Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Betinka80

Nielubieuk ma rację!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Popieram nielubieuk to super człowiek, który pokazuje jak żyje się w Anglii. Takie osoby jak Plenerowa żona, Styczniowy przyjaciel, Ex de bell nie mają racji i zarzekają się jak im tam dobrze. Polska jest pod każdym względem lepsza niż UK. Nie rozumiem tej nagonki na nielubieuk. To on pokazuje czystą prawdę! Brudne szeregowce z pleśnią w środku, oszczędni wybierają rudery na zadupiu czyli na wsi jak Plenerowa żona. Muszą wiązać koniec z końcem. Żyją w innym świecie wymyślonym przez siebie samych!! Tak moi drodzy nie ma co się zapierać tylko trzeba powiedzieć sobie żyję w biedzie i nie trzeba bać się prawy jaką pisze Nielubieuk

no i jeszcze zapomniałaś o pogodzie bo teraz akurat jest listopad i myśle że w anglii taki listopad to trwa większość roku. ale dziękuje za słowa poparcia :). Cóż jak emigrować to do lepszych krajów.

Smród i brud!!! Brzydkie domy bez firanek, ładnych aranżacji. Wszędzie wiszą żaluzje jak papier toaletowy niczym biurowiec. Pleśń i wilgoć w domu i to praktycznie u większości. W Polsce każdy żyje w ładnym bloku czy domu. Nie ma takiej biedy. Do tego nie ma tam prawdziwych Świąt Bożego Narodzenia. Nie ma śniegu. Wszystkie bakterie są na wolności i różnego rodzaju infekcje. W Polsce są piękne Święta plus śnieg. W Anglii przez cały rok jest listopad!! U nas piękne słoneczne wakacje. Nielubieuk pokazuje na każdym kroku w jakiej bidzie mieszkacie. Jak wygląda budownictwo w UK. Lepiej za komuny było w Polsce niż tam w XXI wieku. Zgodzisz się ze mną mój drogi????

Gość hsbsjbsshh
Taj bardzo się zgadzasz ze zalozylas czarny nick specjalnie dla tego tematu. Eh "nielubieuk" sama siebie popiera. ŻAŁOSNE.

Gość czyzby haha
Jeśli w Polsce tak super to czemu ludzie od lat uciekają z tego kraju? W UK sprzątaczka zarabia więcej niż pani magister w Polsce. I dlaczego w Polsce bieda aż piszczy ale wy się zarzekacie ze jest super i kolorowo.

Polska jest pod każdym względem lepsza niż UK. Nie rozumiem tej nagonki na nielubieuk. To on pokazuje czystą prawdę!" xxxxxxx jasne, jasne;-) to widac po ilosc brytyjczykow przyjezdzajacychh do polski i dowrotnie - liczby nie klamia;-) xxxxxxx " Brudne szeregowce z pleśnią w środku, oszczędni wybierają rudery na zadupiu czyli na wsi jak Plenerowa żona. Muszą wiązać koniec z końcem. Żyją w innym świecie wymyślonym przez siebie samych!! Tak moi drodzy nie ma co się zapierać tylko trzeba powiedzieć sobie żyję w biedzie i nie trzeba bać się prawy jaką pisze Nielubieuk " xxxxxxx oczywiscie ;-) ;-) ;-) kazdy glupek "wie" ze Uk to kraina nedzarzy - nie ma to jak mlekiem i miodem plynaca polska;-) gdzie tam UKowi do polkiego przepychu eleganckich blokowisk;-)

Gość kredka bambino
nie ma to jak zalozyc nowy nick i popierac samego siebie, co nie? Juz nizej nie mozna upasc :o

