Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrinBlu

Mężczyzna przyjacielem kobiety? NIGDY!

Polecane posty

Gość IMO12358
Sarenko - czyżbyś była jedna z tych, co ganiają na pomarańczowo i człek zastanawia się z kim pisze, bo jest znajomo. :P I tak ma pozostać, lecz wkrótce się zmęczysz, a ja niestrudzenie czyham na Twe skarby. :classic_cool:

Pewnie tak :p Jestem i pomarańczowa i czarna i w kilku miejscach naraz :D Pewnie nieraz sobie dyskutowaliśmy. Ale sarenką jestem tylko tutaj ;) A kto wie, może na jakimś innym topiku jesteśmy już parą, ku rozpaczy zakochanych w Tobie fanek :p

Gość IMO12358
Sarenko - czyżbym role polowania się odwróciły? ;) A "fanki" będą piać jeśli tylko jakakolwiek na mnie spojrzy. :P Kiedy dostanę maila. :classic_cool:

Gość xXxXxXxTtTtTt
@IMO "A tak trudno poczekać (i dowiedzieć się) kiedy kończy pracę i wpaść na samym 'zamknięciu'? Albo się "spóźnić" i zaprosić na kawę w ramach rekompensaty za kłopot?" A tak trudno wziąć pod uwagę,że wtedy gdy ona kończy pracę,to ja już bedę musiał być kilkaset kilometrów od tego miasta?Nie bez powodu pisałem o ranku ;) @Zuzanna Amelia & 11 " 23:01 [zgłoś do usunięcia] IMO12358 Zuzka - jeszcze mnie chyba z Rycerzem nie swatałaś. A chcesz ?" Ja nie chcę,tym bardziej że musiałbym też zmienić orientację.A to w moim przypadku jest nie tyle trudne,ile niemożliwe :) "Ufff - podaj wszystkie konkretne dane. Wiek wzrost waga.... " Moje czy jej? ;) "Gdzie sie poznali , na jakim etapie znajomosci sa. Jakie maja doswiadczenie z cwczesniej. W jakich okolicznosciach sie widuja czy maja ze soba kontakt?" To już Ci GrinBLLu zapodała linka...

Gość IMO12358
Coś mało się starasz, dla Księżniczki powinieneś być w pogotowiu na każde skinienie. :classic_cool:

xXxXxXxTtTtTt i IMO, podaję e-maila, może łatwiej będzie przez skrzynkę się dogadać, bez żartujących podszywów. grinsarblu@gmail.com

Gość IMO12358
Ach! I muszę z Rycerzem dzielić się "mą" Sarenką - jakby Księżniczki było mu mało. :classic_cool:

Gość xXxXxXxTtTtTt
IMO,jak Księżniczka okaże odpowiednie zainteresowanie moją skromną osobą,to i moja dyspozycyjność względem niej wzrośnie; póki co muszę pilnować tego co mam (czyli roboty) :P @GrinBLLu,póki co zostanę przy dotychczasowej formie komunikacji,przynajmniej do momentu wyrobienia nowego maila ;) Ale dzięki,że uhonorowałaś mnie jako jednego z nielicznych; tylko IMO się wścieknie,bo uważa że sarniny jest zbyt mało do podziału na dwóch :D

Mej sarniej szyneczki starczy dla wielu. Ja jestem otarta i nowoczesną sarenką. Mogę wielu mysliwych uszczęśliwić mą sarnią ucieczką :D

Gość IMO12358
Oby ucieczką, a nie cieczką. Bo może Sarenka nowoczesna, ale przynajmniej jeden z myśliwych jest nadal staroświecki. ;)

Gość xXxXxXxTtTtTt
IMO,nie dramatyzuj; Sarenka do tego o co Ci chodziło dała pierwszeństwo Tobie (przynajmniej na to wskazywały poprzednie wpisy)... czyli OIDP do cycków; mnie jedynie do du... chowej strony swojej natury :D

Gość Zuzanna Amelia & 11
Grin - przeczytalam. Nie wchodze w to.

