Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frytka.

nie wiem co robic.

Polecane posty

Gość frytka.

Czesc. Jestem ze swoim chlopakiem po nad 4 miesiace nie dlugo bedzie 5 . Gdy przebywam z nim czy zostaje na noc mam strasza ochote na seks , jeszcze tego nie robilismy razem . Dotykamy sie co prawda i dogadzamy sobie w rozne inne sposoby oprocz seksu. Jak moge go naklonic i dac mu do zrozumienia ze jestem juz na to gotowa aale nie powiedziec tego w prost. + dodam ze on jest prawiczkiem a ja nie ejstem dziewica..

Gość frytka.
chodzi o to ze doprowadzilam go juz kilka razy do takiego stanu ze sie sposcil dokladnie dwa razy . Wiec nie wiem o co chodzi. moze on po prostu nie chce ?

Gość frytka.
hmm a ja nie wiem co robisz w 2012 roku:)

Twój facet najzwyczajniej szybko się podnieca kiedy go pieścisz. I bardzo szybko dochodzi i finiszuje w ten sposób rozładowuje swoją energię.I już po wszystkim. I nici z seksu który by cię zadowolił. Może od razu przystąpcie do penetracji.

Gość frytka.
Boje sie jego reakcji gdy zapytam ... a bardzo bym chciala to z nim zrobic.

Gość Marynarz0
Daj mu prezerwatywe do reki.

Gość piterus82
ludzie, co wy piszecie !!! toz to prawiczek jest !!! wsadzi w nia, 3 ruchy i worek suchy !!! tu nie ma mowy o sexie. po pierwsze - alkohol !!! - wypijcie sobie pol litra na dwoje. najlepiej soplice smakowa: malinowa, pigwowa, orzechowa. fajnie wchodzi i rozmiekcza. dzieki temu bedzie mogl sporo dluzej sie kochac. po drugie prezerwatywa. moze byc jak najgrubsza by nie czul mocnego podniecenia i wtedy zabierajcie sie za sex.