Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawaaa,

Czy kobieta nie lubiąca szpilek ma szansę na poderwanie uległego?

Polecane posty

Gość Ciekawaaa,

Czy ulegli bardzo zwracają na to uwagę? Ewentualnie co innego może sprawić, że zainteresują się kobietą?

Troce nie rozumiem tego powiązania szpilek z dominacją. Przecież kobieta może nosić szpilki a być zupełnie uległą. Tak samo faceci - może lubić szpilki u kobiet a dominować lub na odwrót.

Gość Ciekawaaa,
Nie uważam żeby coś załatwiły, ale sądzę, że znaczną część uległych może wabić widok kobiety w szpilkach i zachęcać do bliższego poznania się z kobietą lubiącą takie buty. Ja nie lubię chodzić w szpilkach i zastanawiam się jak bardzo przez to spadają moje szanse na bliższe poznanie kogoś uległego.

Ty wiesz na czym polega uleglosc a fetyszyzm? pomyliaś dwie rozne sprawy

Dla mnie osobiście obuwie to sprawa drugorzedna Liczy się przedewszystkim to cos w oczach co widać u dominy od razu

Gość bartolomeoooo
Mysle, ze jak bedziesz chciala naprawde dominowac, to bedziesz umiala zrobic to w gumofilcach, a facet bedzie wniebowziety ;). Od razu dodam, ze nie kreca mnie gumofilce!

Na pewno takie szpilki dodają "uroku" al nie są czynnikiem decydującym w poznaniu uległego

Szpilki nie są ci do tego potrzebne. A koturna też może być:P

absolutnie nie są potrzebne. Sama lubię dominować, a potrafię całe lato przechodzić w balerinach :)

chyba tylko po to żeby trzymać je w rękach i straszyć kochanka- jak mi nie zrobisz dobrze to obcasy wbiję Ci w oczy - ;) :p

Gość :)PP
czasem wbicie obcasa może być fajne

Gość frag
jestem uległy, a nie przepadam za szpilkami

dominowac można sobie tez chciec ale jeśłi nie ma wiedzy, inteligencji i nie jest urodzona domina to uchowaj boże od takich "misters" podobnie jak i masterów, pod plaszczyk dominacji wlazlo qurestwo , szukajac dobrego samopoczucia i usprawiedliwienia, z bdsm zrobio bagno

Gość Ciekawaaa,
Robena pod moim adresem jest ten atak? Pomimo prób zniechęcania zamierzam szukać swojego dobrego samopoczucia, przyjemności i nie widzę w dążeniu do tego nic złego. Nie wiem skąd zarzuty "qurestwa". Pieniędzy nie mam zamiaru na tym robić. Pomyślałam sobie po prostu, że ulegli to często fetyszyści i będą oczekiwać zamiłowania do szpilek, czy też lateksu, bo zwykle na filmach dominujące mają określone stroje. Poprzez pytanie chciałam zobaczyć jak liczna to jest grupa wśród uległych choćby tylko na tym forum. Nawet nie mam potrzeby zanurzania się w jakąś sakralizację bdsm. Błogosławieństwa ze strony tych co podchodzą do tego bardzo poważnie nie potrzebuję. Mam potrzebę i nie muszę do tego dorabiać ideologii, szukać sobie specjalnych i podniosłych motywów. Wystarczy mi żądza. Jak poznam kogoś o kompatybilnych potrzebach to nawzajem sobie pomożemy. Nie będę zakręcać w swojej głowie czegoś co jest dla mnie proste.

Znam uległego, którego fetyszem są szpilki. Jak nie nosisz szpilek to odpadasz. Znam też takiego, którego fetyszem jest lateks i jego Pani musi mieć kombinezon, jako i on ma albo wiadomo co > 🖐️ Bodziec musi być, bez względu na preferencje. :)

atak nie pod Twoim adresem bo Ciebie nie znam, ale pod adresem wchodzacych w klimat ogolnie, przyjmij jako uwage jako ktos kto chce dominowac takich pytan juz nie powinnas zadawac. swiadczy to ze nie bardzo wiesz co to dominacja. zabawy ludzkimi emocjami sa niebezpieczne, jestem w klimacie dluzej niz Ty i dalej i znam sjutki nieodpowiedzialnosci i nie atakuje tylko probuje uświadomic ze kogos skrzywdzic jest łatwo dla zabawy cos co dla ciebie proste wcale takim nie musi byc dla kogos innego. Pytanie świadczy o tym ze chcesz wyrywac facetów a to nie dominacja, Pytanie Twoje powinno byc skierowane do fetyszystów.

