Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

ojj przykro mi:( a jak samopoczucie? no wlasnie mnie tez tak brzuch bolal ze bylam pewna ze okres dostane a nie dostalam ciekawe jak teraz bedzie do okresu jeszcze kilka dni, brzuch mnie boli piersi tez plecy wszystko wskazuje na @ no ale w ciazy jest identycznie. Dzisiaj z niecierpliwosci zrobilam test i negatywny no ale pewnie znowu sie pospieszylam.

Gość koliberek1986
mnie dziwi temperatura bo po owulacji powinna byc podwyzszona a ja mialam 36,5 a od wczoraj mam 37, podniosla sie a przed okresem powinna raczej spadac a nie rosnac

Gość koliberek1986
no i robilas test?? jak sie czujesz??

podwyzszona moze byc wlasnie jak jest sie w ciazy ;) to chyba ci sie udalo. mi wyszedl negatywny... ale to za wczesmie... brzuch boli piersi i plecy... jak na @. a ty jak sie czujesz?

Gość koliberek1986
ja normalnie, zero jakichkolwiek objawow, czasem mnie tylko w podbrzuszu zakluje ale tak to nic

no to mozliwe ze jestes. testu kolejnego nie robilas nie ? ile dni minelo od braku miesiaczki i kiedy mialas ostatnnia?

Gość koliberek1986
ostatnia mialam 27 pazdziernika a teraz powinnam miec 24 listopada

ide sie zaraz polozyc bo jutro szkola.. zaocznie robie... taka dla doroslych:) jutro napisz jak samopocucieni czy nastapily jakies zmiany... :)

Gość koliberek1986
cos mi sie wydaje ze @ nadchodzi, tempka spadla do 36,7 a w dodatku jakies syfy mi sie wywalily na twarzy;/

Gość koliberek1986
no jeszcze nie dostalam, kurcze ta niepewnosc, a jak tam u ciebie?? kiedy robisz test?

zrobie dopiero w dniu spodziewanej @... powinnam dostac miedzy 5 a 9 jak 9 nie dostane to zrobie... :) to moze zrob dzis jeszcze jeden test? a jak wyjdzie negativ to idz na bete jutro jak nadal nie bedzie @

Gość koliberek1986
nic a nic, zgaga mnie dzisiaj strasznie tylko palila, niektorzy mowia ze w ciazy zgaga piecze ale nie wiem

no to cos mi sie wydaje ze chyba ci sie udalo... a mnievprzestal brzuch bolec jak na @ ... mam tylko obolale i nabrzmiale piersi... a ty jak?

Gość koliberek1986
no ja wlasnie nic nie czuje, ale jesli owulacja mi sie przesunela to okres powinnam dostac dopiero w czwartek wiec narazie czekam

Ojj.. A testu już nie robiłaś? Mi zostało najwyżej 5 dni do spóźnienia się okresu... i wtedy mam nadzieje, że nie przyjdzie :)

Gość aśkaaa
Hej ja planowo mam jutro @ i rano sprawdze testem paskowym 20myu słaby ale jak to ciąża to może słaba kreskę zobaczę oby cykle mam co 26 dni sex od 8 dc do 13

Gość koliberek1986
poczekam do czwartku z tym testem i wtedy sie okaze

ja dzis rano zmierzylam temp. i mialam 36.8... to chyba podwyzszona nie? ogolnie to chyba dostane @ bo zawsze przed @ pojawia sie sluz chociaz teraz mam taki mocno gesty i bialy a ty jak mialas z tym sluzem w dniu kiefy miala byc @ ?

Cześć dziewczyny. Dzis mialam dostac @ ale jak na razie nie mam. w sobote wieczorem mialam lekko brunatny sluz i w niedziele rano tez troche pobolewa mnie podbrzusze i lewy jajnik czy moge byc w ciazy?

ewka153 jest szansa ze prawdopodobnie jestes w ciazy... koliberek nie przejmuj sie... a @ nadal brak? a zrob bete bo czytalam troche na temat tych testow i nieraz przez 10 tyg ciazy wychodza negatywnie... zrob bete... :*