Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Higieniczna Schiza

nie dopuszczam do spontanicznego seksu

Polecane posty

Gość Bo to jest tak
Spontaniczny seks to jest to co uwielbiam ale to się dzieje na początku jak poznajemy się z mężczyzną i mamy korbę na swoim punkcie Jesteśmy umyci i wypachnieni 24h na dobę bo jedyne co nas zajmuje to myślenie o wspólnym sexie-i dobrze bo wkrótce życie zejdzie na bardziej odpowiedzialne tory i braknie czasu i chęci na spontan!

Chęć na spontan po latach to ja może i mam. Czasem nawet udaję, że niby to nieplanowane. Prawda jest taka wtedy, że ja i tak o siebie zadbałam a jemu po prostu loda ani nic innego w "tych okolicach" nie zrobię. Ot zwykła penetracja wtedy. To w sumie i tak o doopy kant.

No kobieta na szybko to się może podmyć jedynie jak jest bidet pod ręka :P Ja jestem gdzieś pośrodku - całodzienny penis to dla mnie jednak zbyt duże wyzwanie, ale schizow na punkcie higieny też nie mam. Jeżeli już przekonam się, ze facet dba o higienę, to prysznic przed godzina czy trzema wystarczy. Jeżeli będzie coś nie tak, to sam mnie ostrzeże :D No a zapach kilkugodzinnego potu nie rusza mnie w ogóle. (no może poza upałem :D ) Ludzie maja pier*olca na punkcie higieny intymnej bo bakterie, bo zapaszek (nie to, żebym go lubiła, ale nie wacham sobie majtek co godziine z obawy, ze "jadą" ani, broń boże nie powstrzymuje faceta jak zjeżdża piętro niżej - najwyżej hamuje i ostrzegam - jego wybór co zrobi dalej) jakby nie dostrzegali faktu, że bakterie znajdują się na całym ciele, na dodatek są to bakterie swojskie, które nasz organizm zna, a zupełnie nie dostrzegają faktu, ze codziennie dotykają setek kłamek, banknotów, poręczy krzeseł itp. Na których znajdują się miliardy bakterii. xxx Nigdy nie miałam żadnej infekcji pochwy z powodu braku higieny natomiast trzy razy (bodaj) dąwno temu, zdarzyło mi się dostać grzybicy od higieny nadmiaru :D Dlatego teraz -złoty środek ;)

Gość kropkaaaa121
ja sobie nie wyobrazam zeby po calym dniu bez mycia facet mi robil minetke,albo ja mu loda, owszem szybki seksik bez pieszczot owszem , ale to tylko ze swoim mezulkiem a higiena to podstawa,

Brzydzicie się swoich ukochanych, jeżeli są dłużej niż godzinę bez kąpieli? Smutne, naprawdę. Równie dobrze można przywiesić nad łóżkiem rozpiskę dozwolonych godzin i pozycji :(

Dokladnie, Nei_Nei ma racje. Jesli sie kogos dobrze zna i wie, ze dba o higiene to nie ma problemu ze spontanicznym sexem ;) Wiadomo, ze facet niemyjacy sie od 2 dni absolutnie nie wchodzi w gre, ale taki sprzed killku godzin jak najbardziej, ale musi byc moj, a nie jakis one night stand :D:classic_cool: Moj maz jest bardzo zadbanym facetem. Zawsze ladnie pachnie i jest niesamowicie czysty, jestesmy ze soba 10 lat a ja nigdy nie czujlam od niego potu. Wlasciwie to wszyscy moi dotychczasowi partnerzy byli czysci i nigdy nie zdarzyla mi sie jakas niespodzianka ;) Ja rowniez czesto ostrzegam, ze mylam sie powiedzmy 4 godziny wczesniej, ale jakos nigdy nie stanowi to problemu ;)

Gość laratrakt
Kup sobie bidet i problem z glowy

Gość loda na maske samochodu?
zdaje sie ze mowilismy tu o seksie oralnym? seks, czy nawet zabawa reka jest jak najbardziej dopyszczalny, ale usta wchodza w grę juz tylko z czystym cialem;)

