Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Wykonałam wczoraj test ciążowy Bobo test strumieniowy wynik był negatywny... Być może za wcześnie go wykonałam... Bo 9 dni przed spodziewaną @... Ale mam bardzo twarde podbrzusze, boli mnie jak na @ i mam duże upławy... Czy jest możliwość, że jednak się udało?

Gość zrobiłaś test
na 9 dni przed spodziewaną miesiączką i dziwisz się, że wyszedł negatywny?? poczytaj trochę w necie kiedy się najwcześniej robi... :O

Gość zau
Test robi się po terminie okresu

Gość tez przyszla
Test PO terminie nigdy nie wcześniej bo mimo obietnic producentów są niemiarodajne.

Gość jedna taka mamusiaa
wiem że to trudne ale wyluzuj. Nie doszukuj się objawów bo często sa one mylne i niepotrzebnie nakręcają zwłaszcza jeśli bardzo chce się mieć dziecko. Wiem sama z doświadczenia dopóki doszukiwałam się objawów nic nie wychodziło kiedy sobie odpuściłam i w dzień planowego okresu poprostu go nie było dopiero się wtedy zastanowiłam ale i tak z testem poczekałam jeszcze kilka dni żeby mieć pewność i się niepotrzebnie nie nakręcać. Powodzenia życzę:)

Gość już niedługo...
nastepna... tak ciezko poczekac do 1 dnia po spodziewanej @????????????

Gość jak masz duże upławy to
do ginekologa idz..może to infekcja no chyba ze nie odróżniasz upławów od śluzu... dużo sluzu to prze @ jest albo w zaawansowanej ciazy

Mam jedno dziecko test wyszedł pozytywnie 2 dni przed @ ... Ale teraz jestem bardzo niecierpliwa... Wiem, że powinno się robić test najlepiej po spodziewanej @... Pytam o poradę czy mogę być w ciąży z takimi objawami? Każda ciąża jest inna... Pozatym w pierwszej myślałam, że dostane miesiączkę bo tak mnie bolał brzuch a potem się dowiedziałam, że tak zawsze jest bo się macica rozciąga...

Gość zau
No to masz odpowiedź -objawy ciążowe często są takie same jak na okres. Musisz czekać i uzbroić się w cierpliwość. U mnie cykl gdy zaszłam był taki sam jak kazdy inny.

Autorko,to troche za wczesnie na wykonanie testu,gdyz poziom hcg,moze byc jeszcze za niski.Radze wstrzymac sie chociaz tydzien i zrobic kolejny test,ale nie strumieniowy,a plytkowy lub udac sie do laboratorim na bete hcg

Ja robiłam test płytkowy 3 dni przed spodziewaną @ i wyszedł pozytywnie, choć druga kreska była blada... Też miałam bóle brzucha jak na @ ale gdy się nasiliły poszłam do lekarza - dostałam tabletki na podtrzymanie ciąży. Pomogły:) Ciszę się, że poszłam do lekarza, bo silny ból brzucha może być objawem zbliżającego się poronienia.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Jesteś rocznik 92??:O:O:O O matko drugie dziecko??:O:O

to tylko login :) nie jestem w ciąży.. test wyszedł negatywnie i dostałam miesiączke 9.11...

Gość koliberek1986
Witam mam taki problem, okres mialam 27 pazdziernika owulacja przebiegla w terminie. Dzisiaj powinnam dostac kolejny okres ale nic nie ma. Rano mialam temperature 36,5 i tak z ciekawosci zmierzylam po poludniu miałam 37,1 poza tym mam straszne bóle jajników przypominające bóle owulacyjne. Czy jest szansa ze to poczatek ciązy??

Gość Temperature mierzy
się rano przed wstaniem z łóżka, po południu zawsze jest podwyższona.Szansa na ciąże jest skoro współżyłaś podczas owulacji. Test zrób :P

Gość koliberek1986
zrobie jutro rano bo wieksze prawdopodobienstwo ze pokaza sie 2 kreseczki;)

Myślę, że jest szansa. Rozumiem, że chcesz dzidziusia? To powodzenia! I napisz co wyszło. Ja teraz też będę czekać czy się pojawi @ czy nie... Ostatnio nie wyszlo.

Gość koliberek1986
no mi juz 2 cykle nie wyszlo a teraz jakos zupelnie inaczej sie czuje, jak cos bede wiedziec napisze ale bardzo bym sie cieszyla na 2 kreseczki

Gość koliberek1986
tylko dziwi mnie ten nagly wzrost temperatury

No bo w południe zawsze są skoki temp i nie jest to temp. prawiidłowa.. Najbardziej prawdopodobna jest rano :) Będę kciuki. W końcu można z kimś popisać ...

A te bóle w jajnikach, miałam tak samo z pierwszym dzieckiem i byłam w ciąży :) hehe

Gość gosia2361
no niby tak ale skoro rano byla niska to raczej marne szanse :/ no i ten okropny ból jajników

Gość koliberek1986
mam nadz ze bedzie pozytywny tescik jutro, tez sie ciesze ze moge z kims popisac kto rozumie takie rozterki;)

Gość Wyższą temp.
to każdy z nas ma popołudniu. Zmierz sobie jutro rano przed wstaniem z łóżka i przez kilka dni jeśli jesteś w ciąży bedzie ona w granicach 37. Tylko czasem pod pachą jej nie mierz :P Bo tam to się gorączke mierzy ;)

Gość Wyższą temp.
Jak ja się dowiedziałam o ciąży to z ciekawości też zaczęłam ją mierzyć( przez kilka dni) i rzeczywiście była podwyższona. Zawsze wynosiła koło 37, mierzyłam odrazu po przebudzeniu.

Gość koliberek1986
no to chyba raczej nic z tego nie wyjdzie:( bo rano mialam niska 36,5

Ja nie mierzyłam.. Po prostu bolał mnie brzuch jak na @.. Nawet myślałam, że już nici z dzidzi ale okres się nie pojawił.

MIej dobre myśli:) Może akurat będzie ok. A jak się nie uda to za miesiąc znowu spróbujesz...