Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darek_xyz

Mam dwa pytania: jedno do kobiet drugie do mężczyzn -takich co mieli dużo kobiet

Polecane posty

Gość Darek_xyz
Ja myślałem, że są tu jacyś normalni ludzi - a tylu jakiś czepialskich. Nie będę się chwalił bo nawet nie wypada - mam niezłe osiągnięcia naukowe, i to że zdarzy mi się zrobić błąd w kompleksy mnie nie wbija. Zresztą nie to jest tematem mojego wątku. A tu ciągle ktoś o ortografii - sami poloniści - humaniści są na tym forum. Zresztą moja, żona ma takie zdolności, natomiast braki w matematyce czy wogóle jakieś logice. Naprawdę nie obrażając, nigdy więcej, zadufanej w sobie i jednocześnie zakompleksionej humanistki. A te rady na temat ortografii sobie wsadźcie.

Gość Darku drogi Darku
Nie przejmuj się czepialskimi. Odejdź od niej to znajdziesz jeszcze taką, która Cię pokocha.

Gość moze i doswiadczony
Mialem duzo kobiet i kazda byla inna, kazda reagowala inaczej i zawsze byly roznice. Byly wolne kobiety, mezatki, i tzw. matki Polki. Byly studentki, nauczycielki, fizycznie, policjantki, itp... Trzeba umiec zagrac, poznac kobiete... to wszystko. pozdr.

Na orgazm u kobiety ma wpływ ogromna ilość czynników - dzień cyklu, doświadczenie partnera (ale również jej doświadczenie), to jak bardzo druga osoba ją podnieca. Problem polega na tym że każda jest inna, każdą dotyka się inaczej, każda lubi co innego...

Gość Darek_xyz
moze i doswiadczony - własciwie to ja o tym wiem, że różnice są i być muszą, moze porostu podświadomie chce sie lepiej poczuc, wiedząc że na trudną kobietę trafiłem. Odpowiedz mi sam, nie każda potrafi dać tyle samo satysfakcji po mimo naszego identycznego w zaangażowania czy technik, bawienia słowem, mowy ciała, i innych licznych zabiegów, o których czytałem? Na krótko czerpać przyjemność można na pewno z sexu z większością kobiet - ale na krótko - nie mam racji?

Gość Darek_xyz
Wniosek, nasuwa mi się jeden, jednym słowem hu..wo trafiłem.

Gość do autora posta
wychodzac za maz bez milosci chcialabym zeby mezczyzna mi sie podobal i pociagal mnie... wiec musialby byc dla mie atrakcyjny...

Gość marko ilicewic
w drugim pytaniu pisząc jest dla wszystkich podobny czy raczej są znaczne różnice masz na myśli to czy wszyskie kobiety potrzebują podobnego czasu żeby dojść czy to czy wszyscy mężczyxni potrzebują podobnego czasu żeby doprowadzić daną kobietę? Wiem jedno mały penis na pewno znacznie wydłuża potrzebny czas.

Gość Darek_xyz
"do autora posta" - dziękuję, to druga milasza wypowiedź dla mnie.

Gość Darek_xyz
marko ilicewic - "czy wszyskie kobiety potrzebują podobnego czasu " ? o to mi chodzio. Co do wielkosci penisa doskonale sobie z tego zdaję sprawę - potrafię myśleć chyba jeszcze logicznie. Ale nie jest ze mną źle w tym względzie.

Marco... Zapewnima Cię że wielkość penisa nie ma znaczenia - ważne czy umnie się go używać :)

Gość marko ilicewic
zapominamy ze niektore kobiety nie maja w ogole orgazmow albo mialy tylko kilka w zyciu nie ktore moga dojsc tylko w okreslny sposob zaciskanie ud, prysznic i pozatym kobietom okresowo moze wzrastac chciaca i spadac np. po ciazy czasami zmiany sa radykalne i w jedna i w druga strone sa kobiety ktore nigdy w zyciu sie nie masturbowaly a inne wrecz musza bo nie wytrzymuja napiecia i maja bolesne skurcze

Gość marko ilicewic
a jak facet ma 5cm tez nie ma znaczenia moze piszesz tak zeby sie pocieszyc bo twoj facet ma malego

