Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Czy Wasze 4ro letnie dzieci śpią w dzień?

Polecane posty

Mam takie pytanie do Was mamy, czy Wasze pociechy które maja już skończone 4 lata śpią w ciągu dnia? Moja córa ma skończone 4 a często śpi w ciągu dnia :) nawet teraz własnie śpi:) zasnęła około 17:) i ani widu ani słychu aby się budziła :). Czasem się zdarza że i śpi w ciągu dnia po 3h czasem 1,5 ale w sumie prawie codziennie śpi.

to o której ci chodzi spac wieczorem? moja 3 latka jak zasnie ok 12 to spi do 15, i zasypia wieczorem dopiero ok 22

dagna88 a to różnie, pewnie obudzi się gdzieś za godzinę ( ostatnio tak ma ) pobawi się, wykapie i pójdzie dalej spać :-/... kiedys to była masakra bo zasypiała nawet i nad ranem :D teraz sie przyzwyczaiła i zasypia około 21/22 czasem i o 20 i mimo że śpi w dzień.

to zazdzroszcze:D moja dzisiaj lezała 1,5 godziny w łózku po czym wstała i stwierdziła ze nie bedzie spac, mam nadzieje ze dzieki temu wczesniej zasnie wieczorem bo mam troche roboty w domu:D

Gość u mnie juz nie spi
Przestałą spać w dzień jak ukończyła 1.5 roku. Teraz ma 3.5 lat i śpi od 21 do 8 rano. W dzień nie śpi wcale

KonkubinatoR też miała taki okres że wcale nie spała, a teraz sama się kładzie i zasypia albo każe się zanieść i przykryć i śpi...

moja spi do 7:30 bo na 8/8:15 do przedszkola do domu wraca o 15 i często marsz do łóżka i do spania, a jak o 15 nie pójdzie to około 17 zasnie...