Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paczuszka

Jestem za granicą i po prostu chce pogadać..

Polecane posty

Gość jfkflv
No tak..polacy

Chodzi o karte EHIC. Dziwi mnie,ze narzeka sie a przeciez z taka karta normalnie sie wszystko zalatwia.

z tego co widze,to argumenty dzialaja na niektore osoby jak plachta na byka. Tez nie lubie takiej upartosci i nie pozwolenie sobie powiedzenia czegos.

Gość DetonatoR
Paczuszka a gdzie ty dokladniej mieszkasz? Jaka lokalizacja? A Ty "jcbdhd" czy jak nie wkurwiaj ludzi, wiec wiesz.. Ne to ze Cie wyganiam... Ale WYPIERDALAJ!

Gość Whiskacz N
a mówi wam coś okreslenie : zbędna dyskusja? nie mam na celu rozmawiać o służbie zdrowia, ani o pl, a pokonwersować z miłymi koleżankami emigrantkami, wiec zrozumcie moje rozdrażnienie

Gość LookAtMeNow!!!
Ja perdziu! Jakie z was nadęte prostaki, Boze jak 1000lat przed murzynami ! Tylko narzekac potraficie banda zazdrosnikow i sknerasow! Jestem emigrantka i zajebiscie mi z tym!

Gość I paczuszka I
Troszke... mi to zeszlo i niestety poszliscie pewnie spac ;) wiec chyba i ja zrobie podobnie ;)

niektorzy ida spac zeby niektorzy mogli zaczac pracowac.....ja chce do lozka....

Gość I paczuszka I
A niektorzy z tej pracy wracaja i ida spac, gdy tamci wczesnie wstaja ;)

Gość duskusjaaaa
Jfk cosvtam. Mowilam ci abys przestala mnie obrazac. Co ty sobie wyobrazasz. Mam karte ibezpieczenie i inne bzdety. Mowie o swoich doswiadczeniach i mojego meza ktory nie ma obywatelstwa Polskiego. Dzien dobry wszystkim normalnym. Wlasnie jade do pracy i troche zimno tutaj . Ale za to pojde na kawe to sie troche rozgrzeje.

Gość do dyskusjaaaa
Ciapakowi czy turasowi dalas polska cippe?

Gość do dyskusjaaaa
Sorry,zeby jakiemus czarnuchowi( bo moze angola masz hahaha) lekarze za darmo w duupe zagladali

Gość duskusjaaaa
No wiec wlasnie ujelas sedno sprawy. W uk udzielaja wszystkim a w pl tylko rasizm prostactwo i zazdrosc. Nic tu po mnie.

Gość do dyskusjaaaa
W uk a w pl hahahaha Wez... Nie sciagaj tu zadnych kolorowych i nie licz na darmowa opieke,bo dla rodowitych jej brakuje. Niech twoj spierdala do krajow trzeciego swiata do szamana w szalasie

Gość ZZASADA
Jeden z drugim... Czy potrafisz powiedziec skad w tobie ta zawisc? Po co w ogole te zbedne komentarze typu, zdrajca narodu badz podobanie? Przeciez kazdy ma jedno WLASNE zycie i inne rady nie sa nikomu do zycia potrzebne. To tylko puste slowa i niepotrzebna klotnia na tym forum. Skonczcie juz z tym !

Gość woepdp
Spierdalaaj zdrajco

Gość Vdhp
I kurwa vice versa śmieciu!