Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkuefowjsd

Mieszkam z poje**** człowiekiem

Polecane posty

Gość wkuefowjsd

Widziałam jak wychodził z mieszkania i poprosiłam go by wyrzucił mi worek ze śmieciami (jestem przeziębiona więc nie wychodze z domu tym bardziej że pada śnieg ) on bez problemu sie zgodził. Wrócił po 1h i powiedział żebym mu zapłaciła za wyrzucenie tych śmieci 50 zł ...myślałam że se jaja robi a on na serio to mówi .Piowiedziałam mu ze mu nie zapłace to ten poleciał po te śmieci i mi je rozwalił w pokoju...ja ich z pewnością nie postprzątam ,a on wybiegł z domu co zrobić jak przyjdzie ?

Gość TrudneSprawy
4,5/10 nawet zabawne, ale bez szału

Gość wkuefowjsd
to ku*wa prawda ,a nie zabawna historyjka

Gość wkuefowjsd
to mój współlokator ... i nie śmierdzi bo śmieci to w większości kartki papieru i butelki po wodzie

Gość revr
to pewnie prowo ale są tacy psychole co tak robią

Gość wkuefowjsd
to nie jest prowokacja ...Co ja mam mu powiedzieć jak przyjdzie ?

Gość wkuefowjsd
butelki były plastikowe i na naszym osiedlu jest tylko jeden pojemnik na wszystko

Gość bvhjSVK
Napisz mu smsa, czy masz zadzwonić do psychiatryka żeby po niego przyjechali, bo się nadaję do natychmiastowego leczenia!

Gość wkuefowjsd
he he he ... a są jakieś inne propozycje ?

Gość pozbieraj do wora
i zanieś mu do pokoju, zapewne on Ci przyniesie z powrotem, więc się nie daj i zanieś mu do pokoju itd . Zobaczymy kto pierwszy wymięknie :D

Gość kafeOla25
przypomina mojego głupiego kuzyna, pojechałam na kilka dni do babci, on tam też był, zrobiłam sobie herbatę, postawiłam na stole, a ten wziął, napluł do niej i mówi, że teraz jest jego :D.

Gość kafeOla25
" kartki papieru i szkło należy selekcjonować i umieszczać w oddzielnych pojemnikach a skoro wszystko pomieszałaś to facet słusznie zrobił, że wywalił śmieci na środku pokoju , teraz wszystko ładnie posprzątaj" i co z tego, że posegreguje, jak śmieciarze nie mają oddzielnych ciężarówek do każdego rodzaju śmieci i i tak wszystko wrzucają do jednej przyczepy? jaki sens w segregacji jeśli w kraju nie ma to zastosowania?