Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TropicielMendWszelakich

najpierw Waszczykowski a teraz Kaczyński

Polecane posty

Gość polski Che
prawica zawsze wie jak ogłupić biednych: a to hasłami narodowymi, a to religią, a to po prostu kłamiąc w żywe oczy. Prawica to wilk w owczej skórze. Dopóki istniała komunistyczna Rosja to kapitaliści zachowywali sie umiarkowanie ale od 20 lat działają w myśl zasady "hulaj dusza piekła nie ma". Wyzysk idzie na całego.

Gość kaubojczyk
związek zawodowy Solidarność to jest dopiero ogłupialnia katolicko - narodowa.

Gość o. Muchomorek truje
biedotę opium religii jak przystało na zawodowego dilera

Jeanette Winterson-Pussy riot złamało prawo w celowy sposób. Mogły zrobić to samo przed cerkwią a nie w cerkwii. Sąd uniewinnił Nergala, bo uznał że Nergal nie zrobił tego w kościele, ani w miejscu do tego przeznaczonym, zrobił to na swoim koncercie a tym samym nie mógł obrazić katolików. Więc tu się w pełni zgadzam, że jak ktoś podarł by biblię w kościele, to powinien zostać skazany a jak ktos podarł biblię po za kościołem czy innym miejscem katolickim, to tym samym wyraża swoje poglądy i po za kościołem ma prawo to robić. Ale ci z pussy riot celowo złamały prawo i celowo zakłóciły kult religijny i bez watpienia słusznie zostały skazane.

lewakom biedota jest potrzebna żeby mieli się o kogo "troszczyć" i na tej "trosce" realizowanej oczywiście z pieniądze samej biedoty, żerować. lewactwo to takie kanalie które podniosą biednym ludziom vat albo akcyzę po to żeby z tych pieniędzy "walczyć z biedą". paczka fajek kosztuje już ponad 10 zł podczas gdy koszt jej wytworzenia to może z dwa złote a reszta to podatki. w taki sposób lewacy "pomagają najuboższym".

Gość odkąd żydowski kapitał
panujący głobalnie nad właściwie ich koncernami podjął decyzję o pomnożeniu kapitału przenosząc produkcję z Europy i USA do rozwijajacych się Chin oraz spekulując wsześniej cenami surowców ( prowadząc do ich drastycznego obniżenia ) na terenach unii stworzono masowe bezrobocie , przekształcając dawnych pracowników albo w jakichś handlarzy ubezpieczeniami , perfumami , polisami , funduszami i choo...la wie czym jeszcze . stworzona nowa kulturę , typu' stać cię na więcej , jak sprzedasz jakiś bubel zaproponowany przez żydowskie koncerny ', już nie przemysłowe koncerny tutaj , tylko medialno - reklamowo - agencyjno - ogłupiajace na szczęście ceny surowców podniosły się kilkukrotnie , a nawet kilkunastokrotnie i okazuje się , że np. kopalnie są opłacalne , ale im się nie chce inwestować w to ponieważ darmowe i tanie jelenie przynosza im dochód na wymyślonych durnotach typu piramidki finansowe , Amber Goldy itp. onie nie są i nie byli nigdy zainteresowani rzeczywistym dążeniem do równomiernego i sprawiedliwego rozwoju wszystkich , bazując na dość sporej głupocie i naiwności tych , którymi sterują i których wykorzystują

"Ale przecież Kaczyński to także socjalista" 123 prawda i ja nigdy nie twierdziłem że kaczyńskiego kocham, nigdy na niego nie głosowałem. tylko że ja wolę socjalistę który pakuje aferałów do więzienia i obniża podatki niż takiego który podwyższa podatki a aferałami obsadza państwo. no ale u nas wystarczy skrytykować ludożerczą politykę platformy obywatelskiej żeby być nazwanym "kaczystą". ja po prostu twierdzę że w porównaniu do tuska i PO to pis i kaczyński są zbawcami polski. ale nie dlatego że są tacy świetni tylko dlatego że PO to banda złodziejska która najchętniej by nas sprzedała komu tylko się da.

