Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nei_nei

Dwadzieścia cztery

Polecane posty

24 godziny można się bzykać, 24 dni można się bzykać, 24 miesiące... no w sumie to 24 jest całkiem niezłe :-)

Kur*a! Na MTV Classic leci jakiś top100 - z co druga piosenka mam jakieś seksualne skojarzenia :/

Gość wstydze sie na czarno
no dobra to skoro o wymiarach i tych sprawach mowa to i ja cosik napisze, otóż, uprawiałam seks prawdziwy z facetem:D wiem, wiem, że w moim przypadku to żart jakiś bo do tej pory nikt mnie nie chciał a jednak! moj kochanek ma sporego nie wiem, nie wyskoczylam z centymetrem krawieckim bo by się bidak pewnie wystraszył a i tak jest pełen odwagi, że chciał uprawiać ze mną seks i to całkiem za darmo!!!:D no wiec, te jego rozmiary i chyba kat ulozenia czlonka i cos tam moze jeszcze sparwily, że bardzooooo sie podniecilam na tyle mocno, że w pewnym momencie poczulam, że chyba sie zaraz zsikam. przypomnialam soibie wypowiedzi moich forumowych kolezanek(thank god for the forume🖐️) zmienilismy pozycje tym razem na jezca:) dalej hop hop mi coraz lepiej nagle wyjelam go z pochwy i trysnelam spora iloscia przezroczystej cieczy:( i uczucie jak podczas oragazmu:D dzieczyny!!!!!i chlopaki!!!!!!! miałam wytrysk kobiecy :D:D:D aaaaaaa:D zejabiscie:D:D:D tak mnie to podjaralo ze teraz prawie ciagle chodze z paluchem w tzipce i nic:(