Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paczuszka

Jestem za granicą i po prostu chce pogadać..

Polecane posty

Gość anullav
Haha.. Witaj ;) na szczescie zdrajca przepadł ;)

Gość Whiskacz N
szybko wróci jak czek bez pokrycia ;) a co u ciebie koleżanko?

Gość Cyprcypcy
Heeja ZDRAJCO tesknimy!!

Gość anullav
wszystko dobrze, juz po pracy, teraz taka mala chwila relaksu ;) a jak u kolegi?

Gość Witam Polakow na obczyznie
Usmialem sie jak poczytalem tych z dupy wzietych patriotow :D.Jakby mieli tys zl i mieli utrzymac sie sami to bysmy zobaczyli jakby spierdalali z PL.Ja nie mialem wyboru zona i ja pracowalismy ale co z tego jak mieszkanie i zycie pochlanialo nasze wyplaty a leki czy buty kupic to juz wyczyn byl.Jak stracilem prace a kolega zaproponowal mi wyjazd nie namyslalem sie dlugo spakowalem sie i mino tesknoty za rodzina i znajomymi nie chce wracac byc klepac biede.Tak tak wiem praca w PL jest na umowy smieciowe i za tysiac zl.Moze to i wystarcza mlodym co mieszkaja z rodzicami ale nie dla kogos kto musi utrzymac rodzine. Pozdrowienia z Ystad ze Szwecji :)

Gość Whiskacz N
pozdrawiamy koleżanke szwedke;) ja niestety troche sie pochorowałem ale jutro mimo wszystko wracam do pracy ;)

Gość Whiskacz N
czuje sie zdradzony prze PL przez rodaków, w Uk za prace jestem uczciwie opłacany, dodatkowo UK daje mi możliwosci gdzie pl ograbiała mnie z nich nieustannie abym tylko nie stał sie lepszy i kogos czasem nie przeskoczył, patriotyzm to nie pieprzenie bzdur czy machanie chorągiewka, to honor tęsknota za ziemia a nie za pojebanym rzadem

Gość Dziewczyna z bucks.
Hej paczuszka. Ja tez się czasami zastanawiam skąd w ludziach w Polsce z polski tyle złości i jadu? Dlaczego zżera ich zazdrość i złość? Każdemu układa się inaczej i każdy ma inne piorytety mieszkam w Anglii od wielu lat (buckinghamshire) i kocham Anglię od kiedy przyjechałam do Londynu pierwszy raz ( w 1998 roku) Kocham moje życie tutaj i nigdy nie przeprowadze się z powrotem do polski.. Latami do polski co jakiś czas bo tęsknię za rodzicami ale moje życie i przyszłość jest tutaj. Pozdrawiam cię serdecznie Mx

Gość Zdrajcy!!
To waszym zdaniem wszyscy powinni wyjechac taa? Glupcze jeden z drugim, nie czaisz tego systemu czy tylko udajesz? Im wiecej polakow wyjedzie tym gorzej bedzie w naszym kraju!!!

Gość Wypieprzac z PL
Wszyscy!!! Wiecej dla mnie!! I dla tych co zostaja

Gość Whiskacz N
osmiele sie zauważyć że właśnie dzięki emigrantom i pieniądzom zza granicy wielu polakom uda sie jakoś przeżyć, wiec pomarańczo waz słowa jesli nazywasz kogos zdrajcą, zdrajcy to ci co sprzedaja polske co zmusili obywateli do emigracji, ci co daja obietnice bez pokrycia prowadzać równoczesnie swoje ciemne interesy i morduja swoich własnych obywateli służąc tym samym interesom wrogich polsce rzadów

Gość Dziewczyna z bucks.
Niektórzy którzy tu się wypowiadają chyba zgubili się w matrixie hheheheh

Gość Tuk-Pik
Tak sobie czytam te komentarze, to szczerze daje juz dawno sie tak nie usmialem heheh... Good point dla autorki, za pomysl z tym topikiem! Kretyni co sa przeciwni wyjazdom. Zastanawia mnie tylko jedno, czym sie zajmujecie? Macie takie swietne zarobki ze tak zachecacie do zostania w PL? Czy moze cos jednak na lepsze sie zmienilo? Jestem w UK od 8 lat i nie wiem co musialo by sie stac abym wrocil.. Pozdrawiam i zycze sukcesow w realizacji planow!!

