Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani zawezme sie

dieta mż od dzisiaj 29.10.2012

Polecane posty

Gość Pani zawezme sie

Może ktos tak jak ja zamierza zacząć dzisiaj diete Mż ? Ja zamierzam odrzucic słodycze chociaz bedzie bardzo bardzo ciezko i chce schudnać ok 7 - 10 kg ponieważ mam 165 cm wzrostu i waże 65 kg. Ja zaczynam dzien od kawy, o 12 zjem obiad miseczke rosołu i 2 ziemniaki i kurczaka gotowanego a na kolacje kalafiora

Gość szarootka
ja chce 5 kg tak jak ty juuuu ;) wiecej nie ! 168 wzrost i waga 58

waga mi się waha miedzy 58,6 a 60,5 kg , jest jeszcze niestabilna chcę dojść do 55 kg, ale z głową, nigdy się nie głodziłam i nie zamierzam, chudłam wolno, nawet na słodkie sobie pozwalam jadłospis z wczoraj: śniadanie: 2 kromki chleba pro-body z salami obiad: brukselka z kurczakiem i warzywami (cukinią, marchewka, papryką) podwieczorem: babeczka serowa kolacja :jogurt nat. ze zbożem, 2 plasterki szynki

Gość szarootka
mnie tez sie whaa nieraz do 60 i dlatego chce troche zrzuccic i ustabilizowac wage a co to za chleb juuuuuu? bo dobre chleby trudno dostac jakies barwniki dodaja i carmel

chleb o zmniejszonej zawartości węgli jak dla mnie super , smaczny, tylko drogi, 6 zl/ bochenek wartosci odzywcze: -285 kCal -białko 21,4 g -tłuszcz 16,8g -błonnik 11,8g wegle-6,1!!!!g w tym cukier 2,4g sód-0,5g

Gość szarootka
dzieki a gdzie mozna go kupic? w jakiejs sieci czy w osiedlowej piekarni np kupujesz

Gość szarootka
bardzo dziekuje szkoda ze u mnie nie ma tego sklepu w poblizu nigdzie

Gość 9oiyr4
a liczycie kalorie?? bo nie wiem jak sie odchudzac

Gość szarootka
ja dopiero dzisiaj zaczynam i sama nie wiem czy liczyc czy jesc mniej ale raczej bede mniej wiecej liczyła, może z dokłądnnoscia plus minus 200 kcal

to ja tez sie dołacze .... ;) Mam 169 cm i sporo kilogramow bo az 70 ... chcialabym zrzucic jakies chociaz z 12 ... miesiac temu urodzilam coreczke karmie piersia i mam nadzieje ze to tez mi troszke pomoze ;)

mysle ze na poczatek rezygnacja z cukru i slodyczy jedzenie nie pozniej niz do 18 male porcje a czesciej

Gość 9oiyr4
z tego co wiem to 3-4 godz nie jesc przed spaniem a bialko mozna nawet dwie godz \ przed spaniem i sie nie przytyje a wy jakie macie zdanie na ten temat

Gość maaaaaagda0987poi
juuuuujuuuuu sporo schudłaś. Mogłabyś coś dokładniej opowiedzieć o swoim sposobie odchudzania i aktywności ruchowej?

ja nie wiem jak to jest z jedzeniem przed spaniem ale ja staram sie jesc ostatni posilek ok 2,5 - 3 h przed pojsciem do lozka. Niestety u mnie bedzie sie zdarzalao ze bede jadla nawet ok 21 ale postaram sie wtedy jesc warzywa lub bialko. Chce sie tez ruszac i tak zeby sie wspomagac to chyba zaczne 6v i 8 min dziennie na nogi poki co musi starczyc do tego mam rozne te wynalazki zumbe albo sport na konsole wiem ze to troche smieszne ale mozna sie troche pobawic i zapewniam zmeczyc

u mnie to różnie było ogólnie to jem normalnie, tylko staram sie nie rzucać na jedzenie i nie napychać, dieta w graniach 1200-1600 kcal, zalezy od dnia, zdarza sie też że 1800, na począrku duzo jedździłam na rowerze 40 minut dziennie, chodze też doo pracy pieszko - 3 km w jedna strone

ja chodze spac ok 23. A zapomnialam dodat zero alkoholu !! a jak bedzie wygladal wasz przykladowy jadlospis ? Ja mieszkam za granica wiec niektorych produktów typu grahamki lub chleb z ziarnem nie dostane :(