Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Kto z Was lubi fast foody, pizzerie, Mcdonaldsa, KFC , Burgerkinga ?

Polecane posty

Gość fjnfsnfsjbf
ja tez uwielbiam :D:D a nie wiecie jakim cudem te ich frytki tak dobrze smakują? Nawet zimne i dwudniowe? nadal sa pyszne ,albo pizza z pizzyhut nie umiem takiej zrobic w domu

Mcdonalds kiedys smazyl frytki w oleju wołowym dlatego tak pachniały, teraz smazą w roslinnym ale dodają subst zapachowe i smakowe, w necie mozna kupic smak frytkowy firmy IFF. A pizzerie maja gotowe ciasta zamrozone

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaa24
ja lubie ,ale rzadko tam jem . Raz na 2 ,3 miesiace może. Bo nie chce się truć poprostu

Gość szatyn-szatan
tylko Malibu i KFC jesli chodzi o te wszystkie gowna

częsciej sushi zamiawiam bo zdrowsze ,a tez pyszne ;) tylko drogie dość ,ale raz na jakis czas mozna

Sushi jest bez szału. Zdeydowanie wole jedzenie śródziemnomorskie, tureckie, greckie.

Gość Anonim6285
to trzeba sprobowac te sushi

śródziemnomorskie też lubie ,ale wole sushi i kucnie japonska :) w ogole to japonczycy tak dluzo zyja i sie wolna starzeja bo tak zdrowo jedza miedzy innymi. Widzieliscie kiedys gruba japonke?

ale jak ktos nie lubi i go od tego odtraca to w sumie nie ma co sie zmuszać przeciez sa inne kuchnie ;)

Gość szatyn-szatan
chyba nie bedziesz cale zycie wpierdalc suCHi;)

może bede jak mi sie nie znudzi :) teraz jem je tak raz , dwa razy w miesiacu. jadłabym może i czesciej ,ale mnie nie stac

Gość A wezcie wiecie ile
w tym chemii ? Żygać sie chce jak pomysle ile w tym konserwatów i ile to leżało zanim podali . Swinstwo , przez to coraz wiecej ludzi jest otyłych , ma cukrzyce ,a nawet udowodniono ,ze nowotwory

Gość A wezcie wiecie ile
Ja w ogole nie jem w tego typu knajpach ;) Może raz na ruski rok mi sie zdarzy jak np jedziemy ze znajomymi na wakacje i sie wszyscy tam zatrzymamy

Gość A wezcie wiecie ile
do czasu...

Gość 31mam
Ja też lubię! Jem dosyć często. I np. nie wyobrażam sobie powrotu z imprezy bez big maca w oczekiwaniu na taryfę :D I też jestem szczupła :P

Gość A wezcie wiecie ile
teraz jestescie szczupli ,ale to sie zemści za jakis czas . Proponuje obejrzec film ,, super size me"

Gość A wezcie wiecie ile
tamten gość z tego reportażu co napisalam jadł w macdonaldzie codziennie przez miesiac ( moze tak czesto ,az nie jecie ,ale i tak czesto) i miał fatalne wyniki krwi , łatwo sie meczył , przytył ... Wiec jak bedziecie jesc to gowno nawet rzadziej ,ale dluzszy czas tez to sie odbije na waszym zdrowiu i wygladzie bo niezdrowe jedzenie to też szara cera , cellulit , brzuch itd

Kto nie lubi fast foodów? U mnie w pracy rządzi pizza z Dominium. Dostawa gratis, a i rabaty od jakiegoś czasu dostajemy! :)

Gość fastfoood mniam mniam
ja lubie wszystko oprocz mcdonald

Gość niech ktoś tak madry wymieni
te wszystkie konserwanty i trucizny, które rzekomo znajdują się w hamburgerach, frytkach i innym żarciu z fast foodów.

"wiem ze to niezdrowe ale lubie ten zapach " jest zdrowe jeśli spożywa się z umiarem a jak nie to rośnie pózniej wam wielka dupa tak jak u niemek, masakra..

Lubiłam, nawet bardzo. Dzięki szybkiej przemianie materii (a kiedyświecznej niedowadze) pozwalałam sobie na to bardzo często :P Ostatnio jednak zajarałam sięzdrowszym (nie zupełnie zdrowym, bo takie według mnie nie istnieje) odżywianiem i nie chodzę(i jakośnie mam ochoty, może sięodzwyczaiłam? :) )