Gość Slownixczek
A ja tych ktorzy sa w polsce w tym ja to troche rozumiem. To przykre ze polacy tam za ganica daja sie wykorzystywac zamiast wspomagac naszych rodakow tu w kraju. Pozwalacie by taki angol albo hindus zyl z waszych podatkow!

Gość Zdrajcy!!
WYNOCHA ZDRAJCY OJCZYZNY!! Wstydzcie sie! Dzis jest 1 listopada! I komu zapalicie znicz? Angolom?

Gość Whiskacz N
już niedługo biedzimy zmuszeni palic znicze takim debilom] jak ty zaraz po tym jak tusk was wierni wykończy ;)

Gość Zdrajcy!!
Jutro zapalicie sie pomylilem z tych nerwow!

Gość Dziewczyna z bucks.
Bezsensowna teoria- w Anglii jesteśmyniewolnikami ? A ty w Polsce jesteś kim ? Swoim szefem ? Czy tez dla kogoś pracujesz ? A co jeśli ktoś lubi swoją prace i dostaje za to dobre pieniądze i jest zadowolony kiedy wstaje rano ? Co w tym złego?

Gość Whiskacz N
sowniczek, dla jasnosci, tu płacisz podatki, tu masz dzieki temu przywileje, taki jest własnie cel płacenia podatków, w pOlsce płacisz i masz długi, przywilejów żadnych, a rodziny emigrantów mieszkajace w polsce dostaja w zamian dodatkowe wsparcie, i tylko niektórzy w Uk daja sie wykorzystywac, ale nawet w PL nauka kosztuje,

Gość Slownixczek
A w polsce tez tak moze byc. Przeciez lepiej jest wyjechac do innego miasta za lepsza praca niz ponizac sie w angli.

Gość Dziewczyna z bucks.
Kto się poniża ten się poniża. Nie wrzucaj wszystkich ludzi na całym świecie do jedej szuflady! Głupota A ciekawe jaka ty masz prace ?

Gość Dziwni jestescie,
To wy jestescie tym przykladem ze w polsce jest do dupy, gadacie tylko za granicami jakim to narodem jestesmy, czyjes chwalicie a swego nie znacie! Popieram ze tacy jak WY TO ZDRAJCY

Gość Slownixczek
Kazdy sie poniza, bo zabiracie innym prace, tym komu sie nalezy, jestescie jak ci hindusi.. A ta anglia stanie sie za jakisc czas mniejszoscia we wlasnym panstwie! Jestem nauczycielem

Gość Whiskacz N
UK landzie w odróznieniu od polski rzadza wieksze i lepsze umysły, wiedza ze jesli obywatele dostana to czego potrzebuja i państwo na tym skorzysta, w Pl rząd walczy z obywatelami, doklada obciazen w zamian dajac tylko biede, ile osób moze wyjechac do inego miasta za lepsza pracą? ile osób znajduje prace w której nie sa robieni w przysłowiowe bambuko?? w Pl płaci sie podatki dla niemców i rossiji ;) nie dla polskich obywateli, a wy przygłupy pewnie boicie sie ze nie bedzie kto miał pracowac na wasze groszowe emerytury z których nawet nie kupicie sobie potrzebnych lekarstw

Gość Ale glupole
Dziewczyna chciala tylko pogadac a wy tylko o tej polityce! Paczuszko jak dzien mija? Na swieta nie planujesz przyjechac w odwiedziny? Ja obecnie jestem w londynie ale planuje przeprowadzke do yorkshire.. Pozdrawiam Cie cieplutko, a zwlaszcza dzis, bo wieje jak licho! :)

Gość Slownixczek
Wiesz co, na szczescie sa tacy co cos robia a nie zabieraja dupe w troki i wypad za granice i zeby to bylo malo to jeszcze zdazycie ponarzekac.. Duzo znam osob co mimo wszystko wola wyjechac do innego miasta niz dawac ot tak kase obcokrajowcom

Gość Whiskacz N
ja znam za to wielu takich którym POlski system nie dał wyboru i choc tęsknią wybrali to co boli mniej

Gość Whiskacz N
Ale glupole słuszna uwaga, ja tu licze na jakąś integracje ;)

Gość Zdrajcy!!
Kaczynski spali wam auta jak bedziecie chcieli wyparowac za ganice!! Zdrajcom won z tego tematu!!! Zamykam ten temat!!!

Gość Whiskacz N
dupa z ciebie a nie prowokator ;)