Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bikini mini

Jestem super atrakcyjną katoliczką i nie wstydzę sie

Polecane posty

Gość lizystrata
operacje plastyczne i poprawianie urody sa zakazane- bo to próznośc-dawni swięci, asceci to mieli rozne sposoby samookaleczania i umartwiania ciała

Gość kamil1979jgora
to w której sukience idziesz do kościoła?

Gość lizystrata
ta zielono niebieska to jest na lato, i nie wyobrazam sobie ze katoliczka mołaby chodzic w sukience z takim dekoltem i przeciez ona jest do kolan a nie do ziemi -czyli nie dla releiigijnej niewiasty, wlasnie ogladnelam ojca mateusza -jego gosposia Natalia - to sie ubiera jak katoliczka powinna

Gość lizystrata
św klemens napisał,, kazda kobieta powinna zaplonąc ze wstydu na mysl ze jest kobietą,, -wiec kobiety powinny wstydzic sie ze w ogole istnieja a co dopiero byc dumne z jkaiejs atrakcyjnosci

Gość kamil1979jgora
OK jest na lato, ale przecież teraz w cieplejszy dzień możesz nałożyć na nią płaszcz i w kościele go zdjąć i iść w niej do komunii zobaczymy czy ci ksiądz komunii nie da może się jeszcze zdarzyć dzień z temperaturą pow. 10 stopni jak to będzie niedziela to kup taką sukienkę mini z dekoltem, narzuć płaszcz i idź tak do kościoła. Zrób to dla praawiczków i dla mnie byłego długoletniego prawiczka

Gość lizystrata
sa sklepy z odzieża meska , dziecięca,sportową, dla puszystych, to powinny byc z odzieża dla katolików -a mzoe już sa tylko ja o tym nie wiem?

Gość lizystrata
moze wlasciciel takiego sklepu sprowadżłaby stroje z panstw muzulmanskich?

Gość volskwagen phaeton
nie kompromituj sie

Gość hgryere
juz widze-firma -import odzieży muzulmaskiej dla kobiet -polki katoliczki waliłyby jak w dym

Gość hgvfghfrtgyhujhbvcdfg
polki katoliczki, oczywiście obrażasz sowja matkę :) i jednocześnie kochanke :D serdecznie pozdrawiam złośliwca 🖐️

Gość lizystrata
nawet jesli reliigjn aniewiasta ma kase na operacje plastyczna to nie wolno jej tego zrobic -to grzech proznosci-i jak ktos ma trądzik - to sie zdarza nawet u osob po 30 , 40 tce -to nie powinien sie leczyć u dermatologa -tylko musi pozwolic zeby zostałą mu potrądzikowa twarz

Gość kamil1979jgora
wybacz, ale niedługo napiszesz, że katoliczka nie powinna chodzić do ginekologa, bo nago może pokazać się tylko mężowi

Gość lizystrata
no wlasnie -reliigjna niewiasta nie powinna chodzic do lekarza a juz na pewno sie nie rozbierac-poza ciąza oczywiscie-ale przeciez przez tysiace lat kobiety radziły sobie bez ginekologów -Kk potepial nauke , medycyne i wszelkie rozbieranie sie -w wiktorinaskiej anglii -kobieta nie mogła rozbierac sie u lekarza -tylko na manekinie pokazywala w gdzie ją boli-te wszystkie usg, mammografie cytologie -toz to obraza boska-

Gość lizystrata
a jak katolik moz ewybrac zawod ginekologa i grzebac sie w grzesznym , niczystym bo miesiączkujacym ciele--jka babe cos boli to nie powinna isc do lekarza -tylko cierpiec w milczeniu- dbanie o zdrowie to grzech

Gość lizystrata
w jakiejs ksiązce o historii seksu było napisano -ze kobiety ktore odmówiły rozebrania sie przed lekarzem nawet gdy chodzilo o ich zycie -byly bardzo chwalone przez KK- katoliczka chodząca do lekarza to oksymoron -bo rleigjna niewiasta nie ma prawa tego robic-bo to albo prpznosc albo rozbieranie sie

Gość lizystrata
aparaty ortodontyczne to czysta proznosć- wiec jak ktos je nosi to wypad z religii-skoro bog czy natura dal komus krzywy zgryz to niech go znosi -jak rodzice katolici prowadza swe dziecie do ortodonty to chyba powinni zostac ekskomunikowani-jak kazdy kto nosi aparat, poprawia se zeby, odmladza sie i robi operacje plastyczne

Gość kamil1979jgora
co ma wiktoriańska Anglia wspólnego z katolicyzmem?

