Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paczuszka

Jestem za granicą i po prostu chce pogadać..

Polecane posty

Gość Noworuto
Gratuluje teorii.. Nie pracujesz w Polsce, bo nie chce ci sie dupy ruszyc, za to praujesz za granica.. Pracuj za nas!

Gość alpia
Mnostwo pieniedzy z obiegu brytyjskiego wpadlo w polski obieg dzieki zdrajcom wspomagajacym kogo sie da w ojczyznie. To jest jasne jak slonce tumanie. Jak wytlumaczysz ze Polacy wydaja wiecej niz zarabiaja? Ze buduja domy? No chyba nie z Biedronkowej wyplaty

no i polski ministerstwo finansów odnotowuje wzwyzki w dochodzie . - ALE ZA WASZE I NASZE ROZSTANIA. wiadomo ,że kasa płynie z zagranicy. w doooopie to maja . i niby walcza o pOwrót . JAK?

Gość Paczuszka
Tak plany mam by otworzyc hotel i restauracje taki B&B wiec nie mam planow by wracac.

Gość alpia
O to swietnie! Powodzenia! Lece spac, dobranoc ; )

Gość Zdrajcy!!
Tylko narzekac potraficie!! Oni zmieniaja polityke dla was! Dla nas! Kiedys bylo inaczej bo wiecej ludzi zylo na swoim i jakos nie spieszylo im sie z wyjazdami!

Gość Paczuszka
Tez bede uciekac:) milo sie rozmawialo, jak cos, do nastepnego ;)

Gość Paczuszka
Hehe nie wiedzialam, ze AZ takich patriotow mamy w kraju.. Rozesmialam sie hehe..

Gość Zdrajcy!!
Ty juz ne jestes! Won z polskiej strony i z tego profilu!!!!!!

Gość ach paczuszko
zebys ty wiedziala ile innych rzeczy nie wiesz... pierwszy rok jestes,ale juz i hotel i restauracje bys otwierala... no coz jak fantazjowac sie lubi...

Ze zdrajcy ...> nie wiem ile masz lat , ale czy zdajesz sobie sprawe za jakie procenty "żyli na swoim". ja wiem . moi rodzice tez tak zaczeli "zyc na swoim " i kredyty Balcerowicza ich zżeraja do tej pory. Może ktos miał takie finanse i mozliwości ,aby zacząc po swojemu ,mieć z czego ruszyc .

Gość Paczuszka
Jesli sie ma pojecie o biznesie to powiedz w czym problem? Jest kasa jest plan jest pomysl wiec ? Chetnie skorzystam z rad doswiadczonych

Gość Zdrajcy!!
No dobra tacy swieci jestescie a ta o ma zamiar hotele otwierac to czego ich nie otworzy w polsce? Co ? W dupie mam was! Zdrajcy ! Kazdy ten kto przekroczyl granice nie ma po co juz wracac do naszej Polski!!

nie otwiera w Polsce , bo Polaków nie stac na hotele . kazdy przecietny żyje z miesiaca na miesia. licząc kasę . a tak własciwie "panie Patrioto" to skąd piszesz , jestes kawalerem , i co robisz? . będziemy mieli jakis kat widzenia. . ja napisałam o sobie , znasz moja sytuacje.

Gość anullav
Co w tym zlego ze chce otwierac za granica? To chyba my polacy powinnismy byc dumni ze naszym rodakom sie udaje, ze inni maja o nas polakach obre zdanie, chociaz w tym a nie ze jestesmy alkoholikami czy rasistami, z tego tez jestes dumny?

Gość Zdrajcy!!
Chuj cie obchodzi kim jestem ! Wazne ze szanuje to kim jestem i nie lize dupy innym pracodawcom zza granic! Wypad stad!!!

Gość Zdrajcy!!
ZAMYKAM TEN TEMAT!! Nie macie prawa tu pisac! Wynocha na swoje obcokrajowe strony!

Gość anullav
To jest chore, ze sa tacy co tak daja sie nabierac na ta nasza polityke.. Mam nadzieje, ze gdy moje dzieci dorsna to ten chory system sie skonczy i bedzie zylo im sie o niebo lepiej..

oj . pojechałeś . zaraz sie przejme . no teraz . oj jednak nie. :( schowaj sie w swojej małej jamce nienawiści . brak wiedzy i zyciowości . niestety . :P

Gość Zdrajcy!!
anulav a zyjesz w polsce?

Gość anullav
Zyje, ale gdybym mieszkala sama to dawno by mnie tu nie bylo, bo nie dala bym rady sie utrzymac

Gość Zdrajcy!!
Zobaczysz ze to bedzie dobro dla Ciebie! Nie opuscilas kraju nie zdradzilas nas polakow!

Gość Zdrajcy!!
Woooon wynocha!!!!!

Gość Popieram!
Sa z was zdradzieckie dusze no taka prawda, nie pozwalacie zmienic tego systemu

Gość anullav
Ide spac, bo tego sie czytac nie da!

Gość Whiskacz N
witajcie ziomalki;) zdrajczynie PO ;) co u was