Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lurkaa

Ból prawego jajnika!

Polecane posty

Gość Lurkaa

Mam 17 lat. Od paru dni boli mnie prawy jajnik tak jakby skurcz mnie łapał i jak siadam to też mnie tak dziwnie boli. A już 5 dni spóźnia mi się okres. Ostatnio też mi się spóźnił jakieś 10 dni. Mój Pierwszy raz był miesiąc i dwa tygodnie temu. Ostatnio współżyłam tydzień temu bez zabezpieczenia, ale pilnowaliśmy się żeby nic nie poleciało. Mogę być w ciąży??? Albo jak wiecie to mówcie co to może być.

Gość Lurkaa
Proszę odpowiadajcie! ;(

Gość oddaj fartucha
a z kąd wiesz że jajnik boli a może to co innego jelita czy coś lekarzami nie jestesmy idź zbadaj się i po sprawie idiotko

Gość Sandraaaa
Oddaj fartucha Wiesz akurat wiem gdzie są jelita a gdzie jajniki. Bo chyba przed okresem nie bolą mnie jelita tylko jajnik. Ale zawsze bolał mnie lewy a teraz prawy i to jest bardzo kujacy ból. Dodam że śluz mam taki białawy i są w nim jakieś grudki

Gość Lurkaa
O widzę że się nic od was nie dowiem.

Gość jeżeli współżyłaś
bez zabezpieczenia, to musisz się liczyć z ewentualna ciążą, proponuje zrobienie testu ciążowego i udanie sie do ginekologa, bo jeślli ciążę wykluczysz, to może być to np. zapalenie przydatków powiem Ci jeszcze, że współżycie bez zabezpieczenia w wieku lat 17, to objaw skrajnej głupoty i nieodpowiedzialności niestety