Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khekhekhe

Internetowe stwierdzanie ciąży z trajektorii spadających liści

Polecane posty

Gość khekhekhe
..chyba ze zwirek sie skonczy

Gość khekhekhe
...lub syrop na kaszel

Gość khekhekhe
Ja przepraszam na chwile, stary murzynka upiekl i mi pachnie. Ale jak wroce to z okruchow bede mogla powrozyc

Gość khekhekhe
Bardzo byl pyszny. Z takich okruchów to tylko szczesliwe ciaze i rozwiązania by sie wrozyly! No nic, pora spac. Śpijcie dobrze, przytulajcie sie mocno do swoich M, a jakby was zaniepokoil brak @ wrozka Caffelatte i Wiedzma Khekhe czekaja w gotowosci, by odpowiedziec na Wasze pytania :)

o kurcze, ale mnie nastraszyłyście, niebawem rodzę ale teraz sobie przypomniałam, że przecież często śpi z nami mój pies...Może to on jest ojcem mego dziecka...hm... co myślicie?

Gość khekhekhe
Dzień dobry! Wiedźma Khekhe już nadlatuje, aby rozwiać wszelkie wasze wątpliwości i zajrzeć dla was za zasłonę Niewiadomego! Ważko - sprawa jest skomplikowana, dlatego prócz topoli potrzebuję współpracy czarnego kota, a ten bęcwał śpi. Natomiast j*bnieta kocica, jako chucią ogarnięta, jest w tej chwili niewiarygodna. Musisz chwilkę poczekać na odpowiedź.

Gość khekhekhe
Sprawa nie jest błaha, ale topola, czarny kot, zacieki polewy na murzynku i wizja uzyskana we wzorze wiórków kokosowych mówią jednoznacznie: tym razem ci się udało i ojcem twego dziecka jest twój małżonek, więc możesz odetchnąć z ulgą. Niemniej, na przyszłość pamiętaj o antykoncepcji!!!

Gość khekhekhe
Och, drobiazg! :)

Gość awjerka
Hahahahah jesteście zajebiste :D

Gość khekhekhe
Alez skad! To ze opycham sie murzynkiem o polnocy o niczym nie swiadczy! :D

Eeeej nie chciałam cie urazic!!! no co ty!!. Zapytałam tylko!! Ja po takich rewelacjach mam jazdy bo strasznie mi sie odbija.

Gość khekhekhe
Do odbijania mialam surowke z rzepy do obiadu ;) co gorsza, nie zeszla cala i stoi od wczoraj w lodowce zageszczajac atmosfere dosc mocno :o A murzynek jak marzenie, malzon robi boskiego murzynka, z takim murzynkiem, to nawet slub bym mogla wziac! :D

Gość khekhekhe
Kostke margaryny, 2 szklanki cukru, 3 lyzki kakao i 6 lyzek wody z cmentarnej studni rozpuscic. Odlac szklanke mazi na polewe, reszte przestudzic. Dodac 1,5 szklanki maki pszennej mielonej w pelnie o polnocy, 4 jaja sowy i 1,5 lyzeczki proszku z suszonego nietoperza. Wykiśtac mikserem,, wlac w wysmarowana keksowke, piec ok 40 minut. Jak wystygnie polac polewa i usypac na wierzchu pentagramy albo inne wzorki z wiorkow kokosowych lub suszonych zabich oczek. Voila!

Gość khekhekhe
Kostke margaryny, 2 szklanki cukru, 3 lyzki kakao i 6 lyzek wody z cmentarnej studni rozpuscic. Odlac szklanke mazi na polewe, reszte przestudzic. Dodac 1,5 szklanki maki pszennej mielonej w pelnie o polnocy, 4 jaja sowy i 1,5 lyzeczki proszku z suszonego nietoperza. Wykiśtac mikserem,, wlac w wysmarowana keksowke, piec ok 40 minut. Jak wystygnie polac polewa i usypac na wierzchu pentagramy albo inne wzorki z wiorkow kokosowych lub suszonych zabich oczek. Voila!

khekhekhe jak to miło posiedziec na kafeterii i poczytac normalne tematy i nikt nie pisze tekstu typu: Czy jestem w ciązy ??????? . Strasznie dzis normalnie tu!!! Az troche dziwnie sie czuje a ty?????

Gość khekhekhe
No wlasnie mialam napisac, że to wręcz niesamowite, ale wlasnie pojawił się temat, gdzie laska chce by jej ze śluzu powrozyc. Ble. Ja sie nie podejmuje, a ty? Zwirek czy kurze wnetrznosci to jedno, ale sluzik?! Ble.