Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

małżeństwa z dzieckiem

Polecane posty

jak dziecko wpływa na jakość relacji między małzonkami? nie pytam wyłącznie o seks, ale o całokształt życia. co się zmienia i jak?

Gość taka_ładna_ja
co sie zmienia? Wszystko, świat jest odwrocony o 180 stopni, ba ! nawet o 360 ! :)

ale kochacie się jeszcze czy dizecko jest jak słońce, które przysłania wszystkie inne obiekty na niebie? mam wrażenie, że na długie lata jest już po prostu chłodniej, tak na drugim planie jak to się mówi...;-// boję się tego.

Gość taka_ładna_ja
to ze jestem mama nie znaczy ze nie jestem zona, nie moge zaniedbywac meza, normalne ze dziecku poswieca sie wiecej czasu ale przeciez mam rozne obowiazki i daje rade. W ciazy jestes, ze tak pytasz?

Gość kokojoi
większość kobiet się zapuszcza i olewa facetów,życie staje się monotonne i nudne

Gość bgfbgfbgf
a my kochamy dziecko ale stoimy za sobą murem.

Gość taka_ładna_ja
większość.. ale nie wszystkie !

nie jestem w ciąży, ale jestem ciekawa, bo obserwuję czasem pary z zaciekawieniem. dobrze, że stoicie za sobą murem. nie może dziecko czuć podziału między wami, tak czytałam, musicie być po swojej stronie, zgodni np co do kar, pochwał itd. inaczej dzieciakowi w głowie sie myli. liczyłam, że ki ktoś coś poopowiada. czy wciąż jesteście np. parą z "doczepionym" dzieckiem czy np. tylko rodzicami, którzy świadomie podporządkowuja wszystko dziekcu.