Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedem kotów

głodówka ale tylko dla powyzej 70kg

Polecane posty

Gość siedem kotów

witam ! postanowiłam załozyc ten wątek w sprawie odchudzania , ale wolałabym żeby wpisywały sie osoby które mają sporo do schudniecia a nie takie co ważą 50 kg. Ja mam 168 cm i 95 kg wiec sporo przedemną . Pierwszy cel 8 z przodu . Zaczynam głodówkę skoro nic innego nie działa ! pozdrawiam

Gość Siedem kotów
Nie mam siedmiu tylko dwa , ale licząc wszstkie które przewinęły się przez moje życie to owszem siedem było a co??

Gość pakkloa
bo ja mmam 4 teraz i tak mi sie jakos wyrwalo :)

Gość Siedem kotów
Cztery tez fajne ! ja mam białego i czarnego. Ale forum miało bć w kwestii głodówki hihi ! czy TEŻ się odchudzasz?

Gość pakkloa
nie ja sie juz odchudziłam ale szukam diety dla siostry i tak czytam fora powodzenia zycze

Ja mam trzy koty, więc coś napiszę:D A nie myślałaś o diecie lemoniadowej? Ja od dawna przymierzam się do głodówki, jednak odkąd wpadłam na Master Cleans- ciągle o niej myślę. To też głodówka, ale trochę inna, może łatwiejsza? Tydzień temu chciałam zacząć głodówkę, niestety wieczorem zrezygnowałam: byłam tego dnia cholernie smutna, zmarznięta i bez energii, co fatalnie się na wynikach mojej pracy odbiło. Aha, i niezbyt dobrze mi pachniało z ust, a pracuję w dość bliskim kontakcie z innymi. Teraz mam nowy pomysł, może od jutra wdrożę. Śniadanie normalnie zjem, mogą to być codziennie płatki owsiane. Obiad z umiarem, ale zjem. A po obiedzie już tylko lemoniada i tak aż do skutku.

Gość siedem kotów
Hihi! robi sie forum kociarowe zamiast głodówkowe ale ok! o diecie lemoniadowej myślałam a nawet robiłam ! Kupiłam syrop klonowy i cytryny . owszem działa tzn schudłam na niej 5 kg ale kg wrócił szybciej niz myślałam . Dlatego teraz myślę o głodówce a o lemoniadowej w momencie wychodzenia z niej

Gość Siedem kotów
Wytrzymałam 4 dni ! I cieszyłam się ze chudne 1 kg dziennie a nawet odrobine wiecej, ale po 4 dniach bolał mnie zoładek i było mi koszmarnie zimno wiec przestałam stosować. jadłam potem w miarę normalnie ale organizm natychmiast usiłował uzupełnić braki i skutek był taki ze przybrałam wiecej niz straciłam . Lemoniadowa to chyba dobra jest jako szybka dieta np przed imprezą

Czytałam trochę forum. Jedna dziewczyna chudła stosując ją tylko po obiedzie. Dla mnie może byłoby to niegłupie, bo słaby mam charakter, a najbardziej objadam się wieczorami. Też kupiłam cytryny i syrop. Zważę się jurto rano i zobaczymy co z tego wyniknie. Na wakacje chcę w przyszłym roku jechać w większym towarzystwie do Chorwacji i nie bardzo bym chciała straszyć przyjaciół na plaży:D Zawsze byłam szczupła... ...kiedyś:o Jeśli tylko parę dni stosowałaś tę dietę, to sama woda zeszła i jelita się opróżniły, moim zdaniem to nie było prawdziwe chudnięcie.

Gość ewkaaa1
no to ja mam 2 koty i 2 psy hihi Joolia a mozesz napisac jak by wygladał twoj dzienny jadlospis? i potem z ta lemoniada ?

Gość ewkaaa1
a trudny jest ten przepis na lemoniade?

Gość Siedem kotów
postanowiłam sobie wpłynąć troche na tzw rozum. powiększyłam swoje ostatnie jedno z najgrubszych zdjęć i ..................dałam na tapetę. Przed chwilą chciało mi się ciasteczka .. wiec popatrzyłam na tapetę i ... odechcialo mi się !

No pisałam przeca: rano płatki owsiane na mleku. potem kawa, jakiś jogurt na drugie. Obiad normalny ale mały i potem tylko lemoniada- kiedy poczuję głód. W ten sposób zjem ok.1000-1200 kalorii do godziny 16:30 Myślę, że ze 3 kilo miesięcznie poleci, a najwyżej 15 mogę schudnąć, bo teraz jakieś 70-72 ważę przy 164 wzrostu.

Gość Siedem kotów
ale Ewkaaa chciała przepis na samą lemoniadę . Ja miałam taki sok z jednej cytryny do tego cztery łyzki syropu klonowego i szczypta pieprzu Cayenne . Dopełnic wodą do 1,5 l i gotowe. Pic kiedy chcesz

Gość ewkaaa1
dziekuje a napisz jeszzce jak mozesz ile go gotowac minut? i tak codziennie swiezy sie sie gotuje tak?

Gość ewkaaa1
rozumiem ze dopiero go pic po obiedzie jak juz nie bede jadla? czy od rana pic juz

Gość ewkaaa1
bardzo dziekuje zaraz poczytam

Gość ewkaaa1
no ja tez bym tak wlasnie stosowala jak ty juz po obiedzie po 16 tylko lemoniada

Gość ewkaaa1
np tam jest zeby nie gotowac i pic po przyrzadzeniu do 10 minut

Myślę, że nie trzeba dodawać, że rezygnujemy ze słodyczy, jasnego pieczywa i ziemniaków. Bardzo ważne jest jedzenie wapnia(jogurt) bo ma on wpływ na zrzucanie wagi. Herbatki przeczyszczające, czerwona, zielona jak najbardziej:)

Tak, łączy się składniki i od razu wypija. Nie gotujemy. Tego pieprzu można więcej wrzucić, on przyspiesza przemianę materii. Na yt są filmiki o tej diecie. Jedna laska przez 40 dni się oczyszczała, widać jak fajnie schudła przez ten czas:)

Gość Siedem kotów
Zmykam na dzisiaj ! Do poczytania jutro ! pogłaskajcie swoje zwierzaki na sen , bo moje koty już czekaja. Mam nadzieje ze jutro bedzie mniej na wadze niz dzisiaj ! pozdrawiam

Gość almknb
jest tu ktos na diecie ???

siedem kotów, nadal głodujesz?? Jeśli tak, to może razem przez to przejdziemy?? Ja kończę 1 dzień na wodzie, piję też ziołowe herbatki, trochę mnie rozgrzewają, bo strasznie zimno u mnie, a teraz jeszcze bardziej marznę. Mam 164 cm wzrostu i ważę 85 kg :( Planuję być na wodzie 21 dni. Wcześniej (5 lat temu ) głodowałam 14 dni i spadło wtedy 12 kg, ale przez te 5 lat nadrobiłam co wtedy straciłam, ale dodam, że to przez źle dobrane leki. Teraz zawzięłam się i mam nadzieję wytrwać.

Czesc dziewczyny, ja tez mam kilkadziesiat kg do zrzucenia, bylam kiedys na diecie lemoniadowej - tej z pieprzem cayenne i syropem klonowym - jakies 2 tygodnie - nie schudlam nic Bylam tez na Dabrowskiej - nic nie schudlam, ale wiem, ze inni chudna i swietnie oczyszcza Ale teraz znalazlam diete po ktorej leca mi kilogramy po obwodach