Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

te verde

Krotka ankieta dla kobiet (zainteresowanych mezczyzn rowniez, a co tam)

Polecane posty

Gość Pnzhx
Ani tego ani tego nie kojarze

Gość Ja podaje od 6 mies., ale juz
Obaj panowie sa nieatrakcyjni.

zaden nie jest atrakcyjny:) ale o gustach sie nie dyskutuje:) jak dla mnie ciacho nr 1 wśród aktorów to jake gyllenhaal:)))))

Wbrew pozorom, drogie panie, brak umiejetnosci udzielenia odpowiedzi jest tez, w moich subiektywnych oczach, odpowiedzia. Tzn odpowiada na zalosne pytanie kolaczace sie od wczoraj w mojej duszy.

a czemu Cie natchnęło na takich "starszych" panów? :) dawaj jakichs młodych to na pewno bedzie łatwiej oceniac:)

To nie ja, to cos, co wczoraj zaslyszalam w telewizji. Powiem (choc i tak nie az tak ciekawe), jak zdobede wiecej opinii. Poki co ledwo bo ledwo wygrywa Tom.

No dobra, bo widze, ze i to nikle zainteresowanie spada jakby. Wczoraj uslyszalam historyjke, jak to Slash zastal jednego z panow kiedys w niedwuznacznej sytuacji ze swoja (Slasha) mama. Ktorego?

Gość gość
Nie znam tego Toma Jonesa, ale na zdjęciu, gdzie jest młody wygląda nawet nieźle, natomiast David Bowie jest nieatrakcyjny. Ale sława i sukces do niezły afrodyzjak, więc raczej wygląd schodzi tu na dalszy plan.

Z tej dwójki? To akurat diabelnie proste. Cave, jest dużo bardziej mroczny od Bowiego. David ma awangardę po swojej stronie. Ale po Space Oddity jest długo długo nic, jeśli chodzi o emocje. Jonesa w ogóle jakoś pominąłem.

No mnie akurat bardziej chodzilo o wyglad, niz o muzyke (tu jestem faszystka, wiec to to dla mnie oczywista oczywistosc ze David wygrywa). Choc skad ja mam wiedziec, co kobiety kreci, moze i Sex Bomb. Mnie nie :D Ale skad Cave?

Gość gość
Gerardowi Butlerowi dobrze z oczu patrzy :P No i Jake Gyllenhaal też smaczny, Adrien Bordy ma coś ciekawego, młodszy Kliczko. No i klasyka - młody Costner. Świat obfituje w niezłe kąski!

A to sie dziewczyny rozmarzyly... A ja pytalam o wybor jednego z dwoch :P Ale o ciachach wszelakich mozemy podyskutowac jak najbardziej, choc ja w mlodszych gustuje ;) Jake z wymienionych mi sie nawet podoba.

Gość gość
A ja właśnie lubię takie dojrzałe mięsko, mmmmniam! :D

Hehe, ja od dziecka lubilam takich chlopaczkow o uroczych twarzach, do tego szczuplych i wysokich. Bardzo mi sie podobal pilkarz z Paragwaju o pieknym imieniu Roque Santa Cruz.

Gość gość
no to gustujesz w mało męskich osobnikach. twój chłopak to c***a w rurkach?

Nie nosil nigdy rurek, ale na halloween go umalowalam. Jak mial kilkanascie lat mial dlugie wlosy nawet, potem zgolil na kilka mm. Dla mnie meskosc to cos innego niz zapach potu i konia. Ja z tych, u ktorych u faceta najseksowniejszy jest mozg, prawdziwe poczucie bezpieczenstwa daje mi madry mezczyzna, a nie owlosiona klata.

Gość gość
Ojej z tym mózgiem to spoko, ale chyba nie powiesz mi, że lepszy taki wątły anemiczny zdechlaczek niż kształtny (nie mam na myśli koksa z siłowni) facet z klakami :D

Ale wysoki szczypior wcale nie musi byc watly i anemiczny, tak samo jak umiesnione ciacho moze ale nie musi byc na sterydach! Dla mnie wlasnie lepszy wysoki i chudy, z zarysowanymi miesniami, ale bez masy. Do tego blondyn, do tego lubiacy czytac! Od klakow gorszy jest tylko facet z ogolona klata, dlatego wybieram takich malo zarosnietych. Wybieram to duze slowo, taki typ po prostu mi sie podoba.

Gość gość
Chyba nigdy nie miałybyśmy kłopotu przez zainteresowanie tym samym osobnikiem płci męskiej :)

Raczej nie, ale bywa roznie, mialam szalenie przystojnego chlopaka normalnej budowy kiedys ;) Nie ograniczam sie do jednego typu, ale akurat z mezem mi sie poszczescilo :) Szczypior jak ta lala :D

Gość gość
a kto mówi o owłosionej klacie? pomiędzy metro rurkami a owłosioną klatą jest duża przestrzeń.

Owlosiona klata, to, tak jak te rurki, symbol, stereotyp, etykietka ktora nadajemy konkretnemu typowi. Juz nie udawaj, ze nie wiesz, o co chodzi.