"wyraża swoje poglądy" 123 a jakież to "poglądy" wyraża osoba która drze biblię i krzyczy "żryjcie to gówno"? czyż te "poglądy" to nie jest pogarda i nienawiść? jak to jest że wobec pedałów "mowa nienawiści" ma być ścigana i jak jakaś pani bluzgała na pedała to sąd ją uznał winną i skazał. a jak pan nergal świętą dla wielu osób księgę nazywa "gównem" i profanuje to jest "wyrażanie poglądów"? ciekawy to punkt widzenia zaprawdę powiadam wam.

po co im przemysł i rozwój podstawowej działalności człowieka , skoro 'oni ' nie lubią tego , los gojkos ich nie interesuje , a to co stworzyli zapewnia im dostatnie życie '200 milionów złotych - to suma zarobków ponad 400 działaczy PO, członków ich rodzin i znajomych zasiadających we władzach państwowych spółek i agencji. "Puls Biznesu" opublikował na swoich stronach internetowych listę 428 nazwisk ludzi związanych z PO, korzystających z publicznego majątku.'

polski Che-Kaczyński mami naród bo wmawia im że jest prawicowcem, a tak naprawdę to bliżej mu do Che Guevary czy Stalina, niż do Hitlera. Tym bardziej zauważ że w PISie są ludzie z innej rasy, czyli tak jak było kiedyś za Stalina. Natomiast program PISu jest programem czysto socjalistyczno-komunistyczny, zresztą podobnie jak program PO. Po ekspoze Tuska, to przypominał bardziej 'plan pięcioletni" komunistów, niż jakiś program polityczny. Różnica między prawicą a lewicą polega na tym, że prawica nie okrada ludu. Nie zabiera biednym i daje im zarobić, nie przeszkadza im w tym, aby sobie zarabiali, pracowali a tym samym wydostali z biedy. Natomiast lewica okrada wszystkich, jak leci, tych biednych też, ale jednoczesnie nie pozwala im umrzeć z głodu, zabiera im dochody, oddaje 20% i jest z tego dumna że komuś coś "dała". Pieniądze biorą się z pracy i nikt nic ci nie da, ważne jest to, aby mnie nikt nie okradał i żeby mi się praca opłacała, a wiec warto założyć swoją działalność gospodarczą jak rządzi prawica, bo wtedy jesteś wolnym człowiekiem, nikt cię nie okrada i ile sobie zapracujesz to tyle masz. A w lewicy nie opłaca się mieć swojej działalności, bo lewica to system niewolniczy i lewica nie lubi jak jesteś pracodawcą, bo wtedy nikomu nie podlegasz, dlatego też lewica nakłada wysokie podatki, aby prywatne zakłady pracy zniszczyć, tak powstaje później bezrobocie i bieda. Za komuny nie opłacało sie pracować, Stalin zmuszał ludzi siłą do pracy, bo robotnik był niewolnikiem. Robotnik nie mógł sobie założyć swojej firmy i pracować na siebie, rolnik nie mógł mieć swojego gospodarstwa i pracować na siebie, każdy musiał mieć swojego pana, bo właśnie tak działa lewica. Ty byś chciał być niewolnikiem? Bo ja nie, a tylko wolność ludzka może spowodować, że ludzie rzucą pracę i zaczną pracować na siebie, czyli w swoich firmach, bo teraz w lewicy to się nie opłaca, bo wysokie opłaty są, brak liberalizmu, wszystko wysoko opodatkowane a tym samym wszystko drogie, ludzie nie mają pieniędzy i też wszystko szlak trafia.

!offerma-Ja jestem za wolnością słowa i jak mówiłem, jeśli ktoś głosi poglądy i nie zakłóca tym mszy świętej, albo spektaklu filmowego czy teatralnego, to ma do tego prawo, mimo że mogą to być najgłubsze poglądy na świecie. Ale widzę że ty jesteś za tym, aby karać ludzi za poglądy i za to co mówią. Pewnie popierasz ludzi, co aresztowali i skazali właściciela strony 'Komor" czy jakoś tak. Bo ja jestem za tym, aby właściciel komora mógł dowoli robić to co robi, tak samo jak Nergal na swoich koncertach nie też robi z siebie pajaca. Niech skini głosza swoje hasła nazistwoskie, a komuniści swoje hasła Stalinowskie. Jeśli im tego obecna władza zabrania a tak jest, to absolutnie nie można mówić o jakiejkolwiek wolności słowa. Szkoda żeś głupi i tego nie rozumiesz, bo ty stosujesz prawo Kalego, czyli jak ciebie coś pasuje to można głosić, ale jak coś ci nie pasuje to zakazać i ludzi wsadzić do pierdla za wolność słowa, poglądów itp.

