i chodźmy spać ;):D

wy macie takie potrzeby,ja mam inne. wy macie na cos tam ochote a ja nie wole coś innego. Czy potrzeba aż takich sporów? Nie sądziłam że aż tak sie będziecie czepiać i wyolbrzymiać.

Gość ale bezsensu
Pesymistyczna, a co nie jest tak? Jak dziewica i to jeszcze w wieku policealnym to wiadomo, że ma jakieś opory i nie wiadomo co. Podczerwień, my chcemy ci tylko pomóc, bo naprawdę dużo tracisz.

jest taki niewielki problem...nie chce mi sie spać ;)

Gość kkkllllaaaaarrrra
Kto spac ten spac, niektorzy musza jeszcze poruchac

no nie,Ty znowu swoje...to naprawde nie jest dla mnie. Ile razy mam tłumaczyć żeby cokolwiek do Ciebie dotarło? To co dla Ciebie jest szczytem szczęścia inni mogą odbierać w zuupeełnie inym świetle.

Gość el pomidorro
No i super. Wolę mieć śrdeniowieczne poglądy niż pipe jak wiadro.

Gość yeti69
U mnie też i właśnie dlatego chce mi się spać :D

Gość ale bezsensu
Podczerwień, no na pewno czujesz się pobudzona od tej adrenaliny, której dostałaś pisząc te kilkustronicowe komentarze z pianą na ustach. :)

Gość kkkllllaaaaarrrra
No.. to dobranoc wszystkim:) a podczerwien zycze zeby znalazla tego jedynego:)

jak chcesz komus pomóc to tym którzy naprawde tej pomocy potrzebują :) u mnie odpukać jest ok.

Gość ale bezsensu
el pomidorre, od seksu nie ma się pipy jak wiadro. Wiesz co to są mięśnie kega?

Gość Pesymistyczna
To Twoim zdaniem lepiej jak zaczyna się puszczać jedna z drugą od 14 lat (dzieci rodzą dzieci , często tak jest).W granicach 20-30 myślę , że to najodpowiedniejszy czas.I nie ma w tym nic nienormalnego...

Gość yeti69
Erotycznych snów wszystkim życzę (podczerwieni też :D) dobranoc :P:)

Gość ale bezsensu
Ja wam życzę abyście w końcu porzuciły ten kult błoniastości i odkryły to co daje rozkosz i przyjemność :)

Gość el pomidorro
ale bezsensu - a wiesz co to jest metafora?

czy czasem nie pisałam Tobie żebyś nie przypuszczał nic na mój temat? dzisiaj mam dobry nastrój,nie wiem też ską Ci przyszło do głowy że jestem wściekła,czyżbym kogoś obrażała? jakbym pisała mniej wiecej tak: TY KURWA CHUJU NIECH CI KUTAS ZGNIJE I CI W DUPE DWA KIJE to bym zrozumiała Twoje przypuszczenia :) Dobranoc Klaro i nawzajem :)

Gość ale bezsensu
W wieku dochodzącym pod 30 to najodpowiedniejszy czas?? To już jest chore jak człowiek dopiero wtedy zaczyna współżycie. Ja uważam, że przedział powinien być między 15-18.