Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrinBlu

Mężczyzna przyjacielem kobiety? NIGDY!

Polecane posty

Gość GrinBlu

Nie ma szans na takie coś. Zawsze są jakieś podteksty, aluzje do seksu. Nawet tutaj, na forum. Chciałbym pogadać z facetami, pożartować, ale nie, zawsze coś. Znajdzie się jakiś chętny do zwykłych pogaduszek?

Gość elvissa
kobieta powinna przyjaznic sie ze swym partnerem i nie spotykac sie z kolezankami

Gość GrinBlu
A dlaczego nie? Ja chcę tylko pogadać z kimś, jakimś facetem, poznać jego punkt widzenia. Męskie spojrzenie różni się od kobiecego.

Gość GrinBlu
A patrząc nawet po tematach zakładanych tu przez facetów, to tylko o jednym gadają. Zależy im tylko na ........ czy w realu, czy wirtualu.

Gość GrinBlu
No nie odkryłam. Ale naprawdę nie ma tu ani jednego normalnego, inteligentnego, z którym można wymienić się poglądami na życie?

Gdyby faceci tacy byli, to kto by was podrywał? No i po co ?

Gość GrinBlu
Nie potrzebuję podrywu. Potrzebuję zwykłej przyjacielskiej rozmowy o wszystkim i niczym. Bez podtekstów.

Gość dwoch moich najlepszych
przyjaciól to mezczyzni. Tylko im moglam sie zwierzyc, majac absolutna gwarancje,ze nikomu tego nie powtorzą. A co do podtekstow - to sa moi ex, kazde z nas jest w innym zwiazku, seks wywietrzał, rozstalismy sie w zgodzie ,została czysta przyjaźn - i bardzo cenna.

Gość IMO12358
Cześć maleńka - możemy pogadać. Ale pod warunkiem, że rozmowa będzie dotyczyła cycków. :classic_cool:

Gość GrinBlu
Kolega IMO- ignorant, albo nie zrozumiał myśli przewodniej wątku.

Gość IMO12358
To znaczy, że nie pogadamy o cyckach? :classic_cool:

Gość jdjckck
Zawsze mozna podyskutowac o D U P I E maryny. Ktory orgazm wolisz ? Lechtaczkowy czy pochwowy?

Gość przyjaciel facet real
Hej. O czym chcesz pogadac?

Gość przyjaciel facet real
Bo zaczelas temat od seksu. To jak? Kontynuujemy jak to faceci lubia go?

Gość GrinBlu
Potwierdzacie moją teorię - z Wami tylko o tym można gadać. Może jeszcze mam wam powysyłać swoje zdjęcia w negliżu i zaproponować seks wirtualny?

Gość GrinBlu
Kobiety też lubią sex, ale ileż można o tym gadać? Są inne ciekawsze tematy.

Gość IMO12358
GrinBlu "Może jeszcze mam wam powysyłać swoje zdjęcia w negliżu i zaproponować seks wirtualny?" Skoro nalegasz. :P

Gość kiygcdrsf
Mam przyjaciela od 20 lat, teraz jesteśmy oboje po 40. Jestem mężatka, on zakończył swój związek parę lat temu, kuzyn mojego męża, którego poznałam dużo wcześniej. Super facet, chociaż życie go nie oszczedza. Różnimy się światopoglądami, ale wiem, że mogę na niego liczyć zawsze. Spalismy ze sobą, dosłownie, spalismy, zero seksu. Wie o mnie więcej niż mój małżonek, bo znał moich długodystansowych facetów i wiedzial o przygodach na jedną noc. On mnie pytał czy powinien wiązać się z jego partnerką, ja wyplakiwalam się w jego rekaw, kiedy kończyły się moje związki Jest dla mnie jak brat i wolę z nim porozmawiać chętniej niż z najlepszą koleżanką. Wiem, że nasza przyjaźń jest wyjątkowa, ale chciałam zaprzeczyc stwierdzeniom, że nie istnieje

Gość GrinBlu
Właśnie o takie coś mi chodziło. Czyli istnieje jednak. Tylko trudno spotkać kogoś takiego.

Gość facet38
A czego spodziewasz się na forum? Wiesz w ogóle co to przyjaźń? Przyjaźń nie rozróżnia płci. Jest lojalna, szczera, BEZ podtekstów, szanująca wybory przyjaciela/przyjaciółki. NIC nie wiesz o życiu dzieciaku. Mam przyjaciółkę od lat. Jest wtedy, gdy inni zawodzą. NIE kocham jej jak kocha się kobietę. Kocham ją jak siostrę, matkę, babkę, kogoś, kto nie zniża się do poziomów organów płciowych. ALE głupie pindy nie rozumieją tego typu relacji. Żeby doznać przyjaźni, trzeba mieć pod kopułką wiecej niż przemożny pęd do ruchania.

Gość GrinBlu
Po 1. nie jestem dzieciakiem po 2. "Żeby doznać przyjaźni, trzeba mieć pod kopułką wiecej niż przemożny pęd do ruchania." - oto właśnie mi chodziło. Faceci tego nie rozumieją. Oni uznają tylko te 2 ostatnie słowa z cytatu.

Gość almoune
Żeby doznać przyjaźni, trzeba mieć pod kopułką wiecej niż przemożny pęd do ruchania. dokladnie tak..

Nie tyle trudno spotkać, co trudno pogodzić to z własnym związkiem. Sorry, ale nie wyobrażam sobie, że mój partner śpi sobie w łóżku z jakąś przyjaciółką, jej wypłakuje się w rękaw, z nią rozmawia. I nie chodzi tu o brak zaufania.

Gość GrinBlu
"A czego spodziewasz się na forum? " - każde miejsce jest dobre do pogadania. Nie szukam realnego kumpla. Mam ich wielu. Szukam kogoś z kim mogę popisać. Zgodzę się z tym, że przyjaźń buduje się latami.

Gość Sowa z Hogwartu
a wolalabyś ty usłyszeć wszystkie swoje wady wraz z pretensjami że jesteś żabą a nie ksiezniczka i że kochanka ma ładniejsze cycki?

Gość xXxXxXxTtTtTt
@GrinBlu: to jest możliwe,bo sam miałem dwie kumpele,w stosunku do których właściwie nie przeszło mi przez myśl żeby je zaciągnąć do łóżka (jedna kilka lat starsza,druga w moim wieku; pierwsza dosłownie do rany przyłóż,to ona najbardziej mnie pocieszała po zerwaniu z jedną dziewczyną. Druga z kolei potrafiła mi szczerze powiedzieć prosto z mostu - czasem dosadnie - co jest nie tak z moimi działaniami czy charakterem,a mówiliśmy sobie dosłownie wszystko,także o sekretach alkowy.Obie cholernie luzackie.A dlaczego nie przyszło mi na myśl łóżko?Może dlatego,że tej starszej Bozia urody poskąpiła,a z kolei kumpela z niej była jedna na milion; ta druga przypominała mi moją siostrę ;) ).Ale sama wiesz,że jak się spotyka "tą jedyną",to ona czasem może być dość zaborcza i wycina potencjalne rywalki.Efekt jest taki,że z "tą jedyną" już nie jestem,a najlepsze kumpele jakie miałem w życiu diabli wzięli :( Ale powtarzam: jest to możliwe :)

Gość GrinBlu
Sowa, widzę, że rozumiesz o co mi chodzi. Są sprawy do przegadania tylko z osobą trzecią.

Gość GrinBlu
xXxXxXxTtTtTt - cieszę się, że ktoś rozumie. Podtrzymałeś we mnie nadzieję. Jeśli chcesz, możemy sobie tu gadać. Chyba pamiętam Cię z Twojego tematu.

Gość kiygcdrsf
Polly, oczywiście, że nie spałam z moim przyjacielem będąc już mężatką; pewne normy muszą być zachowane. Ale ponieważ znałam go wcześniej, więc zdarzyło się, po jakiejś tam imprezie został u mnie i spalismy razem. A co do rozmów to zawsze były, a mój mąż wie, że jego kuzyn potrzebuje się wygadac do kogoś, więc czasem sam mi mówi, żebym zadzwoniła czy też zaprosiła go do nas. Zwłaszcza teraz, kiedy jest sam...