"Betinka80 Smród i brud!!! Brzydkie domy bez firanek, ładnych aranżacji. Wszędzie wiszą żaluzje jak papier toaletowy niczym biurowiec. Pleśń i wilgoć w domu i to praktycznie u większości. W Polsce każdy żyje w ładnym bloku czy domu" xxxxxxx o tak zwlascza wiekszosc tych "blokow" to cud architektury i niekonczace sie zrodlo szczescia ich mieszkancow;-) xxxxxx "Nie ma takiej biedy. Do tego nie ma tam prawdziwych Świąt Bożego Narodzenia. Nie ma śniegu. Wszystkie bakterie są na wolności i różnego rodzaju infekcje. W Polsce są piękne Święta plus śnieg" xxxxx bieda w polsce?gdzie tam;-))) przeciez jak porownamy PKB z UK i z Polski - to widac ze UK za 50 lat nawet nie dogoni;-)) swieta bozego narodzenia - no pewnie nie ma to jak polskie spiewy w kosciolach;-) kolejne zrodlo ekstazy;-) xxxxxx "U nas piękne słoneczne wakacje. Nielubieuk pokazuje na każdym kroku w jakiej bidzie mieszkacie. Jak wygląda budownictwo w UK. Lepiej za komuny było w Polsce niż tam w XXI wieku. Zgodzisz się ze mną mój drogi????" xxxxxxx wspolczuje warunkow zycia temu panu o nicku "nie lubie costam";-)

a i tak na koniec - ten pan o nicku "nie lubie...." - musi byc nardzo nieszczesliwy skoro nie lubi a mieszka tam;-) frustracja zawsze rzutuje na obraz widzianego swiata wokol;-)

Gość czyzby haha
ROR - na początku chciałabym wyrazić moje ubolewanie iż cytowanie na kafe zostało utrudnione i teraz musisz wstawiac "xxxxxx" i przez to trudno sie czyta. A tak w ogole to "nielubieuk" to jest jakiś debil co prowadzi jakąś misję, prawdopodobnnie kobieta, której nie wyszło w UK. już było o tym kiedyś w jakimś z tematów.

Gość kredka bambino
Nielubieuk nie mieszka w UK. Juz nie. Spodziewal czy tez spodziewala sie, ze bez znajomosci jezyka angole rozloza czerwony dywan juz na lotnisku przed nim/nia. No i sie sromotnie rozczarowalo stworzonko. Bo bez zngielskiego to tylko praca na czarno, a przeciez to nie godne tak inteligentnrgo osobnika :D Wiec teraz siedzi rodzicom na glowie w Polsce, zarabia 2000 i chwali sie ile to mozna za te 2 kafle miec :D

Gość kredka bambino
a, ze jest sfrustrowany i nieszczesliwy to widac po tematach, ktore tu non stop zaklada.

i tu sie mylisz spodziewałem się normalnych warunków życia. a nie dziadostwa. biedy i gnojenia człowieka takie mnie warunki spotkały w tej dziadowskiej anglii i znałem język a wy i tak mówicie że dobrze.

i tu sie mylisz spodziewałem się normalnych warunków życia. a nie dziadostwa. biedy i gnojenia człowieka takie mnie warunki spotkały w tej dziadowskiej anglii i znałem język a wy i tak mówicie że dobrze.

"Spodziewal czy tez spodziewala sie, ze bez znajomosci jezyka angole rozloza czerwony dywan juz na lotnisku przed nim/nia. No i sie sromotnie rozczarowalo stworzonko. Bo bez zngielskiego to tylko praca na czarno" xxxxx a to zlosliwi ci "brytole" - nie chca zatrudniac bez angielskiego;-))) w koncu sa w unii i "powinni" stworzyc tez miejsca pracy z polskim wylacznie co nie?;-)

Na pierwszy rzut oka widać jak was boli prawda. Na początku miałam dystans do nielubieuk jednak ten człowiek otworzył mi oczy! To co pisze jest szczerą prawdą. Nie jest przerysowany obraz jak co nie którzy opisują. To jest czysta prawda! Wiem, że prawda was boli. Niestety Polska to piękny, bogaty kraj z ładnymi ulicami, osiedlami i galeriami. UK to uboga krewna jeśli chodzi o porównanie z Polską. Nielubieuk nie chce wam dokuczyć, on pokazuje prawdę. Czemu obawiacie się prawdy?

