Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaczkanka

Problem! Dziecko pod opieką pary homoseksualistów

Polecane posty

Gość moniaczkanka

Mam 23 lata i przekonałam się że najlepszym przyjacielem kobiety jest gej. Mam zaprzyjaźnioną pare homoseksualistów, chłopaki dobre, uczciwe, pracowite, zaradne z tym że żyją w związku partnerskim nie akceptowanym przez społeczeństwo. Sama jestem mama kilkuletniego chłopca. Tak wcześnie urodziłam :) synek ma 5 lat. I właśnie kilka dni temu zostawiłam go pod opieką gejów. Niestety w tym samym czasie wrócił do mieszkania mój starszy brat i wyrzucił moich znajomych z domu. Później zrobił mi awanture. Po 1 że zostawiam dziecko pod opieką pedałów, a po 2 że sprowadzam obcych ludzi do domu. Niestety, mama mnie popiera ale ojciec też jest takim samym ciemnogrodem jak mój brat i twierdzi że dałam dziecko na pożarcie pedofilom. Jestem wkurwiona. Co ich obchodzi pod jaką opieką zostawiam swojego syna. Akurat brat wszedł do mojego mieszkania w domu. Bo ja mam oddzielne mieszkanie, brat w tym domu też ma oddzielne mieszkanie a rodzice są po rozwodzie. Mieszkamy z matką. Więc pytam co może obchodzić ich komu zostawiam dziecka pod opieką? Heteroseksualni mężczyźni to świnie, jeden już mnie zostawił i nie chce znać żadnego więcej, a mój ojciec to stary zbok który zdradza matke i on ma mi prawo robić wymówki?

to że nie idzie ci z facetami nie oznacza że własne dziecko masz oddawać pod opiekę zboczeńców, pojebało cię?

Gość moniaczkanka
Zamykam ale widocznie moi przyjaciele musieli zostawic drzwi otwarte. Moj synek ma z nimi swietny kontakt to sa jego "wujkowie" tak sie do nich odzywa :) A gdzie ty tutaj widzon zboczenie???? W koncu za swoje dziecko ja jestem odpowiedzialna.

Gość aleś ty głupia kobieto
:( bardzo głupia

no i co z tego, że geje. jeśli są porządnymi ludźmi to można im zostawić dzieciaka na trochę. z tego co wiem, geje nie jedzą dzieci.

Gość z tą różnicą
że jak ktoś ma problem z własna osobowościa to nie wolno mu ufać. Parówkowym, skrytożercom i pedałom mówimy - nie.

i ci przyjaciele dziecko w domu a drzwi otwarte, ekazdy moze wejsc? to sie nazywa dać odpowiedizalnym ludizom dziecko pod opieke

Gość ojtam oj
problem z osobowoscia to ma 90 % spoleczenstwa jesli nie kazdy a akrat homoseksualizm takim problemem nie jest. Bratu powiedz zeby nie wtracal sie w nie swoje sprawy i zeby nie wyrzucal Twoich przyjaciol z Twojego domu.

Gość z tą różnicą
dewiant może mieć dobre serce, ale moje dzieci, niech sie zbliży, a zostanie po nim mokra plama. Tacy jesteście tolerancyjni? Zostawicie WŁASNE DZIECI PEDAŁOWI POD OPIEKĘ????

Gość ja też byłbym wściekły gdyby
moje dziecko lub wnuczek zostałby pod opieką geja. Mam już swoje lata i trójke dzieci, doczekałem się wnuka i w takiej sytacji zrobiłbym córce większe piekłe niż wtedy gdy oznajmiła mi o swojej ciąży.

Gość ojtam oj
Fiku noz kurcze a Ty zamykasz drzwi jak jestes wdomu?

Gość Nieznaszczlowieka
Wy nie znacie gości ona zna, więc sie nie wypowiadajcie na ich temat. Mój brat jest gejem i nikomu nic złego nikomu nie zrobił tym bardziej dziecku.

Gość ojtam oj
dziecko w wieku 5 lat moze tez otworzyc drzwi zamkniete na klucz, po co zamykac drzwi jak sie jest w domu? No tego to nie potrafie zrozumiec.

Gość z tą różnicą
facet który lubi być rżnięty przez faceta lub na odwrót, mogę tolerować, ale dla mnie to nie jest normalny człowiek.

umiecie czytać? ona i brat mają oddzielne mieszkania, ale w TYM SAMYM domu. czyli dom zamknięty, a mieszkanie otwarte i może do niego wejść tylko rodzina.

Gość z tą różnicą
pedał będzie dzieciom wpajał swoje zasady.

a może to wielorodzinny i mają wspólną klatkę schodową? :P

Gość z tą różnicą
zostaw gejom chłopca pod opieką, a wychowają go na pedała. I żaden koniec świata nie pomoże.

jak ma dzieciaka w domu to chyba nie chodzi naga po kąpieli. trudne, co? poza tym każdemu się zdarza czasem mieć otwarte drzwi w mieszkaniu. ale fiku jak zwykle przypierdoliła się do najmniej istotnej rzeczy :o

ja widze problem w tym, że brat wpada i robi awantury, a czemu? bo autorka go wpuszcza do siebie i pozwala czuć sie jak u siebie