Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jdjsjskskks

O ktorej 14 letnia dziewczynka powinna wracac do domu?

Polecane posty

Gość Jdjsjskskks

Jaka jest wasza opinia ??

Gość Rogullla
Ma siedzieć w domu i się uczyć!

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
po zamknięciu galerii :classic_cool:

Gość hejaaaaaaajaaaaaaaaaaaa
zależy gdzie i po co idzie, wypadałoby żeby na tygodniu się trochę pouczyła więc zaraz po szkole

Gość Panna marzanna
Moim zdaniem powinna wracac ok 21 w weekendy jezeli jest to wczesniej ustalone i ktorys z rodzicow moze ja odebrac z umowionego miejsca. A w tygodniu ok 18-19 ale tez jesli ma ja kto odebrac, raczej nie pozwololabym dziecku wracac autobusami jak jest juz ciemno.

ale zalezy skąd? jest roznica wracac od babic, cioci, a skąd indziej ze sowjego grona towarzystkiego Moja ma juz 18 lat i o 22 zawsze w domu jest

Gość baba jaga więzisz pełnoletnią
córkę? :D

czemu mam wiezic? nie przypominam sobie choc jednej sytuacji aby corka pprosiila mnie o pozniejszy powrot do domu,wiec wyluzuj ?:D Mlodsza w wiele bardziej "smarkata" czesto prosi o to, starsza pelnoletnia nie :p

Kiedyś gdy miałam 14lat w dni szkolne mogłam łazić po podwórku do 18 czasami do 19. W weekendy zazwyczaj 20. Wakacje i ferie też do 20.

Gość do 20 maaaxxx
do 20 max

Gość a mnie nigdy mama
nie wiezila w domu, odkad pamietam wracalam kiedy chcialam :) jako 10-latka np. po 22 od kolezanki :D mieszkala niedaleko co prawda, ale zawsze staralam sie wrocic, zanim mama bedzie w domu po pracy :D:D czasem dostawalam opiertol ze tak pozno i po nocy chodze, ale ogolnie nie mialam ograniczen, bo bylam chyba najrozsadniejszym dzieckiem, potem nastolatkiem w okolicy :P i choc mama nigdy mnie za to nie pochwalila, to teraz stwierdzam, ze dobrze to wiedziala :) i ufala mi, wiedziala, ze moze. sama znasz swoje dziecko, wiec decyduj, kiedy, co i gdzie moze robic.

Gość początkująca fanka Hołmlanda
o 14 byłoby idealnie :classic_cool:

Gość Dobry tata

Dlaczego macie wiezić swoje córki co to za różnica czy wróci o 20 czy 22 jak i tak jest ciemno. Wiem że każdy się boi o swoje dzieci ale jak naprawdę udowodni że można jej zaufać to powinna dostawać "nagrody " a napewno to doceni