Gość andzia... Napisano Listopad 15, 2012 Szkoda,że nikt nie zagląda...u mnie ok. waga stoi w miejscu. A jak u Was??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia m. Napisano Listopad 18, 2012 ja zagladne tu i bede pisac jak jeszcze troche zrzuce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andzia... Napisano Listopad 18, 2012 Cześć Madzia :-* Fajnie,że się przyłączysz do mnie...czekam :-) Moje menu na dzisiaj : Śniadanie- 3 tosty razowe + sałatka hawajska z łososiem II śniadanie- kawa z mlekiem, pomarańcz Obiad- brukselka i zawijak z serem żółtym Podwieczorek- 4 kostki czekolady Kolacja- twarożek z owocem kaki i pomarańczem Pozdrawiam i zapraszam :-D Waga- cały czas taka sama... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia.m Napisano Listopad 18, 2012 Hej tylko ze ja chce jeszcze schdnac troche a ty juz schudlas gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andzia... Napisano Listopad 19, 2012 Hej :-) To przecież nie przeszkadza,żebyś tutaj pisała :-D Ja jem cały czas tak samo tylko w tej chwili nie biegam i nie ćwiczę...więc waga stoi w miejscu :-P Postanowiłam teraz ustabilizować wagę bo w święta na 100% nie będzie dietetycznie :-0...i jeżeli coś przybędzie to wezmę się znowu za ćwiczenia. Napisz coś więcej o sobie ,na jakiej diecie jesteś itp...może w coś pomogę ;-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andzia... Napisano Listopad 19, 2012 Może w czymś pomogę :-P ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andzia... Napisano Listopad 19, 2012 DZISIEJSZE MENU: ŚNIADANIE- 3 tosty z wędliną i ogórkiem + herbata z miodem II ŚNIADANIE- kawka z mlekiem + pomarańcz OBIAD- zupa ogórkowa z makaronem durum PODWIECZOREK-płatki kukurydziane z mlekiem KOLACJA- twarożek wiejski z mieszanką kompotową(suszone owoce) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marcia 39 Napisano Listopad 19, 2012 ja od jutra kopenhaska zaczynam apotem musze stabilizowac wagę i zagladne tu po 13 dniach , jesli tu bedzieice jeszcze i jesli mozna bedzie :):):)pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andzia... Napisano Listopad 19, 2012 Czekam na Was dziewczyny...możecie już teraz zaglądać i pisać :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marcia 39 Napisano Listopad 19, 2012 okey to ja jutro sie pokaze , dziekuje za zaproszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
venuz 1 Napisano Listopad 19, 2012 Hej, widzę tłumów tutaj nie ma, ale się przyłączę.. Przesiaduję już na innym temacie, ale myślę, że jedzeniowa spowiedź nie zaszkodzi ;) dietę skończyłam, teraz spokojnie stabilizuję- co tydzień dokładam kalorii i wprowadzam do jadłospisu nowe rzeczy. Jest ok ;) Moje dzisiejsze menu: śniadanie: kawa z mlekiem + pudding ryżowy z jabłkiem obiad: kawałek łososia, brokuły i warzywna sałatka z kuskusem podwieczorek: 2/3 Prince Polo, mandarynka kolacja: omlet z szynką i serkiem topionym, sałata, ogórek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andzia... Napisano Listopad 19, 2012 Hej Venuz fajnie,że się przyłączyłaś :-D Moim zdaniem dobrze jest napisać menu...zawsze jakiś pomysł na posiłek można "pożyczyć " od koleżanki ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andzia... Napisano Listopad 19, 2012 np.ten pudding ryżowy mnie zaciekawił :-P :-D chyba sobie go jutro zaserwuję :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
venuz 1 Napisano Listopad 20, 2012 hej Andzia, masz rację, zawszę weselej we dwie ;) a pudding jak najbardziej polecam! trochę czasochłonny, ale przepyszny! ja zrobiłam z brązowego ryżu, żeby było trochę zdrowiej.. i dołożyłam odrobinkę budyniu pod koniec gotowania, dla lepszej konsystencji. Heh w sumie moje śniadania zazwyczaj są w tym stylu ;) Smacznego i do wieczornej relacji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka:-) 0 Napisano Listopad 20, 2012 Cześć :-) A widzisz o budyniu nie pomyślałam...Ja ugotowałam płatki ryżowe błyskawiczne na mleku i zmiksowałam :-D Nie mam pomysłu dzisiaj na obiad :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka:-) 0 Napisano Listopad 20, 2012 Od czasu do czasu też się troszkę wtrącę...jestem na etapie stabilizowania wagi jak Wy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andzia... Napisano Listopad 20, 2012 Hej... Jak się cieszę,że zaglądacie :-D Venuz dzięki za przepis na pudding...może zrobię na kolację bo dzisiaj już śniadanko zjadłam.:-P Ja tak jak majka myślałam,że tylko jakiś ryż trzeba zmiksować, a budyniu bym nie dodała. Wieczorkiem napiszę całe dzisiejsze menu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grubcio20 Napisano Listopad 20, 2012 Hej! Jak uda mi sie schudnac te moje 8kilosow to tez bede zagladac! Trzymam kciuki zebyscie wytrwaly :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Listopad 20, 2012 ja tez jak schudne troche to tu zagladac bede zeby sie wspierac i motywowac wzajemnie pozdrawiam was dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Listopad 20, 2012 A teraz jak mozna bede zagladac jak wam idzie i trzymac kciuki za was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andzia... Napisano Listopad 20, 2012 Ale suuupeer, że zaglądacie :-D Serdecznie zapraszam Moim zdaniem to właśnie po diecie trzeba się wspierać bo szybko można wrócić do poprzedniej wagi, a tak to taka mała "spowiedź" jedzeniowa nikomu nie zaszkodzi ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Listopad 20, 2012 Andzia dziekuje za zaproszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