Jak juz sie doczepiamy szczegolow to napisze Ci dokladnie. Wiec jak mam ochote na sex na masce samochodu to czesto robie wczesniej loda mezowi w samochodzie albo opieram go o auto i na kolana ;) Teraz pasuje?

klękasz w lesie? :-o haha rokładasz kocyk pod nogi, albo wycieraczkę z auta? to faktycznie spontan totalnie z zaskoczenia:) nie lepiej kucnąć? ja kucam albo sie schylam🖐️ wtedy mój pacet może mi podotykac pupę co go dodatkowo nakreca:D

umyć w aucie? :D:D tylko chusteczki do higieny intymnej ktore zwykla mam przy sobie, ale robie to tak dyskretnie i umiejetnie ze w niczym nie przeszkadza;)

sam sobie przeciera, nie widzi w tym nic zlego, nie lubie zlizywac resztek moczu tak jak ty facetowi z penisa i chyba normalne ze on ma tego swiadomosc, a jak zapewne wiesz faceci rzadko uzywaja papier toaletowy podczas sikania-chyba nigdy jedynie "strzepuja" niewielkie ilosci pozostaja:(

polka? jestes kolejnym forumowym przedmiotem?hahahaah

To było do ciebie pomarańczowa wariatów. Jeśli mówimy o spotanicznym seksie to nie wyciągamy chusteczki i sie nie mojemu. Podejrzewam ze niebieska ma na tyle ufa partnerowi i sie go nie brzydzi żeby zrobić mu loda nawet po całym dniu. To sie nazywa wzajemna akceptacja :O

S_M nie mam nic przeciwko, poprostu laska sie czepia byle by tylko sie przyczepic, i troche mi sie smiac chce jak sobie pomysle, ze w tej calej spontanocznosci najpierw wyciagaja chusteczki do higienty intymnej i sie przemywaja :D;)

wzajemna akceptacja swoich cial to jedno a higiena to drugie, to ze kocham i akceptuje mojego partnera nie znaczy ze zlize z niego brud manifestujac w ten spsob swoja akceptacje🖐️ pomyslcie zanim zaczniecie szczekac

Gość fjopeefjaojefpojef
Proponuje "check-liste" tak jak w samolocie przed ladowaniem, gdzie mozna "odfajkowac" poszczegolne punkty przygotowania do manewru. Najlepiej dwie listy - meska i damska. Glosno przeczytac i zaznaczyc dlugopisem sprawdzone i wykonane punkty. Korzysc z tej procedury : po przerobieniu calej listy z "OK na seks" na koncu mozna spokojnie wyjsc na spacer albo wlaczyc telewizor, bo spontaniczna ochota juz dawno przejdzie. Ludzie, ludzie : zapach ciala partnera/partnerki nalezy przeciez do przyjemnosci bycia razem. Normalna, codzienna higiena wystarczy.

jejku ale sie uczepilyscie, dobra nie mam nic przeciwko waszej spontanicznosci wiec wara tez od mojej ja lubie lizac czyste cialko i juz wiec rozumiem autorke nie dla wszytskich higiena znaczy to samo jedni myja sie raz dziennie i uwazaja ze jest ok i jak umyja sie dwa razy to zmyja zapach feromonow a inni robia to czesciej rzecz wzgledna wiec juz koniec gadki

He he... Dziewczę, które uwazaa, że jak sobie przetrze cipe chusteczka to ona już jest czysta będzie naam robić wyklaad o higienie :D

Gość niebiesko zielony stworze
dziewcze ktore uwaza ze od nadmiaru higieny dostaje caly czas grzybice pochwy nie ma pojecia czym jest wlasciwa higiena miejsc intymnych, zapewne myjesz pochwe domestosem zeby "zabic zarazki na zawsze';)

Gość kobietka w zwiazku
bez wzgledu na to czy jestesmy w zwiazku czy nie czlowiek powienien pozostac zawsze soba! a nie byc cicha myszka lizaca brudnego, spoconego fiuta tylko dlatego, bo w przeciwnym razie -mnie nie zostawi albo zdradzi:-o to jest chore