Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana matka Malgosia

Witam.Prosze o rady w sprawie syna, juz nie wytrzymuje

Polecane posty

Gość czołem
65 - letnia ,,, mialo być :-P

Co to za swiat. Juz jeno na psy schodzi. Toz ja sie pytam jak czlowiek tylko. Bo wy mlodzi,to moze wiecie co by was przekonalo zeby sie ustatkowac.

Gość orsetii
ja sie zgodze z Malgosia-mam takiego osobnika w sasiedztwie i wspolczuje rodzicom

Dziekuje. A jak oni daja rade? Moze jakos prawnie cos mozna? No ludzie, toz on sobie zycie zmarnuje. A ja mu kobity szukac nie bede,bo jak to? To mi sie na stare lata problem zwalil na glowe. Prosze i prosze i nic. Jak do sciany. Zeby jeszcze jaka szkole robil,prace znalazl dobra,to nic a nic.

Gość ohohohoh
A jak wyglada? So ludzi jakis? Ile ma wzrostu?

No jak wyglada. No ciezko matce tak mowic. No chlop jak chlop. Niski nie jest,bo ma ponad 180 ale chudy jak patyk, raczki jak u dziewczyny, wlosy liche bo po mezu. Jak nie uprasuje to lazi jak dziad. A tak to gorsi sa od niego.

Gość uwyeiuqw
duzo jest takich osób... ja mam 34 lata i pracowałam 3 mce, skończyłam historię, nie dałam rady znalezc zadnej pracy przez lata, a potem zrezygnowałam. Teraz zajmuje się dzieckiem, w tym kraju jak sie nie ma znajomosci to jest się skończonym

To z rodzicami mieszkasz? A ojciec dziecka,maz? Jak to 3 miesiace tylko?

Nikt nie doradzi?

Gość uwyeiuqw
rozwiodlam się bo się pokłociliscmy, tyle że nie mam nawet alimentów bo jedno dziecko mieszka a nim, a drugie ze mną... mieszkam w domu rodzinnym z matka, mam z nia współwłasnosc

Gość uwyeiuqw
Mieszkam z matką z która mam współwłasnosc domu, dzielimy się rachunkami, ale mi nie dokłada do zycia

Nikt nie doradzi?

Gość uwyeiuqw
a co on mówi? Dlaczego nie szuka pracy? Bo mało napisałas...

No widzisz, a ten skurczysyn za przeproszeniem nic. Ty z dzieckiem pomagasz a tu chlopisko i nic.

Ze on za 1100 na reke nie pojdzie, woli na bezrobociu siedziec. A to nie taka praca a to ciezko. Tu z jednej go wywalili a idzze,rece opadaja.

Gość jak to co robic?!
nie prac, nie gotowac, nie sprzatac, odciac internet, nie dawac kasy. proste. dziwne, ze no to jeszcze nie wpadlas.

3 dni nie robilam obiadu to od wyrodnych matek mnie wyzwal.

Gość jak to co robic?!
no i co z tego? przepraszam, ale taki stary kon nie potrzebuje mamusi, zeby mu obiadki gotowala. olej jego gadanie. jak bedziesz twarda i sie nie litowala to wkoncu sie skapnie, ze nic z tego i sam sobie poradzi. on zachowuje sie jak 8mio latek. a ty sie dajesz.

Gość na powaznie
sluchaj ,matko: jedyna rada odciac go od domowego ciepelka i obiadkow, bo inaczej to sie zawsze bedzie na twoim garbie slizgal. wiem co mowie , bo moj ojciec ma dzis 51 lat a do tej pory siedzi na mamusinym garnuszku. przepracowal w zyciu tyle , co kot naplakal, chyba nawet na starosc zadnych swiadczen nie bedzie mial, tyle sie napracowal. moja matka zapychala na 2 etaty ,zebysmy z gdlodu nie pozdychali, a on ostatek z lodowki wyzarl ,ze nieraz nie bylo nawet z czym kanapek do szkoly zabrac. do brze ,ze moja matka sie wreszcie otrzasnela i kopnela nieroba w dupe. mlody ,zdrowy ,przystojny chlop! zlota raczka, prawo jazt na wszystkie mozliwe kategorie, prace mialby zapewniona ,gdyby tylko chcial. ale po co- lepiej pic, pierdloic i zone doic, a teraz matke.ja tylko jestem ciekawa,co bedzie jak moja babka oczy zamknie. a ty swoje go syna wywal, i albo sie otrzezwi, albo niech zyje jak dziad.