Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chceeeeeem ale siem bojem

Chce byc w układzie FF, ale boje sie chorób i ciązy

Polecane posty

:( no i co ja mam zrobic, mam potrzeby a sie boje...staly partner w tym momencie odpada, nie chce po prostu teraz miec stalego faceta

fucking friends, seks bez zobowiązan

Gość No to teraz
To z dosłownego tłumaczenia: ..."" Przyjaciel do pieprzenia"".....

"przyjaciele" powinni sobie pomagać więc nie będzie problemu z wychowaniem malca :classic_cool: moi rodzice też już są dla siebie tylko przyjaciółmi a ja i moje rodzeństwo jakoś żyjemy. można? można

Gość adadadadaeamj
whedif- a abortion? Kazda moze sama sie zabortować np lekiem Arthrotec i po zobowiązaniu. Tylko idiotki rodzą bachory z układow ff.

Gość ahelams
FF dobra sprawa. Ale wiadomo wypadki chodzą po ludziach dlatego decyduj się na podwójną antykoncepcje. Ty pigułki on kondom i po sprawie. Dobra zabawa. Najlepszy seks miałam właśnie z moim FF, z mężczyzna z którym żyjesz to nie to samo, bo on jest Twoim partnerem, z którym powiedzmy sobie szczerze nigdy nie nawiążesz tak dobrego układu jak z przyjacielem (tam jest brak zazdrości, zahamowań, gadacie o wszystkim, testujecie) Mam nadzieje oczywiscie ze niektorym kobieta udalo sie stworzyć takie coś z mężczyzną i szczerze wam tego zazdrosze.

Gość dolores z opery
ale czemu boisz sie chorob? to ze swoim facetem tez bys sie bala? czy myslisz, ze twoj ff mogl miec pelno juz takich ff ? i stad obawa, ze juz jakiegos syfa mogl zlapac? przeciez to twoj przyjaciel wiec chyba wiesz co robil cale zycie? chyba ze chcesz obcego faceta nazwac ff. ale wtedy jaki to friend?