Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darek_xyz

Mam dwa pytania: jedno do kobiet drugie do mężczyzn -takich co mieli dużo kobiet

Polecane posty

Gość Darek_xyz
marko ilicewic - no tak, ale od rozmowy raczej mnie nie pokocha, a oziębłość swoja i brak inicjatywy sexulanej tym tłumaczy.

Gość marko ilicewic
dobra jestes bi i wielkosc ma znaczenie i technika i wiekszosc kobiet sie ze mna zgodzi ze 5cm to nie to samo co 15 i ze chudy to nie to samo co gruby poprostu jesli facet ma mamelgo i dobra technike jest dobry to gdyby ten sam facet mial wiekszego + ta sama technike bylby jeszcze lepszy i mialby wieksze mozliwosci (moglby zrobic duzo rzeczy ktorych z malym by nie mógł np. niektore pozycje, albo gleboka penetracja)

Gość marko ilicewic
przynajmniej bedziesz wiedzial to co chcesz wiedziec

Gość Darek_xyz
teoretka - kobiety jak dochodzimy tu wszyscy do wniosku sa różne i sa takie , którym zależy np. przynajmniej na tym żeby był gruby, sam słysząłem preferencje jednej koleżanki :-)

Gość marko ilicewic
kobiety same niejednokrotnie pisza ze wiekszy jest lepszy albo wysmiewaja facetow z malymi jak zapytalem ciebie czy 5cm penis tez nie ma znaczenia to ty uciekasz i zaklamujesz rzeczywistosc (zycie jest okrutne niektorzy poprostu mieli pecha i zadna technika im nie pomoze) piszesz ze takich nie ma dlatego moge bez skrepowania pisac ze wielkosc tez ma znaczenie