Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czy warto ryzkować i flirtować z kolegą z pracy?

Polecane posty

Gość zapomniałas dodac
ze to twój szef:O

Gość Zuzanna Amelia & 13
Oj Fikusna... zacznij od sprawy podstawowej i sie dowiedz czy jest wolny. Wtedy bedziesz myslec co dalej.

nie warto. tym bardziej z przełożonym lub kimś postawionym wyżej. no chyba, że planujesz szybko zmienić pracę.

Zasada jest taka ty jako bezksztaltny brzydki kloc nie masz co liczyć na przystojnego mena Twoja liga to pryszczate praviki z łupieżem stare zbooki bezdomni menele zza przystanka i ostatni degeneraci

Gość Zuzanna Amelia & 13
NK ? Inni ludzie w pracy ? Kadrpwa? On sam? Zapytaj czy ma dzieci jesli nie chcesz pytac bezposrednio czy ma zone.

Gość gupiabardzo
Mam problem, wprost jestem zakochana w koledze z pracy. I to nie byłby problem gdyby nie to, że on ma półroczne dziecko i zaraz bierze ślub z matką swojego dziecka. Wiem, że to głupie ale czuję się jak jakaś zidiociała nastolatka. Myślę o nim cały czas, chcę być blisko, szukam kontaktu Co robić? Czy w takiej sytuacji mam prawo walczyć o swoje szczęście?

Zuza - może nie mieć dzieci i żony, ale dziewczynę lub narzeczoną. wątpię, żeby fajny facet - koło 30stki jak mniemam, był samotny.

Gość pasi_konik
to jest oczywiste zee - w a r t o ! bo nie bedziesz sama bedzie was dwoje , wy zaraz podejzliwi i dociekliwi -moze ma kogos ?, nooo ????? a jak to szef .... to masz szanse zostac szefowa !!!!... no i gdzie masz problem ???!!!!....

Gość Zuzanna Amelia & 13
Obraczke nosi facet , ktory z takich czy innych wzgledow nie zyczy sobie aby go podrywano , a nie zonaty facet. Zacznij od sprawdzenia czy ma dzieci. Potem sie dowiesz wiecej. Jak pociagniesz temat dzieci a okaze sie ze nie ma to latwo zapytac czy planuje i czy w ogole kogos ma.

Gość Zuzanna Amelia & 13
No to zapytaj o te dzieci.

Gość Zuzanna Amelia & 13
Oj Fikusna .... troche fantazji. Zacznij jakis temat o dzieciach. Moga to byc dzieci znajomych, dzieci sasiadow, dzieci widziane na ulicy. Wrzuc temat dzieci na tapete dnia i zapytaj co on mysli o tym temacie. A nastepnie zupelnie naturalnie mozesz zapytac czy ma wlasne.

Gość Zuzanna Amelia & 13
Zaba - wszystko jest bezpieczne jak sie to odpowiednio bezpiecznie poda.

to zamiast pytać czy ma swoje to od niechcenia zapytaj czy może sobie jakieś zrobicie jak odpowie, że nie, bo jakieś już ma to będziesz wiedziała:P

Gość Zuzanna Amelia & 13
IKE - a jak ma ale chce jeszcze jedno z inna matka ?

to pewnie powie że nie ma sprawy chętnie zrobi bo lubi robić sobie dzieci :P

Gość Zuzanna Amelia & 13
Ale to nie wyjasni czy kogos ma , a Fikusna to chce wiedziec.

no jak dobrze pójdzie to przecież ją będzie "miał " może raz ale zawsze to coś :P