Gość lizystrata
chodzi o purytanizm, nienawisc do ciała - typowe dla calego chrzescijanstwa

Gość lizystrata
lizystrata jestem ksiedzem pojebam i wpierdalam sie tam gdzie nie trzeba a w sowim szambie sie nie babram , nienawidze bab , oprócz jednej gosposki :D

Gość lizystrataa
zdechnij podszywie ty huju jeebany -zeby ci ręka uschła

Gość kamil1979jgora
poczytaj sobie tu http://www.oaza.pl/cdz/odpowiedzi/index.php Diakonia Życia odpowiada na pytania Pytanie (zadane przez: Elena w dniu: 2012-08-25) : Witam. Żyję trzy lata w małżeństwie. Jestem w moim mężu bardzo zakochana, oczywiście z wzajemnością. Czy grzechem jest, gdy czasami nazwijmy to "kuszę" i uwodzę męża, żeby rozbudzić w nim pragnienie współżycia? Mój mąż jest osobą bardzo czułą, ale jednocześnie niesamowicie łagodną, spokojną. Seks owszem sprawia mu wielką radość, ale rzadko sam dopomina się współżycia. (Nr pytania: 417) Odpowiedź (udzielona przez: Laura Grześkowiak w dniu: 2012-10-17) : Wzajemne uwodzenie się, zachecanie do współżycia jest wyrazem miłości małżonków i nie ma w tym nic złego

Gość lizystrataa
toz to ksiądz wywrotowiec -przeciez JPII pisął o cudzolostwie w malzenstwie --czyli gdy mąz pożada wlasnej zony- a ze kobieta lubi seks-oto cytat z lekcji wychowania seksualnego co sie prasa smiała,, kazda kobieta co lubi seks bedzie sie smazyc w piekle,,

Gość lizystrataa
skoro mąz tej pani sam nie inicjuje zblizen to wg Kk powinni zyc w tzw- Józefowym małzenstwie -czyli bialym chyba ze o dziecko sie staraja

Gość kamil1979jgora
to napisz tam pytanie zobaczymy co Ci odpowiedzą? chyba się lepiej znasz na oazie niż sama oaza

Gość lizystrataa
nawet jak katolik jest ciezko chory to nie powinien isc do lekarza bo to grzech , zwlaszcza jak sie trzeba rozebrac-a ja kiedys z czystej proznosci usunelam jedno znamie - i mysle o usunieciu kolejnego - to chyba nie moge byc religijna no nie?

Gość lizystrataa
przceiz czytam ksiazki o KK, religijne czasopisma lub portale --to tam jest jasno opisanejak Kk odnosi sie do seksu , kobiet -cytaty mowia same z a siebie

Gość kamil1979jgora
Pytanie (zadane przez: Agnieszka w dniu: 2010-10-20) : Mam pytanie dotyczące błony dziewiczej. Wraz z moim obecnym mężem czekaliśmy ze współżyciem do ślubu i ok. miesiąc temu podjęliśmy próbę współżycia. Okazała się ona dla mnie bardzo bolesna, na tyle, że podczas pierwszej nocy zrobiliśmy dwa podejścia, bo za pierwszym razem nie byłam w stanie wytrzymać bólu. Za drugim razem wydawało nam się, że się udało, ból był i szybko skończyliśmy, krew też się pojawiła. Ale to nie było koniec kłopotów. Od tamtej pory podjęliśmy jeszcze dwie próby i ból jest taki, że nie potrafię go wytrzymać. Widzę też, że coraz bardziej się boję kolejnych prób, stresuję się, że nie będę umiała wytrzymać. Słyszałam, że istnieje możliwość usunięcia błony dziewiczej u ginekologa. Gdzie mogłabym udać się z takim problemem na Śląsku? Bardzo dziękuję za pomoc (Nr pytania: 292) Odpowiedź (udzielona przez: Sylwia Dudek w dniu: 2010-10-23) : Błona dziewicza może mieć różne kształty,niektóre, szczególnie przegrody, w znacznym stopniu utrudniają współżycie i czynią je bolesnym dla kobiety.Proponuję jak najszybciej udać się do ginekologa.Kontakty do katolickich ginekologów na Śląsku podawałam w odpowiedzi nr 279.Interwencja lekarska polega na nacięciu błony dziewiczej w znieczuleniu miejscowym i zaopatrzeniu brzegów, żeby nie krwawiły.Serdecznie pozdrawiam.

Gość kuch ar a kuchagej
ty lizystrataa jesteś puknięty w globus i to nieżle D walnij sobie

Gość lizystrataa
glupia była ze przed slubem tego nie zrobiła

Gość kuch ar a kuchagej
tego dziedostwa nikt nie czyta nie produkuj 🖐️ pało