Gość Ciekawaaa,
Kto pyta ten nie błądzi. Niby jak inaczej mam zrobić rozeznanie? Jak przekonać się jak liczna grupa ewentualnych chętnych mi została? Nie uważam, żeby pytanie było głupie. To wcale nie jest takie oczywiste. Zaczynałam od filmów i jako, że przedstawiają pewne rzeczy tak, a nie inaczej, przykładowo dominację łącznie z określonym rodzajem ubrania to wywnioskowałam, że ktoś kto kręci te filmy robił badanie rynku żeby sprawdzić co ludzie chcą tam widzieć. Nie sądzę, żeby to się brało ot tak, z niczego, tym bardziej, że tam chodziło o pieniądze i o zwiększanie sprzedaży.

Witam A czy ty już masz jakies dosw w tego typu ukladach Czy narazie pozostaje to w sferze twych fantazji i marzeń? Co cie w tym najbardziej kręci?

klimat bdsm i dominacji przyciaga wielu amatorów łatwego taniego i szybkiego seksu "wannbie" Oosba Dominująca wie ze fetyszem w kilacie ejst dominacja, ta cecha charakteru, to spojrzenie jak ktos wyzej npaisał, głos, wiedza umiejetnosci Ktos Master Misters Pan Pani nie zastanawia się-jak ja mam sie podporzadkowac komus zeby byl moim uległym. w tym momencie to Ty stajesz sie podporządkowaną osobą.. Dlatego moja uwaga. czujesz w sobie domine? Lubisz przewodizc czy tylko bzwic sie w dominacje? Dominacja to odpowiedzialność samokontrola, Inaczej nie poprowadzisz, Jak nie masz co dac to zamotasz sie

Gość Ciekawaaa,
Ale ja nie zadaję tego pytania po to żeby się pod kogoś zmienić. Nie zamierzam nagle zacząć nosić szpilek, tylko oceniam jak to bardzo wpływa na moje szanse wśród uległych. A jednak uważam, że facet też musi chcieć. Nie widzę sensu brania się za kogoś kto tego nie chce, bo racjonalnie jestem w stanie określić, że poniosę porażkę, albo wyjdzie z tego coś dziwnego. Również dlatego, że mam na względzie uczucia innych, dlatego biorę już na początku pod uwagę ludzi o konkretnych skłonnościach. Mężczyzn, którzy chcą sami z siebie. W tym przypadku możliwość skrzywdzenia i rozczarowania spada. Nie mam zamiaru dotykać się kogoś kto nie ma na to ochoty.

Gość Ciekawaaa,
ja37 nie mam doświadczenia i między innymi dlatego pytam, żeby lepiej się przygotować. Kręci mnie sadystyczny aspekt i poza tym chętnie zaznam ubóstwiania.

wwiec dominuj ulegemu czesto obojetne co Pani nosi , Wazne ze kontroluje Go ze jest reszta dogeywa sie z czasem czesto. ktos kto zdecydowanie nie lubi gumofilcow czy smierdzacych adidasów nie poleci na nie. Ale i bywa ze tak uzalezniony ze Pani każe mu lubic to je lubi.. Twoja sznasa u uległych to Twoja dominacja i doświadczenie. nie szpilki .. wielu nawet nie zauwazy na poczatku co masz na nogach jak ich zdominujesz

Dzieki za odp. A czy masz już potencjalnego kandydata? Można znać mniej więcej twój wiek i okolice skąa jesteś?

Gość dlnsl
Ciekawaaa, a co Cie w tym kreci?

Gość dlnsl
A co, dominujesz?

zastanawiam sie nad tym :) doświadczenie mam zycoiwe nie złe w dominacji nad facetami, chociaz jestem niewolnica paradoks hehehe

Gość dlnsl
Zatem kreci Cie uleglosc, a dominacja kusi?