" nielubieuk i tu sie mylisz spodziewałem się normalnych warunków życia. a nie dziadostwa.biedy i gnojenia człowieka takie mnie warunki spotkały w tej dziadowskiej anglii i znałem język a wy i tak mówicie że dobrze." xxxxx hahahahahah ;-) ile ludzi tyle opinii - jak juz wielokrotnie wpsominalam na kafe kraj mi bliski - wielu moich znajmomych przenioslo sie do Londynu - i nikt nie zaluje tez decyzji - zwlaszcza analitycy finansowi (dwie osoby) sa zadowolone z pencji;-) wiec ile ludzi tyle opinii;-) jakos nie slyszalam zeby na dziadostwo narzekali;-) nie wiem co to zonacza "gnoic" ale wyrazaja sie pozytywnie i miescie i kraju;-)

"Betinka80 Na pierwszy rzut oka widać jak was boli prawda. Na początku miałam dystans do nielubieuk jednak ten człowiek otworzył mi oczy! To co pisze jest szczerą prawdą. Nie jest przerysowany obraz jak co nie którzy opisują. To jest czysta prawda! Wiem, że prawda was boli" xxxxx wiesz jest takie przyslowie "z prawda jest jak z du..pa, kazdy ma swoja";-))) xxxxxx Niestety Polska to piękny, bogaty kraj z ładnymi ulicami, osiedlami i galeriami" xxxxxx zwlaszcza jak porownujesz blokowiska i eleganckie dzielnice londynu;-) rzeczywiscie - jak jestem w londynie - to ludzie mnie lapia za rece i prosza o rady jak sie doatc do tego super-kraju polska ;-) mowia ze maja juz dosc - tych londyskich sklepow bo to dziadostwo a prawdziwe super-sklpey i prawdziwa moda to ponoc tylko w krakowie czy poznaniu;-)

Gość kredka bambino
Betinka vel Nielubieuk daj sobie siana. Trzeba byc nieprzecietnym nieudacznikiem zeby uciekac w polpodskokach z UK i sie zalic na forum jak to bylo zle.

Kretka bambino idź sobie porysuj bo nic nie widziałaś i jesteś zaślepiona. Masz klapki na oczach. Może mieszkałaś jeszcze w większym dziadostwie w Polsce? Kto to wie?? Nielubieuk pokazuje na przykładach jaka jest Anglia. Czasem zastanawiam się czy osoby które mieszkają w UK i tak chwalą sobie życie przypadkiem nie mieszkały w największej biedzie w Polsce?? Nigdy się do tego nie przyznają. ROR nie podniecaj się tak gwałtownie. Patrzę na was i wiem, że na normalną konwersację mogę liczyć z nielubieuk. Bo trzeźwo patrzy na stan rzeczy, o którym wy nie macie bladego pojęcia.

Gość Bractwo domowe
Zabawne jest to jak autorka tematu porównuje bogactwo kraju na podstawie firanek czy żaluzji w oknach.... :D :D :D

"Czasem zastanawiam się czy osoby które mieszkają w UK i tak chwalą sobie życie przypadkiem nie mieszkały w największej biedzie w Polsce?? Nigdy się do tego nie przyznają." xxxxxx zobaczcie jaka dekonspiratorka;-)) xxxxx ROR nie podniecaj się tak gwałtownie. xxxxxx nie ty bedziesz decytowac o stopniu mojego napiecia seksualnego, ok?;-) xxxxxx Patrzę na was i wiem, że na normalną konwersację mogę liczyć z nielubieuk" xxxxx akjakiez to polskie gdzie normalna=mamy takie samo zdanie;-) xxxxx Bo trzeźwo patrzy na stan rzeczy, o którym wy nie macie bladego pojęcia. xxxxx no tak, tak;-) pojechal zmaieszkal w dziadistwie i teraz wiedze szerzy na ten temat;-))

[zgłoś do usunięcia] Bractwo domowe Zabawne jest to jak autorka tematu porównuje bogactwo kraju na podstawie firanek czy żaluzji w oknach..." xxxxx ;-) przeciez to jest podtswowy wyznacznik;-) w skandynawii kiedys nie zaslaniano okien (kwestie obyczajow-historyczne) a autorka pojedzie i stwierdzi ze to najbiedniejsze karje europy;-)) w hispzanii - musza porzadnie zaslaniac okna bo by nie wyrobili ze sloncem;-) czyli hiszpania - najbogatszym karjem;-) as easy as it is;-)

To nie ma nic wspólnego z prowokacją. Nielubieuk pokazuje prawdę tak samo ja opisałam co przeciętny Anglik ma w oknach. Ubranie i dom dużo mówią o Tobie. Przyjechałam do UK rok temu i szybko uciekłam. To co zobaczyłam to jak trzeci świat tylko trochę lepsza wersja. Brudno, okropna pogoda i wokół ciebie małe, nie mające wentylacji domy. Byłam przerażona. Czym tu się podniecać? Tak na dobrą sprawę w bloku są 20 razy lepsze warunki mieszkaniowe niż w Anglii. Ludzie są niemili, czarni patrzą na ciebie jak na potencjalną ofiarę, do tego pełno cyganów, arabów, pakoli. Jak w takim kraju można żyć. Przeczytałam notki nielubieuk i zrozumiałam, że nie jestem sama. Ktoś jeszcze ma podobny obraz Anglii i stara się go opisać. Jednak niektórym taki opis nie przypada do gustu, ponieważ pokazuje się prawdę.

Gość kredka bambino
Betinka przeciez ty to nilubieuk :D zalosne jest to, ze nie mozesz pogodzic sie z tym, ze sa ludzie ktorym sie udalo na emigracji, ze zal ci dupsko sciska, ze musialas/es wrocic a podkulonym ogonem do Polski i znowu mieszkac z rodzicami. Smiesza mnie te twoje wypowiedzi, jestes intelektualnie i emocjonalnie na poziomie 2-latka. To, ze jestes nieudacznikiem zyciowym nie znaczy, ze wszyscy tacy sa.

Gość kredka bambino
No skoro nie bylo cie stac na nic lepszego niz tylko sasiedztwo pakoli i murzynow to wybacz :D kolejna Mariola z pcimia dolnego co myslala, ze zawojuje UK, a tu psikus

"Betinka80 Przyjechałam do UK rok temu i szybko uciekłam. " xxxx zobaczcie rok temu pojechala a nadal nie moze przestac myslec o tym;-))) xxxx To co zobaczyłam to jak trzeci świat tylko trochę lepsza wersja. Brudno, okropna pogoda i wokół ciebie małe, nie mające wentylacji domy. Byłam przerażona" xxxxxxx bo UK to kraj trzeciego swiat - "kazdy" o tym wie;-))))) tak moiwa raporty ONZ nawet;-)))) wczolowce pierwszego swwita jest Polska i Rumunia;-) xxxx Ludzie są niemili, czarni patrzą na ciebie jak na potencjalną ofiarę, do tego pełno cyganów, arabów, pakoli." xxxxx pojechala mala polska rasistka;-) xxxx

Gość miastowy
Jja tez uwazam ze uk to syf. Zarabiam bardzo dobrze ale poza tym to same minusy tutaj czyli pogoda ludzie jedzenie no i budownictwo. Dlatego za kilka miesiecy wracam do polski. W duzym miescie w polsce jest lepeij niz w uk

Gość po co taki szum
Jednym dobrze tutaj a innym tam. Kto chce opuszcza Polskę i tyle,a czy mu się uda to już inna bajka.

betinka 80 Nie rozumiesz tej nagonki na nielubieuk, tak jak i my nie rozumiemy tej nagonki na Anglię.