Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały storczyk

SZUKAM KOLEŻANEK KTÓRE TEŻ SIĘ STARAJĄ O DZIDZIĘ !!!!!!!

Polecane posty

Hej o wiedzę że dwupaczek już wpisała pajunie, super :) Ja jak rano wyszłam to dopiero teraz do domu wróciłam, ojczyma o 8 rano musiałam jechać odebrać z granicy, oczywiście z mamuśką się pogubiłyśmy i do Niemiec wjechałyśmy i kłopot z zawróceniem na autostradzie,ale jakoś dałyśmy radę, na szczęście :)) Potem bratowa mnie wyciągnęła na zakupy i tak się przeciągnęło aż do teraz.Zmęczona jestem na maksa ale zadowolona bo przybyły mi w garderobie dwie bluzeczki, spodnie, leginsy i buciki :)) Pajulka ja mam taki sam problem z tym ginem jak ty, bo w poniedziałek umówiłam się na wizytę do nowego lekarza a dziś dostałam @, więc nie wiem jak to będzie,najwyżej mnie zbada z okresem :P. Dwupaczek to ci współczuje, ja miałam podobnie jak jechaliśmy w góry,lodówka pusta bo trzeba było wszystko wyjeść żeby się nie popsuło a na dzień przed wyjazdem goście mi się na głowę zwalili.To na stole stały tylko czipsy, jak za komuny hehehe. A kiedy masz imieninki ???

witam w sobotę :) cały dzień sprzątam , latam z miotłą i zmiatam sierść psa yh.... cos mnie drażni wszystko....chyba @ się zbliża :( wrrr... pozdrawienia dla Was :)

Pantium ja też miałam dzisiaj w planach sprzątanie mieszkania, bo wszędzie pełno kurzu i również sierść psa zaatakowała wszystkie pomieszczenia w domu.Dobrze że się chłodniej robi przynajmniej pies tyle sierści nie będzie gubił. Więc sprzątanie przeniesione na jutro :P

to fakt, dobrze że zima idzie bo z natury jestem 'czystolubem' hihi ;) nie pamiętam kiedy miałam podłogę bez sierści ;) ale nie oddałam bym swojej psiny za żadne skarby świata:D

a jakiego masz pieska, ja mam owczarka niemieckiego średnio włosego, jest kochany ale wszyscy się go boją, a to taki pieszczoszek jest, każdy mówi że mam konia w domu hehe

beagla :) wzieliśmy ją z mężem 5 lat temu (miała pół roku) od starszego pana, który dostał ją od syna, ale nie mógł sobie z tym szaaaaaaaalonym piesem dać rady ;) na początku dała nam popalić bo zjadała nawet fotel hahaha, ale już się troszke uspokaja :) a jej sierść wbija się wszędzie- ostre i twarde jak igiełki ;)

Gość to_ja_anula
Witam! Dopisuje sie do starajacych :) To oj pierwszy cykl staran...Okres mam dostac w srode 17...wiec to ostatnie dni oczekiwan. Dzisiaj rano zrobilam tet i wyszedl negatywny, nie wiem czy to dla tego, ze za wczesnie, czy nie jestem w ciazy..Jesli chodzi o samopoczucie, to bardzo dziwnie pobolewa mnie brzuch, natomiast wogole nie bola mnie piersi, choc z regully na dwa tygodnie przed@ potwornie mnie bola. Temperatura niska niestety... 36.2...zupelnie nie wiem co sie dzieje.. Ale dopisuje sie do starajacych..

Hej hej, dzięki za dodanie ;) ja właśnie przyczłapałam się na nocke, będę tu kwitła do 7 rano... A ja też mam dwa pieski - yorki, psa i suczke ;) Smutno mi jak idę na noc, bo biedne zostają same w domu. One sa jak moje dzieci na razie :P Na szczęście sierści nie gubią, bo włosy mają, także zero problemu ;)

oj bigle to urwisy, ja ze swoim miałam przeboje dopóki nie skończył 2 lat, miałam zjadane po prostu wszystko (kanape, meble,kable,buty,korki od grzejników) po prostu wszystko,zakładaliśmy mu kaganiec jak szliśmy do pracy ale to nic nie dawało bo jakoś ściągał i zjadał paski.Zapisaliśmy go na szkolenie,trwało to pół roku,4 razy w tygodniu masakra, ale na szczęście pomogło.Była tam pani z biglem, treser mówił że po chaskich to najtrudniejsze psy do tresury.No i te igiełki,ja zamiotę i mam spokój a tobie współczuje :)

Pajulk no to cię witamy ale niestety całej nocy raczej nie wytrzymamy z tobą ale postaram się posiedzieć dziś dłużej bo zostałam sama w domu.S wybył z kolegami na piwo a ja nie mam ochoty dziś nigdzie iść. Moja mama ma yorka suczkę i niedawno dokupiła sobie jeszcze sitzu też suczkę, boże traktuje je jak dzieci, czasami nie mogę na to patrzeć.No i jeden plus takich psów-NIE KŁACZĄ. Anuka witam wydaje mi się że na test to jeszcze za wcześnie dlatego wyszedł negatywny,postaraj się poczekać do dnia spodziewanej miesiączki i wtedy powtórz test.

tak też myślałam, że całej nocy to nikt ze mną nie wytrzyma :P no nic, później przyjdzie czas na seriale online :D tak wam powiem, że od dwóch dni bolą mnie piersi, ale na okres to duuuużo za szybko skoro ma być koło 24... No chyba że znowu coś nie tak i szybciej dostane... Ale co dwa tygodnie, serio? Nie wiem co o tym myśleć

Ja jak bym nie wiedziała że mam dostać dziś @ to bym się w życiu nie domyśliła,nie bolało mnie po prostu NIC,zero objawów, zwłaszcza że nie miałam jej 4 miesiące.Chyba że jutro będę umierała ( boże mam nadzieje że nie ).

