Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echhhhhhh

romantyzm

Polecane posty

Gość echhhhhhh

oboje z facetem pochwalamy racjonalizm, ale w naszym zwiazku jest za malo romantyzmu...wiadomo, biologia etc.ale przez te dyskusje itd.czuje sie w zwiazku tak niewyjatkowo...niby mowi ze mnie kocha i nie oglada sie za innymi, ale tez przypomina czesto w rozmowach ze to co nas laczy to tylko wzajemny szacunek i poped (co jest definicja milosci) co psuje klimat...

Gość tak juz jest
ludzie sie ruchaja, maja siebie dosc, rozchodza i ruchaja nastepnych itd...

Chyba rozumię czego oczekujesz od swojego faceta! Po prostu czułości ciepła! Chciała byś aby się czasem zaskoczył. N.P bukietem róż , czy przygotowaniem romantycznej kolacji przy świecach. Wspólny spacer we dwoje. Pocałunek w czoło na dzień dobry!

Gość echhhhhhh
chyba masz troche racji... przytulamy sie i calujemy ale nic nowego...

Całowanie się a pocałunek to zupełnie co innego!! Całujemy się gdy potrzeujemy trochę naniętności i bliskości drugiej osoby. A całus np w czoło to oznaka czułości do drugiej osoby. w policzek oznaka sympatii a pocałunek w dłoń to szcunek dla kobiety.

Gość mentaI cut
"oboje z facetem pochwalamy racjonalizm" "niby mowi ze mnie kocha i nie oglada sie za innymi" przecież to się wyklucza! :D

Gość echhhhhhh
no wlasnie z mojej strony nie jest tak na 100% z tym racjonalizmem... on ma czasami jakies przeblyski romantyzmu [na szczescie] jak to mowi 'bo to potrzebne w zwiazku jakies minimum' ale z drugiej strony sam juz chyba nie wie; byl kiedys romantykiem dopoki sie nie zakochal 3 razy bez wzajemnosci zupelnie, a teraz przekonuje ze juz nie jest, chociaz zdarza mu sie powiedziec cos milego etc. niemniej jednak troche dziwnie sie czuje z takim 100%racjonalista ktory z drugiej strony przekonuje mnie o swoich "uczuciach" :P

Gość echhhhhhh
z tym racjonalizmem chodzilo mi ogólnie, że mamy podejscie naukowe etc. no i nie wierzymy w rzeczy nadprzyrodzone na przyklad, rozumiem tez jego podejscie, ale jednak troche psuje to zwiazek...czuje sie mu potrzebna ale mam wrazenie tylko do bliskosci "bo tak dyktuje biologia"