Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Betku

ostateczne starcie z kilogramami - ZACZYNAMY :)

Polecane posty

hej babki. u mnie dzis kiepskko.kolezanka miała imieniny i ciacho i pare kosteczek czekolady do kawy wtryniłam.poza tym zestresowana jestem strasznie bo duzo roboty.czekam tej 15 zeby wrcici do domu i zapomniec o tym beznadziejnym dniu. ja polecam dieityczne ciasteczka, jak przy dukanie sie czesto robi, bez maki i cukru. nie wiem czy masz cz\as zrobic, bo bardzo latow sie robi, albo kupic gdzies, moze w jakims ekologicznym czy cos. http://www.lekkowkuchni.pl/2012/09/ciastka-owsiane-dietetyczne-bez-maki-i.html polecam z tej stronki, choc jest bardzo duzo przepisów. milego dnia

weranika28k/joanna0709 - jak miło że jesteście :) ja też robiłam dla chłopaka posiłek i też troche podjadłam ;/ pielęgniareczka jak nie masz czasu piec to może jakaś sałatka? jest mnóstwo pomysłów na niskokaloryczne sałatki (np. z łososiem, kurczakiem, fetą) ja ostatnio jak przyjechały do mnie koleżanki - też na diecie :P przygotowałyśmy galaretki z owocami i łyżką bitej śmietany light - kaloryczność była niska a, przekąska pyszna :)

Witam ciepło w ten zimnyyyy poranek! Jak rozpoczął się dla Was ten dzień? Ja jestem po dużym śniadaniu - 3kromkach razowca :( za dużo teraz herbatka :)

ja dzieś na śniadanko zjadłam drożdżówkę potem do kawy wafelka :( dlaczego nie umiem sie oprzec słodyczom ?? nie wiem !!

haha :) spokojnie, n ie tylko Wam nie poszło wszystko zgodnie z planem. Byłam wczoraj na urodzinach i nie obyło się bez kawałka ciasta, i ciastka ("piekłam specjalnie dla Was, musisz spróbować") ale, nie ma co się poddawać i następnego dnia odpuścić czy się głodzić. Tak, weekendy są najgorsze w dietkowaniu :) miłej niedzieli :D

Hej, tak nie ma sie co poddawać:D znałam kiedyś takiego pana,co ostro dietkował w tygodniu,a w weekend pozwalał sobie bardziej na jedzenie i też schudł :)

jasne! a, co myślicie o cotygodniowym ważeniu we wtorek ? :) w weekend jest Nam najtrudniej i nie chce żeby w pn rano zdemotywował Nas brak ubytu kg jak nie chcecie zostajemy przy pn :)

ok, to ważenie we wt. :) aj, ja dzisiaj obiadek u rodziców :( ah, te pokusy :D a jak reszta się trzyma?

śniadanko skromne, obiadek też, ale do kawki kawałek ciasta bo teść by się pogniewał :) zgadzam się na ważenie we wtorek, może i lepiej bo ten weekend jakoś nieudany dietkowo :) nie poddajemy się i walczymy dalej, w kobietach moc :)

witam! coraz tutaj ciszej... :( ja dzisiaj zjadłam: *jogurt naturalny + płatki *kisiel + jabłko *jogurt naturalny + płatki, pestki słonecznika jutro ważenie, mam nadzieję że coś ubyło, oby nie przybyło ;/ jak tam u Was Dziewczyny?

ja nie chcę komentować dzisiejszego dnia...o jutro znów sie biorę za siebie...było ciasto, kawa ze śmietanką,winko,i na obiad kotlety mielona :( jutro i tak się rano zważę... :D

witam kochane u mnie dziś było o niebo lepiej niż wczoraj :) dieta zachowana :) ważenie jutro rano :) mam nadzieję że poszło w dół :) chociaż z moją tarczycą to będzie i tak ciężko, bo nie mam jeszcze uregulowanej :) ale się laseczki trzymamy i jutro ważymy :) Pozdrowionka dla Was

witam serdecznie ... dziś rano było ważenie i jest 65,5 kg :/ taki sobie wynik, ale będzie lepiej jeżeli wyeliminuje te momenty obżarstwa i zacznę wkońcu ćwiczyć :) a jak u Was? czekam na informacje, miłego dnia :)

Witajcie kochane :) no i już po ważeniu :( 68,3kg :( zeszło mi tylko 0,5kg:(((((( wiem, że z tarczycą jest ciężko zgubić te kilka zbędnych kilogramów, ale ja to chyba mam jakoś bardziej pod górkę :( ale fakt jest taki, że uwielbiam słodycze i czasem sobie coś skubnę :) a jak u was ?? poważone już te znienawidzone kilogramy ?

hej :) jak tam u Was? chyba zostałyśmy we 3 ale, nie możemy się poddać. Dzisiaj będzie dla mnie najtrudniejszy dzień na śniadanie do rodziców potem na groby i obiad u rodziny :/ nie ma możliwości żeby nie jeść, ale wieczorem zjem lekką sałatkę :) miłego dnia!

witajcie kochane :) wytrwałam, no może nie do końca, ale zjadłam tylko , a może aż dwa kawałki swojskiego ciasta :) trzeba było hah jakaś wymówka musi być :) Muszę jeszcze poskromić mój apetyt na kolacje :( tego nawyku ciężko się pozbyć :( Pozdrawiam

witam :) co tam u Was słychać? straszna u Nas cisza, ja nie pisałam bo, nie miałam dostępu do neta

jeśli chodzi o dietę to jestem na siebie wściekła! :/ waga pokazała dzisiaj 65,3 kg... masakra, odpuszczam sobie! ostatnio całe dnie w pracy bo, koniec sezonu... ciężko było i jadłam nie dozwolone dania w nie odpowiednich godzinach. mam nadzieję, że Wam lepiej poszło, czekam na Wasze wypowiedzi :)

witam , oj cisza, cisza :( chyba większość poległa w bitwie z kilogramami :( ja w każdym bądź razie nie poddaję się, nawet jak mam chwilę słabości to na drugi dzień jest lepiej :) i dodam, że jutro tydzień od ostatniego ważenia i można się znowu zważyć :)

cieszę się że Ty mi zostałaś :) dzisiaj wtorek więc dzisiaj warzenie, jak pisałam tylko gramy mi zeszły :( nie poddaję się i walczę dalej! :)