Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziuta280328

zle wyniki cytologi

Polecane posty

Gość ziuta280328

czesc. dostalam wyniki cytologi i wyszlo mi ze mam nieprawidlowe komorki nablonka,obfita flore bakteryjna, zmiany zapalne i zmiany reperacyjne. psezepisala mi mamacimiror complect 12 tabletek i mam wskazane badanie koloskopowe. bardzo sie denerwuje co to moze byc prosze o odpowiedzi...

Gość nie schizuj się przelecz to
zły wynik cytologii może być przez stan zapalny zrób ponownie cytologię po przeleczeniu pamiętaj że lepiej robić cytologię w pierwszej połowie cyklu, zaraz gdy macica oczysci się po miesieczce kolposkopia to takie badanie szyjki macicy przy użyciu szkła powiększającego, lepiej widać zmiany całkiem możliwe że po przeleczeniu globulkami stan zapalny minie i cytologia wróci do normy

Gość ziuta280328
mam grupe 3 i czytalam ze to moga byc zmiany nowotworowe a jesli nie to co to moze byc. dziekuje za odpowiedzi

Gość dorianaaaaaaaaaaaaaa
zmiany nowotworowe to IV i V grupa.Ty masz III ponieważ masz bakterie itp.Głowa do góry po leczeniu cytologia powinna ulec poprawie.Pozdrawiam

Gość ziuta280328
aha a jesli sie to nie zmienie to co to moze byc? tam wskazane tez badanie koloskopowe a nie wiem na czym ono polega i w jakim celu sie je robi. Pozdrawiam

Ja miałam też 3 grupę, mało przez to nie osiwiałam, a to było tylko zapalenie. Ostatnio moja koleżanka też 3 grupa i stres i też tylko zapalenie. Mój gin mi mówił, że to się zdarza bardzo często, więc nie martw się.

Gość ziuta280328
aha dziekuje bardzo za odpowiec