między tym co "jest" a co "powinno być" istnieje olbrzymia przepaść. ale żyjemy w określonym systemie prawnym i sądy tym systemem powinny się kierować. dlatego jeżeli można skazać kogoś za obrażanie pedałów to tym bardziej powinno go się skazać za profanację symboli religijnych. nie może być tak że nienawiść wobec jednych jest karana a wobec innych nie. że można sobie chodzić po ulicach z sierpem i młotem ale ze swastyką to już nie. ja też uważam że ludzie powinni głosić takie poglądy jakie chcą ale tak nie jest i wobec tego sądy powinny realizować obowiązujące obecnie ustawy a skoro jest ustawa karząca za "obrazę uczuć religijnych" to za tę obrazę powinno się karać tak jak za każde inne przestępstwo. a co do tego że podarcie biblii i nazwanie jej "gównem" jest obrazą uczuć religijnych katolików to chyba wątpliwości nie ma. dlatego ten wyrok jest typowym wyrokiem totalniackiego sądu wydającego wyroki na polityczne zamówienie.

o wolności słowa to we współczesnym świecie nawet mowy być nie może. i nie tylko z powodu ścigania za rozmaite "obrazy" czy "mowę nienawiści" ale np ze względu na tzw "kłamstwo oświęcimskie". niech ktoś mi powie że ten kraj to niepodległa polska jeżeli można publikować i głosić dowolne kłamstwa na temat historii polski, wydumanych "zbrodni polaków" ale jeżeli ktoś kwestionuje holocaust żydów to popełnia przestępstwo. chore.

chazaria zawsze odkąd miała wpływ na rzady w danym kraju , stwarzała różne 'chore reguły , preferujące ich styl myślenia ( marsjański styl ) - i to nie jest nic dziwnego tylko normalność dla chazarii dlatego np. wszyscy mówię , że komuna w polsce była 'chora' pod względem wszystkiego i moralności komuszej , której nie udało im się całkowcie zaprowadzić , i absurdów rzeczywistej polskiej specyficznej chazarskiej rozsypiujacej się komuny przedstawionej np. przez Bareję w ' Misiu'

!offerma-Tu się zgadzam z tobą, z tym że to iż polacy popełniali zbrodnie na narodzie Slonskim to nie ulega wątpliwości, bo są na to jawne dokumenty, a III rzeszczpospolita jest spadkobiercą PRLu a tym samym spadek przejmuje się w całości, łącznie z tą złą historią. Tak samo jest faktem że Slonzacy zabijali polaków podczas II wojny, ale robiliśmy to w Niemieckim mundurze, za co też Niemcy przyjeli cały ten spadek III rzeszy, mimo że nie tylko oni podbijali i zabijali. Ale oficjalnie to Niemcy ponoszą za to odpowiedzialność, to też przejeli spadek z całą przeszłością. Co do wolności słowa, to ja inaczej to rozumuje, otóż jak jest w narodzie niesprawiedliwość, bo jeden idzie na emeryturę w wieku 60 lat a drugi w wieku 67 lat, to ja dążę do tego aby wszyscy szli na emeryturę w wieku 60 lat a nie wszycy w wieku 67 lat. Tak samo z podatkami, jak jeden płaci 20 % podatku a drugi 15%, to jestem za tym aby każdy płacił 15% podatku a nie 20 %. Tak samo z tą wolnością słwoa, jak jednego skazują za podniesienie ręki tzw; "salut rzymski" a innego za podarcie bibli nie skazują, to ja jestem za tym, aby ludzi za salut rzymski też nie skazywano, a nie żeby tego z tą biblią skazano. Natomiast ty widze chcesz cenzury Stalinowskiej i jeśli ktoś mówi wprost o zakładaniu przez polaków obozów koncentracyjnych dla Ślonzaków, to chcesz aby go za to skazano, tak jak za Bieruta to robiono.

