Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyxyz

Mam depresję i piję piwo oraz mam zamiar dziś się upić!!!!!!!!!!!

Polecane posty

w rzadnym wypadku ........... kobiety mi sie nigdy nie podobały ........ to faceci mi sie podobali nawet 2 razy byłam zakochana a jak miało do sex dojsc to uciekłam ........... to jak to normalna jestem czy nie

Gość Madrosc z gory Slezy
W takim razie cos jest nie tak i bez specjalisty mozesz sobie nie poradzic. Zwlaszcza z podejsciem, ktore tutaj prezentujesz. Obrazisz sie na swiat i skonczysz w bialym malzenstwie z gejem, a tak nap[rawde samotna. Zawsze tak mialas? "Bawilas" sie juz jakims penisem? Widzialas chociaz jakiegos na zywo, czy juz samo wyobrazenie Cie obrzydza? Moze krok po kroku jakos da sie przebrnac przez ten problem. W kazdym razie wspolczuje :(

Och a już myślałam że Cię zarwę ;) Żartuję ;) Seks jest taki piękny, musisz się przełamać ;) Penisów się nie bój, mają złośliwe narośle zwane facet ale można przezyć :)

Jak sie narosle dobrze traktuje i kocha, to nawet nie jest takie zlosliwe :P

co mam robic .............. jestem sama z tym problemem ......... na dodatek chyba sie zabujałam kims ............ nie moge z nim byc ......... bo on by chciał sex a ja nie moge serce nie sługa no nie .......... jestem w dołku i pije aby nie pamietac ...........

Ile masz lat?

Dziewczyno nie płacz, nie pij nie biadol. Kopnij się w 4 litery i weź za swoje życie bo życie bez seksu jest nudne ;)

dziekuje wam wszystkim za rady teraz ide pic sorry nie mam juz sił tu pisac pa.

Jezeli interesuje Cie jedynie chwilowe zapomnienie o problemach to alkohol jest ok. Niestety nie rozwiazuje problemu.