Wiesz, może dlatego nic cie nie bolało, że to wywołany @, no chyba, że jutro faktycznie zaczniesz umierać, czego Ci absolutnie nie życzę ;)

Też tak mi się wydaje, no i mam nadzieję że jutro bedzie tak jak dziś :)) tylko jestem ciekawa jak to bedzie wyglądało w poniedziałek jak pójdę do gina hehe... no i jeden plus, zwiększa mi to szanse w tym miesiącu na zajście :)))

kurde ten mój okres to tak jak by go nie było, nie dość że nic mnie nie boli to jeszcze nic prawie nie leci,napije się winka może coś przyśpieszę :)

No widzę koleżanki że się rozpisałyście :) ja wpadam między jednymi gośćmi a drugimi:) Zrobiłam drożdżowe ciacho - znika aż miło :) My psa nie mamy /niestety zdechł/ ale mamy za to aktualnie .... chomika. Ten mały diabelec cały czas wisiałby głową w dół :) w swojej klatce. Storczyku - widzę że masz dobre wieści. NIe martw się @ się rozkręci jutro. Ja też czasem 1 dzień mam malutko. Pajulka - widzę, że dzisiaj masz nockę. NIe zazdroszczę. Dobrze że ja nie pracuję na zmiany. Ja nie potrafiłabym potem funkcjonować... Trzymaj się w tej robocie.

eee tam idzie się przyzwyczaić, tylko jak wracam rano to potem tak do 12 - 13 musze pospać... Ale fakt, nie lubię tych nocek, wiadomo, że człowiek wolałby posiedzieć w ciepłym domu. Wszystkiego najlepszego z okazji imienin dwupaczku :D

dwupaczek widzę że imprezkę ogarniasz i jeszcze w międzyczasie z nami piszesz hehehe.Ja się przyznam bez bicia że jak byłam mała to miałam chomika ( znalazłam go na podwórku ) i niestety zapomniałam że go mam,resztę możecie sobie same dopowiedzieć, wiem straszna jestem. Ja też pracuje na zmiany, ale na szczęście tylko na dwie,ale i tak jest ciężko się przestawić jak się ma kilka dni na popołudnie a tu nagle ranek i trzeba wcześnie wstać.

Ja właściwie nie narzekam, bo mam dniówkę 7-19, następnego dnia nockę 19-7 a potem dwa dni wolne :D Też kiedyś miałam chomika, a nawet dwa :D mieszkały sobie razem w klatce dopóki nie zaczęły się gryźć. Wtedy je rozdzieliłam, a po jakims czasie jak chciałam wyjąć jednego z domku to wyrzuciłam przy okazji 7 małych różowiutkich chomiczków :D nie wiedziałam, że to parka :P

To ja tak kiedyś miałam z myszkami.Zresztą jak byłam mała to strasznie kochałam wszystkie zwierzątka i miałam ich mnóstwo, ale niestety nie umiałam się nimi zajmować i miałam je zawsze bardzo krótko :P A te winko zamiast odkręcić kranik to tylko mnie rozgrzało, ale nie piję więcej bo mam słabą główkę :)) Pójdę się przejść z psem to się przewietrzę.

Spokojnie, może potrzebuje trochę czasu i nie długo jak chluśnie to sama będziesz w szoku :P to Ty idź na spacer, ja obejrzę serial, bo mi nowe odcinki powychodziły. Ale będę tu zaglądać co jakiś czas zobaczyć czy działacie :P

widze, ze jakas dyskusja na inny temat sie otworzyla, ale ja odrazu wyskocze, ze tez sie staram hehe :D od dwoch miesiecy sie staramy, a tabletki odlozylam juz pol roku temu. staram sie za bardzo nie czytac takich tematow, bo zawsze znajda sie nieszczesliwe panie ktore po dlugim staraniu nie moga sie doczekac, a mnie to doluje, ale moze tutaj bedzie weselej :)

Witamy rebelrebel :D zgadzam się, ja też nie lubię czytać o tym, że ktos stara się już kilka lat i ciągle nic... To strasznie dołujące, bo zaczynasz mysleć, że Ciebie czeka to samo.. Na szczęście u nas wszyscy są dobrej myśli, nawet jeśli któraś z nas stara się juz dłuższy czas to jakoś o tym nie wspomina ;) A ile się już staracie? Ja dopiero drugi miesiąc, jeśli można to nazwać staraniem... Nie nakręcam się jakoś, ale nie zabezpieczamy się z myślą, że niedługo się uda ;)

witam. Staramy się od miesiąca... dziś zrobiłam test są 2 kreski... @ spóźnia się o 7 dni czasem mi się to zdarzało. testu nie zrobiłam rano, jutro powtarzam ale już rano... Czy to może być już? tak szybko??