nie polacy kolego , tylko sprowadzeni przez stalina polskojęzyczni litwacy ( żydochazarzy zamieszkali na tereniach północnych polskich kresów sprowadzeni w ramach repatriacji do zarządzania komuszą polską ) , którzy zostali komendantami obozów , gdzie pastwili się zarówno nad ślązakami , jak i AKowcami , traktujac ich jako element do wytrzebenia w powstajacej Judeopolonii bis służącej tym razem stalinowi ( Judeopolonia I chciała służyć Niemcom , ale ci się połapali w czym rzecz i odrzucali kolejne żydowski projekty stworzenia państwa żydowskiego na terenach zdobytych przez niemców podczas I w. św. ) chazarska wsp,ółczesna warsiawka nie lubi ślunska , a ślunsk warsiawki ( tylko że nieco ogłupiony żluns , traktuje rądzącą warsiawkę , jako polaków , co nie jest prawdą ) a ślązacy dają się wpuszczać w różne kanały gorzelniok jest chazarem , ani polakiem , ani ślżakiem , tylko ... i zawsze będzie grał na wywoływaniu sporów pomiędzy grupami etnicznymi - żydzi zawsze z tego żyli , rozbijajac słabe państwa

odkąd żydowski kapitał-Ale nie ważne czy oni byli Litwinami, Rosjanami czy żydami. Ważne że stanowili Polską władzę, mówili po Polsku, mieli polskie orzełki i mianowali się Polską władzą. Każdy odpowiada za swój kraj, Polska miała armię, więc miała za zadanie bronić swojego państwa. Nie broniła go, oddała po paru potyczkach, nawet półroku nie chciało się jej bronić, armie Niemieckie i Sowieckie ją zmiażdżyły, nie umiała zawrzeć z nimi sojuszu, mimo że Hitler im sojusz ten proponował. Wiec tak jak Rosja przejmuje spadek Sowietów, Niemcy przejeli spadek III rzeszy, a III rzeczpospolita przejmuje spadek PRLu. Wiec nie rozumiem, czemu uważasz że Polacy nie powinni przejąć odpowiedzialności za swój poprzedni ustrój. A po za tym, czemu znów uważasz że Ślonzacy to idoci, co dają się mamić RAŚowi i polak musi ślonzakom pokazywać drogę i mówić im kim są. Uwierz mi że Ślonski naród, to mądry lud, znacznie mądrzejszy od Polski i polaków. Dlatego też żeśmy na swojej ziemi przetrwali, czego nie udało się polakom, bo większość obecnej polski znajduje się na obcych ziemiach, taki prezent Stalina dla Polaków za współpracę i wspólne atakowanie III rzeszy. Ale cóż, Polska będzie musiała sie pogodzić z tym, że Ślonsk chce wrócić do macierzy, czyli być niepodległy i tworzyć pierwsze Słowiańskie pańśtwo, czyli Rzesza Morawska.

nie wierzę chazarom , którzy uwazają talmudycznie , że oszukać gojka nto nie grzech a powinność i dzielą świat na : ich - ludzi ...i zwierzęta o ludzkiej twarzy - czyli gojków , którymi maja rządzić ( taka jest ich wiara i działanie , nie pzrebierające w środkach ) żyd gorzelniok , to nie ślązak , tylko antypolski chazar wykonujacy swoja robotę dla judych polską nie rządza od 44 polacy , jakbyś chciał wiedzieć tylko komusza chazaria , która poprzybiuerała jedynie polskie nazwiska , aby uniknać poroblemów , jakby co nie wierżysz - sprawdż nazwiska starych i współczesnych polityków rzadzacych i odpowiadajacych , za to co się tu dzieje 'dziel i rządż ' - rzymska , a póżniej żydowska stosowana metoda nad podbitymi ludami

żyd - buzek niszczył kopalnie , a polak - gierek budował i rozbudowywał żyd - gorzelnik mówi o 'polskich małpach ', którym dano śląsk , a slązacy klaskają żydowi pewne rzeczy powinny byc przemyślane i doczytane , bo coś tu jest nie tak

