Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonkbonk

15 lat różnicy między facetem a kobietą

Polecane posty

Gość bonkbonk

ma to sens? On starszy

Gość lllopp
no pewnie że ma, przeciaż to nie jest aż tak dużo

Gość koxo jumbo
to zależy od was, czy do siebie pasujecie ja od mojego partnera byłam 10 lat młodsza, jednak widać byłam dla niego za stara, gdyż wymienił sobie na 15 lat młodszą a teraz ma 30 lat młodszą

15 lat to nie jest malo ale teznie az tak wiele. Dojrzaly czlowiek nie zadaj tak debilnych pytan czy zwiazek ma sens bo to zalerzy od wielu czynnikow.

Gość takooppa
mam znajomych, ona 32 a on 17 lat starszy! Po slubie 5 lat, ona zaczyna zauwazać różnice wieku..ona by poszalała, a on szuka tabletek, bo go bolą kości, żołądek.. SKS* Starość K*rwa Starość

Gość Dżennifer
u nas bylo 16,nie wypalilo.....na poczatku ladnie pieknie,pozniej zaczely sie zgrzyty,mnie nie smieszyly jego dowcipy acz wydawaly sie beznadziejne,myslal ze starszy to juz najmadrzejszy,nie radzil sie w niczym sam podejmowal we wszystkim decyzje (nawet w kuchni) ,zrobil sie zazdrosny,bez przerwy testowal.....na dluzsza mete nie do wytzrymania,wytrzymalam 4 lata .........nigdy wiecej az tyle starszego

jeśli ludzie się kochają to ma sens, jeśli nie kochają - nie ma sensu. proste jak drut.

Gość taka sobie jedna madrala
Jak jest miłość to ma sens. Facet musi mieć mądrze poukładane w głowie, być dobrym przyjacielem i kochankiem. Nie martw się, na impotencje facetów pow. 55 są metody, na głupotę młodych facetów już nie.

Nie ma żadnej reguły. Związek jak każdy inny - możecie się dogadać, spędzić wspólnie życie lub nie. Rozpadają się związki i małżeństwa niezależnie od różnicy wiekowej osób je tworzących. Ważne jest jak wiele was łączy - wspólne tematy, zainteresowania, sposób spędzania wolnego czasu...niby różnice są pociągające, ale dwoje całkiem odmiennych ludzi nie stworzy chyba nic stabilnego (pomijając otwarte związki).