Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lo llllllllll

Wspólczesne młode kobiety nie potrafią nic zrobić w domu...porażka

Polecane posty

Gość porannarosaaa
nie zgodze sie ;p ja mam 23 lata, maż jest zachwycony moja kuchnia, pranie sprzatanie to rzeczy dla mnie oczywiste, nawet szlauf z piecyka gazowego sama wymienilam jak mi woda zaczela ciurkiem leciec na cała łazienke ;p Zażądam domowym budżetem tak ,że małżonek bez mrugnięcia okiem oddaje w moje ręce wszystkie pieniądze. Wszystko załatwiam ja, bardzo czesto za niego-w jego imieniu, już się śmieje że powinnam opłaty brać za usługi sekretarki, robiłam mu CV bo on był w pracy i nie miał czasu, pisałam jego listy motywacyjne. Jak braliśmy slub i wynikły problemy z jego aktem chrztu i aktem urodzenia, wykonałam tyle telefonów że dziwie sie że raka mózgu nie odstałam ;p Ale przynajmniej unikneliśmy wycieczki 300 km w głąb polski ;p Mieszkanie wywalczyłam sama, mimo że niby mi się nie należało. Remontowałam też je własnoręczie z siostrą :D Kładzenie tapet to dla mnie pikuś. Nawet zmontowałam prowizoryczne oświetlenie ze starego przedłużacza i tego czegoś, gdzie się wkręca żarówkę :D Nie wiem jak to sie nazywa ale "lampka" była :D Także czuje sie obrażona jak piszecie, że 23 letnie kobiety nic nie umią :D

Gość nldlfr
Mam 19 lat,wiele za sobą.Potrafię gotować,sprzątać i jak trzeba narąbać i nanosić sobie drzewa do domu.Umiem więcej niż moje koleżanki,które zawsze były wyręczane przez rodziców.

Gość porannarosaaa
oo drzewo też rabałam i to nie raz ;p jedynie co mi przychodziło z trudem to rozpalanie w piecu, ale na szczęscie już chyba nigdy nie bede musała tego robic bo juz nie mam pieca ;p

Gość nldlfr
No ja niestety mam.Jeszcze jak jest kiepska pogoda to trochę ciężej z tym rozpalaniem.Wkurza mnie to że muszę robić wszystko sama,za duża odpowiedzialność jak dla mnie,już od kilku lat

Gość zimowa pani
porannarosa super,że jesteś taka zaradna. Ale uważaj,bo chłopa przyzwyczaisz i potem będzie problem. Radzi Ci to równie zaradna,ale starsza i bardziej doświadczona koleżanka.

Gość kobiety w zamian przynajmniej
potrafią pracować i zarabiać a co potrafią faceci? bo często ani w domu nic nie zrobią, głupiego kotleta podgrzać nie potrafią, ani w pracy sukcesów nie ma

Gość kobiety w zamian przynajmniej
a robienie wszystkiego za faceta to bezsens, skoro oboje rączki mamy to zależni od ilości godzin które spędza się w pracy i na uczelni tyle powinno się robić, era matek Polek odeszła już dawno gdy panowie mieli wszystko wokół siebie zrobione a ich jedynym obowiązkiem było pójście do pracy:D

Gość Nie rozsmieszaj mnie
MLODE KOBIETY ZDECYDOWANIE LEPIEJ RADZA SOBIE Z CODZIENNYMI CZYNNOSCIAMI DOMOWYMI (GOTOWANIE, NASTAWIANIE PRALKI) NIZ ICH RÓWIEŚNICY Z "TYPOWO MESKIMI PRACAMI" - TERAZ DO TAKOWYCH WZYWA SIE "FACHOWCOW". ..MOJA MAMA OWSZEM GOTOWALA ALE OJCIEC ZA TO SAMODZIELNIE ROBIL REMONTY,NIEKTORE MEBLE, KLADL PARKIET A NAWET CALA WYRANDE SKLECIL RAZEM Z WOJKIEM MOZNA POWIEDZIEC ZE WYBUDOWAL WLASNORECZNIE CALY DOM A WSPOLCZESNI CHLOPCY NIE POTRAFIA WBIC GWOZDZIA ALE OCZEKUJA ZE BEDA MIEC UPRASOWANE I UGOTOWANE