Penisy 5 cm chyba nie istnieją. A Ty się usiłujesz pocieszyć bo nie umiesz swojegol dobrze użyć? ;)

Gość marko ilicewic
odpowiedz na pytanie. zapewniam ze istenieja. jesli nie wierzysz to tak teoretycznie

Gość moze i doswiadczony
Cytat: "nie każda potrafi dać tyle samo satysfakcji po mimo naszego identycznego w zaangażowania " Jakby tak bylo, to kazda zupa smakowalby tak samo, kazdy piernik i kazde ciasto... Wydaje mi sie, ze bardzo sie nudzisz. Musisz trafic na ta prawdziwa, z ktora razem przezyjecie szczescie, dorzucic troche tolerancji, zanizyc poprzeczke i nie czekac na ksiezniczke, a napewno sie uda. powodzenia

Gość do autora posta
a co do pytania do mezczyzn -jestem kobieta ale wydaje mi sie ze z roznymi kobietami jest roznie, zalezy od tego jak "wrazliwa" jest kobieta, jedne dochodza szybciej, inne potrzebuja wiecej pieszczot. duzo zalezy tez od kochanka i jego umiejetnosci i tego jak dziala na swoja kobiete, wiadomo, jesli ona go pragnie i porzada, on ja podnieca - mysle ze potrzebuje mniej czasu a co do "wielkosci" - moj obecny partner ma najmniejszego z ktorym mialam doczynienia, ale jest mi z nim najlepiej! jest cudowny, wie co lubie, stara sie, niesamowicie mnie pociaga, jego codzienne zachowanie jest bardzo sexi, kreci mnie strasznie... nie musi mnie zaciagac do lozka, bo sama go chce i pragne o kazdej porze dnia i nocy. jestesmy razem 8 lat

Gość marko ilicewic
teoretka mówienie że w ten sposób się pocieszam jest pomyłką jeśłi już faceta z małym pocieszałoby własnie to że nie umie go dobrze użyć bo to przynajmniej daje nadzieje ze sie moze nauczyc

Gość Darek_xyz
moze i doswiadczony - czyli co znaczyło by, że aby w życiu cieszyć podniebienie smakiem nie tylko piernika - w odniesieniu do sexu znaczyło by, by zmieniać kobiety. No chyba że ten piernik będzie taki pyszny że na nic innego nie będziemy mieli ochoty. Mi wydaje się, że kobiecie, przynajmniej mojej brakuje wjej podejściu do sexu poprostu zabawy i swobody - wtedy te smaki były by różne. No ale skoro nie kochała.

Gość marko ilicewic
"a co do "wielkosci" - moj obecny partner ma najmniejszego z ktorym mialam doczynienia, ale jest mi z nim najlepiej! jest cudowny, wie co lubie, stara sie, niesamowicie mnie " to pomyśl sobie co by było gdyby twój obecny partner do swoich nieprzeciętnych umiejetności miał jeszcze lepsze narzędzie

Dla kobiet zawsze wygląd jest istotny. Choćby dlatego, że chcą się pochwalić swoim facetem lub mężem przed koleżankami. A brzydal nie będzie obiektem zazdrości psiapsiółek.

Gość Darek_xyz
do autora posta - "kreci mnie strasznie... nie musi mnie zaciagac do lozka, bo sama go chce i pragne o kazdej porze dnia i nocy. jestesmy razem 8 lat" Zazdroszczę gościowi, ale na pewno od poczatku w tobie było w zgledem niego pożadanie - nie tak?

Gość marko ilicewic
teoretko co to znaczy że trafiłaś moim zdaniem i umiejętności majaznaczenie i wielkość bo są faceci którzy mają bardzo małe np. 5cm i są też tacy którzy mają poprostu za duże

Gość Darek_xyz
Motoangelo - czyli co mogłem się jednak jej podobac - dzieki ;-)

N?o właśnie - duże są często za duże. I to jedyny probem z wielkością. Ja np szybciej dochodzę i mam l;epsze orgazmy z kobietami. Pomimo że nie mają takiego "narzędzia" jakn Ty.

Gość marko ilicewic
darek skoro jest twoja żone to moglbys z nia otwarcie porozmawiac zamiast sluchac glupków z kafe

Gość marko ilicewic
a drugi problem to że mały może być za mały i nie mieszajmy do tego lesbijek