venuz 1 Napisano Listopad 20, 2012 Oh jak miło- aż tłum się zrobił ;) Co do puddingu jeszcze- ja po prostu wieczorem gotuję brązowy ryż, wg. instrukcji na opakowaniu (ok 50 gram), a rano dolewam do niego mleka, wsypuję cukier waniliowy i gotuję jeszcze ze 20 min, potem dojewam płaską łyżeczkę budyniu waniliowego bez cukru wymieszanego z wodą/ mlekiem. Mieszkam, chwilę gotuję i już. Wychodzi genialny, zdecydowanie bardziej mi smakuje niż płatki ryżowe. Tak z ciekawości.. ile byłyście na diecie? i jak wam idzie jedzenie po diecie? ja przez ponad pół roku.. i szczerze mówiąc starsznie się przyzwyczaiłam do takiego systemu jedzenie i nawet jakoś nic mnie nie korci.. Dokłądam trochę produktów i jem lepiej i smaczniej niż kiedykolwiek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulka2011 0 Napisano Listopad 20, 2012 http://feelbeauty.eu/articles/show/id/406/corpo-fit-zadba-o-nasza-sylwetke-polecamy-nowy-gabinet-w-centrum-warszawy.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andzia... Napisano Listopad 20, 2012 Ja w sumie jestem prawie 4 miesiące na diecie, ale 2 miesiące to miałam dużo ruchu,praktycznie codziennie...teraz już nie ćwiczę ale nie rzucam się na słodycze,fast foody itp. waga od 2 miesięcy stoi w miejscu. Acha na żadnej konkretnej diecie nie byłam,tylko MŻ. Schudłam około 7 kg. Teraz nawet do słodyczy mnie nie ciągnie...a to była moja najgorsza zmora :-P Moje dzisiejsze menu: śniadanie- 3 tosty razowe z serem żółtym i ogórkiem zielonym + herbatka z miodem II śniadanie- kawa z mlekiem + kanapka z chleba wieloziarnistego i paprykarza warzywnego obiad- 2 kotlety mielone + surówka z buraczków podwieczorek- garść suszonych owoców + herbatka ziołowa kolacja- okoń pieczony w piekarniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
venuz 1 Napisano Listopad 20, 2012 heh po wielu przejściach, muszę stwierdzić, że jednak MŻ, to najlepsza dieta :) ładne menu u Ciebie, wszystko jak trzeba ;) U mnie ze sportem różnie.. są okresy, kiedy jest go więcej, obecnie.. niewiele ;) dużo chodzę i to tyle, ale w sumie póki co wystarcza. Pewnie wiosną wrócę do biegania i basenu. u mnie dzisiaj: śniadanie: owsianka z gruszką, serkiem naturalnym, kostką czekolady i garstką czekoladowych płatków II śniadanie: kawa z mlekiem obiad: miska zupy pieczarkowej podwieczorek: sałatka (warzywa, tuńczyk i kuskus) kolacja: serek wiejski i marchewka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andzia... Napisano Listopad 20, 2012 Ja też tak myślę, że MŻ jest najlepsza...byłam na różnych dietach ale potem dopadało mnie jojo i wszystko od początku :-P A teraz jem wszystko...tylko z umiarem, mam jakiś plan jedzeniowy,ale jak coś nie wypali to też nic się nie dzieje, po prostu jem to co akurat jest... tylko mniej :-D A z ćwiczeniami to też pewnie na wiosnę znowu zacznę biegać, jeździć na rowerze, spacerować :-) teraz tylko spacery mi zostały. Venuz a Twoje menu też jest całkiem,całkiem :-D:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andzia... Napisano Listopad 21, 2012 Hej :-) Witam przy wieczornym sprawozdaniu :-D Moje dzisiejsze menu: śniadanie- wczorajszy okoń pieczony w piekarniku + 2 kromki razowca + herbatka z miodem, II śniadanie- kawa z mlekiem + jabłko obiad- talerz zupy grzybowej, 1 kotlet mielony + buraczki podwieczorek- herbatka z cytrynką + baton zbożowy "7 zbóż" z Bakomy kolacja- niestety 1 kawałek pizzy ( bez sosów) :-P Dzisiaj bez ćwiczeń, ale na spacerku byłam ;-) Pisać dziewczyny...co tam u Was ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
venuz 1 Napisano Listopad 21, 2012 Hej Andzia, i ja się melduję! Kawałek pizzy raz na jakiś czas jeszcze nikomu nie zaszkodził ;) dzisiaj u mnie skromnie, napchałam się od rana i jakoś później nie miałam apetytu :P śniadanie: pudding z kaszy mannej z jabłkiem i rodzynkami II śniadanie: kawa z mlekiem obiad: trochę makaronu z szynką i jajkiem, sałata, pomidorki, korniszony podwieczorek: 2 marchewki, sałata, kawałek papryki kolacja: serek wiejski z łyżeczką domowego dżemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka:-) 0 Napisano Listopad 22, 2012 Cześć U mnie wczoraj- rano- owsianka 2 śniadanie-2 kanapki razowca z pasztetem sojowym obiad- naleśniki przekąska-serek danio kolacja-sałatka z tuńczyka i kromka chleba razowego Poćwiczyłam z filmikami na yt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach