Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skromna ANDZIA

Czy zgodzić się na zamieszkanie z narzeczonym pół roku przed ślubem?

Polecane posty

Gość boniek rulezzz
Ja mieszkałam i co????I nic,juz jestesmy po slubie i jakie to miało znaczenie?zadne

brać jedne tabletki na drugie tabletki......jak tam chcecie, nie dla mnie:O ale nie o tym temat.

Gość do ANKI :
widzę że autorka tej kwestii jeszcze sobie nie przemyślała :)

magda - za to połowa pań zachęcających do " próbowania się " to twoje córki ? bo maja podobne poglądy do twoich :D

Gość mmmm1234
allium ona pierdoli jak ty! wypierasz się rodziny???

Gość do ANKI :
ja CIę o dzieci nie pytam tylko o antykoncepcję

i bardzo dobrze mówi - najpierw narzeczeństwo , później ślub a na końcu dzieci . A nie życie od doopy strony zaczęte a później płacze i lamenty :)

Po co mi antykoncepcja przed ślubem?? Po ślubie chce aby wszystko odbyło się metodą naturalną. Nie chce ingerować w to co jest mi pisane. Jeśli mój narzeczony np był bezpłodny bo takie choroby zdarzają się, to będę chciała zaadoptować. Choć skrycie wierzę że tak nie będzie. Chce mieć taką rodzinę jak moi rodzice i ich uważam za wzór. Każda dziewczyna uważa że matka to wzór i na niej można się wzorować.

Gość dfsgjhdfsafhjhytgrhyju
Podaj datę ślubu.

najpierw narzeczeństwo , później ślub a na końcu dzieci no nie da się ukryć. Andzia, skoro ten Twój facet zaproponował Ci mieszkanie to wierz mi nie miał na myśli trzymania się za rączki i spania na osobnych łóżkach. Ale powinnaś się akurat z tego cieszyć bo wygląda na to, ze zdrowy chłop w nim siedzi i jesteś dla niego atrakcyjna fizycznie i chce z Tobą uprawiać seks (tak tak) bynajmniej nie tylko prokreacyjny. No zrobisz jak uważasz, ale facet ma zdrowe odruchy. Ja bym się martwiła na Twoim miejscu gdyby on tylko nadal te rączki proponował;)

Dziękuje allium ciesze się że jest ktoś kto myśli zdrowo!! Najpierw narzeczeństwo, ślub i dzieci. Nie wyobrażam sobie odwrotnie, że mam dziecko i nie mam ślubu. Kobieta musi do wszystkiego dojrzeć. Małżeństwo nie oznacza, że mamy swoje życie spędzić w łóżku. Liczą się zwykłe proste gesty. Miłość jest silna nie wygasa bo jeden dzień nie ma seksu.

Gość Marcepanowa......
facet pewnie rucha jak jest kierowcą ech aniu żyj w takim świecie jak allium i oszukuj się dalej że kościół i małżeństwo to najważniejsza prawda

Gość do ANKI :
Ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem... chodzi mi o antykoncepcje po ślubie, hmmm metoda naturalna czyli jedno dziecko co rok - gratuluję i życzę powodzenia w wychowywaniu

Gość dfsgjhdfsafhjhytgrhyju
ufff

Nie smiejscie sie z metod naturalnych bo ja je stosuje i w ciaze nie zachodze. Prowadze wykresy temperatury i obserwuje sluz :P bralam chwile pigulki ale mi szodzily i zrezygnowalam. Jak czytam dalej nasza Andzie to nie wiem czy sie smiac czy plakac, az trudno uwierzyc ,ze dziewczyna ma 27 lat! rany to tylko 3 lata mniej niz ja! A swoja droga troche mi jej szkoda , widac ewidentnie , ze nie ma pociagu do sexu:( ehhh Andziu , gdybys wiedziala jak sex potrafi byc przyjemny, mmmm. Np u mnie na PMS to tylko dobry sex sie sprawdza, od razu sie lepiej czuje. :D

Andziu, Zamieszkanie razem to jest bardzo dobry pomysł i proponowałabym nawet dłużej niż pół roku przed slubem. Można się nawzajem poznać. Rób co Ci serce dyktuje.