odkąd żydowski kapitał- Żyda baranie poznać po antropologi. Ja żyda poznam z daleka, dlatego też Gorzelik żydem nie jest. Bycie Antypolakiem, nie znaczy że ktoś jest żydem. Ja jestem czystej krwi Aryjskiej a też jestem Antypolski, bo obecni polacy to mieszanina żydów i mongołów. My Ślonzacy mamy niebieskie oczy i inne Aryjskie cechy, a polacy to brązowoocy, niscy ludzie a takim nie wierzę. Ale widze że ty nie znasz się na tym, skoro Gorzelika nazywasz żydem, to nie umiesz rozpoznać żydów, pewnie sam nim jesteś, bo pewnie masz brązowy oczy, niski wzrost, coś jak Kaczyński, który Aryjczykiem na pewno nie jest. Żeby być Aryjczykiem, to musisz mieć jasne oczy, ale widzę że twoja wiedza antropologiczna równa się zeru. My Slonzacy zawsze byliśmy wrodzy w stosunku do polaków. Już polski kronikarz, Jan Długosz pisał: "„Spośród narodów graniczących z Królestwem Polskim nie ma bardziej zawistnego i wrogiego Polakom, niż Ślązacy." Jan Dlugosz, kronikarz Polski (1415-1480)". Wiec jak świat światem, to Polak i Ślonzak nigdy nie będzie bratem. Myśmy razem z Niemcami wystapili przeciwko żydom, a Polacy ich bronili i ukrywali, bo większość z was ma korzenie żydoso-mongolskie, to też swój swojego będzie chronił.

> Prowadzacy program w tv: "Niemieckie nazwy Slaska wywoluja > skojarzenia z II wojna swiatowa." > Gorzelik - przewodniczacy Ruchu Autonomii Slaska: "A ja uwazam, ze > skojarzenie Niemiec z II wojna swiatowa jest tak samo prymitywne jak > kojarzenie Zydow z bolszewizmem. Nie mozna ulegac takim stereotypom." w zasadzie skoro w Werchmahcie służyło 150 tys. żydów , to nic dziwnego , że możliwe są takie poglady

Tak, Aryczyk, bo ma jasne włosy i oczy, do tego mały nos. Spójrz na jego kształt czaszki. Z daleka widać że jest Aryjczykiem, do tego ma poglądy prawicowe a nie lewicowe, jak w przypadku żydów. http://katowice.gazeta.pl/katowice/51,35019,4313739.html?i=2

odkąd żydowski kapitał- A twoim zdaniem Stalin był żydem? A po za tym po raz kolejny ci przypominam że Ślonzacy z Niemcami, Austriakami, Jugosłowianami i Skandywanami tępili żydów, zabijali ich, a Polacy ich chronili. Więc jak to możliwe, że twój naród, którego tak bronisz, to chronił żydów?

stalin miał dziadka żyda , hitler także ( aptekarza utrzymującego służącą - babkę hitlera , lenin - dziadka handlujacego w sabbas podrobiną wódka i wyzrzuconego z gminy za to i matkę )

odkąd żydowski kapitał-Widziałeś kiedyś żyda z takim nosem i z jasnymi włosami? Wiesz chociaż jak wygląda żyd? Wiesz o tym że żydzi mają czarne włosy, przeważnie kręcone włosy i charakterystyczne nosy, no i brązowy oczy. Zobacz na Urbana albo Marka Borowskiego. To są żydzi, ale Kwaśniewski już żydem nie jest, a przez takich oszołomów jak ty, to Kwaśniewskiego nazywają żydem i potem się z tego śmieją, że wy wszedzie żydów widzicie. A ja żydem nazywam jedynie żydów, a nie komunistów, bo nie każdy komóch jest żydem, chyba że Mao Zedonga chcesz nazwać żydem, bo był komunistą. Facet, pomyśl czasem jak coś napiszesz. Dowiedź się kto to jest żyd, z jakiej rasy się wywodzi i jakie są jego cechy antropologiczne. A wy żydów nazywacie każdego, jak naprzykład Wojewódzkiego. Nazywacie go zydem bo miał ojca prokuratora za czasów Stalinowskich, ale żydem nie był. Natomiast nie nazywacie Kaczyśńkiego żydem, mimo że cechy antropologiczne mówią że jest żydem, tak samo jak żydem jest Antoni Macierewicz, z daleka jego cechy antropologiczne wskazują że jest żydem. Wiec skończ tą swoją PISowską politykę uprawiać, bo kompromitujesz się a tym samym podpinając się pod Aryjską prawicę, to ośmieszasz całą naszą ideologię.

współcześni wymieszani żydzi nie wygladają tak , jak jeszcze przed wojną - zresztą zobacz sobie na wyglad knesetu , naszego kwacha , jolki , belki , buzka , tuska , rokity , watzowej , cimoszki , millera , nałęcza , bugaja , napieralskiego , kalisza ...itd. ale myslą zawsze tak samo , dla siebie i pod siebie ( czyli dla własnej judeopolonii - czyli siebie i ziomali