Gość xXxXxXxTtTtTt
@Zuzanna Amelia & 11, pozwól że zgadnę motywy Twojej decyzji: wystarczyła Ci sama różnica wieku,prawda?Nie Tobie pierwszej i pewnie nie ostatniej...

Gość Zuzanna Amelia & 11
Nie zgadles. Nie wystarczyla mi tylko sama roznica wieku acz roznica wieku jest tu jednym z wielu czynnikow na minus.

Gość xXxXxXxTtTtTt
Zechcesz wymienić pozostałe?

Jeden staroświecki, drugi Rycerz, trzeci cichy wielbiciel, kiedys w końcu wpadnę w czyjeś sidła. I będzie to bolesna wpadka. ;) Zuzanno, szkoda. A teraz powoli się żegnam i idę spać. Z innymi sarnami. :) dobranoc 🖐️ P.S. Rycerzu - powodzenia rano! Odwagi! Mam nadzieję, że się uda. Napisz potem. Tu, albo na e-maila, jak juz założysz.

Gość IMO12358
Sarenko - a co to za wielbiciel!? Czego ja się tutaj dowiaduję! :P A nawet na mojego maila nie odpowiedziałaś tak rączo uciekasz. ;)

Gość Zuzanna Amelia & 11
xx - sam pomysl. Masz wszystkie potrzebne dane.

Właśnie odpowiedziałam :) Musisz się pogodzić z tym, że nie jesteś jedyny. Wszak ja po kafe buszuję i wyrywam co lepsze ciasteczka :p

Gość IMO12358
Sarenko - mówi się trudno i odwiesza strzelbę. :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 11
Wszyscy juz ida spac ?

Gość xXxXxXxTtTtTt
@Zuzanna Amelia & 11 "xx - sam pomysl. Masz wszystkie potrzebne dane" Nie ma jak wyczerpująca odpowiedź (rzekłbym,że stwarza ona tak wielkie pole do dywagacji,że nie wiem od czego zacząć...).A tak naprawdę to zabrzmiało jak "nie,bo nie!".Oczywiście masz do tego prawo,ale nie wiem o co konkretnie Ci chodzi?Podejrzewasz,że chodzi mi tylko o "młode ciałko"?Nie planowałem tego,równie dobrze mogła mi "przeciąć drogę" np. 30-latka.Wtedy pewnie byłoby już OK? Tak,mam wszystkie potrzebne dane;ale w Lotto też mam wszystkie liczby (49),tylko że dość cięzko wybrać własciwą kombinację.Tu jest podobnie...

Gość Zuzanna Amelia & 11
X - prowokujesz mnie. Zastanow sie czy na pewno tego chcesz.

Gość xXxXxXxTtTtTt
Chyba już się domyślam,co chcesz napisać,więc możesz sobie odpuścić.Jak napisałem: nie Ty pierwsza...

Zuzanno, ja nie idę spać. Idę jeść, głodna się zrobiłam :o Ja uważam, że w miłości nieważny jest wiek. I wierzę, że nie chodzi tylko o zaliczenie młodej, ładnej dziewczyny. Gdyby tak było, raczej xXXTt nie pisałby tu, gdzie jest anonimowy, o uczuciach, tylko o tym, jak wyrwać młodą laskę na sex. IMO, nie musisz odwieszać strzelby - ona już i tak wisi :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 11
Grin - spojrz na to od drugiej strony.

Gość IMO12358
Sarenko - strzelba nie może być ciągle nabita. ;) 🖐️

Gość Zuzanna Amelia & 11
Dobra. Piszcie dalej. Ja ide spac. Rano czeka mnie duzo pracy i musze sie chociaz troche zdrzemnac. Nie kazdy moze spac do poludnia. Ale Wy piszcie. Ja chetnie poczytam co wymysliliscie.

Od strony dziewczyny? Jak byłam w jej wieku to chciałam faceta po 30stce. Serio. Ale nie wpadłam w sidła żadnego. Wydawało mi się, że oni wolą starsze.

"Sarenko - strzelba nie może być ciągle nabita." - wiem, czasem trzeba ją rozładować Ja też z rańca muszę wstać. Może też chwilę się zdrzemnę. Rycerzu POWODZENIA!!!!! dobranoc wszystkim :) 🖐️