Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Ja będę mykac bo córka zaraz się obudzi hehee :) Pewnie pojawie się dziś wieczorem na forum :) Jakb y się coś zmieniło to pisz :)

Gość koliberek1986
ok, teraz sie troszke zmeczylam i zaczelo mnie podbrzusze cmic, i po wysilku jakims tak mam od jakiegos tygodnia

Gość koliberek1986
nadal nie ma sladu @ i oby nie bylo. Jestem dobrej mysli ale nie nastawiam sie za bardzo.

no mnie zaczely strasznie piersi bolec... w ogole od jakis dwoch msc leci mi jeszcze pokarm po pierwszej ciazy gdzie ja karmilam tylko w szpitalu a to bylo prawie dwa lata temu.. pytalam cioci bo jest polozna i jowila ze to normalne... ze organizm jest gotowy na nastepne dziecko.

Gość koliberek1986
no mnie piersi nigdy nie bola przed okresem i teraz tez nie, dzisiaj myslalam ze z lozka nie wstane do pracy taka bylam spiaca

Gość koliberek1986
wszystko to jest strasznie dziwne, okaze sie ale chyba bede musiala bete zrobic

a robilas ten bobo test? niech juz bedzie chociaz 5 grudnia to by super bylo. to zrob bete i bedziesz od razu wiedziec.

Gość koliberek1986
jutro zrobie ten bobo test, a jak nie wykaze nic to zrobie bete w przyszlym tygodniu

po oczekiwanej mmiesiaczce mozesz wieczorem zrobic ja zrobiam przed@ wieczorem i wyszlo wiec jak jetes mocno niecierpliwa to mozesz juz dzis :)

Gość koliberek1986
no ale jak poprzednio nic nie wyszlo to lepiej z rana chyba zrobic

Gość kobitka 27
Jestem w 5 tygodniu ciąży,ginekolog która będzie prowadzić moją ciążę jest kobietą,problem w tym że badania usg przeprowadza mężczyzna :( nigdy nie byłam u faceta,ale szwagierka która aktualnie też jest w ciąży radziła mi się przełamać bo jak przyjdzie do porodu to nie będę miała wpływu na płeć lekarza.Wiem,że ma rację ale nie mogę sobie tego wyobrazić i się przełamać.Wiadomo jak wyglądają te pierwsze usg:(Doradźcie.

no to jutro zrob hehe tez juz bym najchetniej zrobila. a teraz odp do kobietki:Jesli chodzi o wybor lekarza to powiem ci ze nie masz sie czego obawiac. ginekolog to ginekolog... i kobieta i mezczyzna traktuja to jak badanie ucha... moja ciaze prowadzil mezczyzna i jestem zadowolona... nie masz sie czego obowiac mezczyzni sa nawet delikatniejsi przy badaniach niz kobiety. a twoja szwagierka miala racje, przy porodzie nie bedxiesz mogla wybierac a w tych bolach to nawet nie bedziesz zwracac na to uwagi bedziesz patrzec tylko na to zeby ktos ci pomogl... mezczyzna ginekolog to naprawde nic strasznego... nie obawiaj sie tego. gratuluje ciazy. :)

a wlasnie moja tesciowa przyszla po moja corke na spcer i powiedziala do mnie ze marnie wygladam i czy czasem w ciazy nie jestem. hehe

Gość koliberek1986
trymam kciuki zebys byla:)

Gość koliberek1986
kurcze fajnie by bylo, myslalam ze na swieta zrobimy rodzince niespodzianke

Gość kobitka 27
Dzięki za radę i za gratulacje.To moja pierwsza i nieplanowana chociaż chciana,planowałam najwcześniej za rok ale wyszło jak wyszło.Przez trzy dni nie mogłam uwierzyć mimo trzech pozytywnych testów i braku @,na usg jeszcze nic nie było widać,dopiero wynik hcg sprawił że do mnie dotarło :) marzę o córci.

a czy ktoś się orientuje jak wygląda w Żorach kwestja CC? JEŚLI SĄ PRZECIWSKAZANIA DO NATURALNEGO bo słyszałam że robią tylko w ostateczności zagrożenia Życia a jak jest rzeczywiście ?? ja w miałam pierwsze cc w Bielsku ale teraz tam niema refundacji i płaci się 2000zl masakra wiem że nie mogę rodzić naturalnie ale moj lekarz nijako na to spogląda więc jestem w kropce?? w pierwszej ciąży tez tak było dlatego uciekłam do Bielska ale teraz chyba nie mam wyjścia:(

hehe zrobisz niespodzianke. napisz jutro jaki wynik testu... :) kobitka: nie ma za co.:) a co do cesarki nie wiele mige pomoc...

Gość koliberek1986
boje sie ze jutro znow zobacze jedna kreche

nie boj sie moze po prostu slaby hormon.. a nie mialas na tamtych czasem drugiej bladej kreseczki?

Gość koliberek1986
nie bylo bladej, boli mnie podbrzusze ale raczej tak jak przed okresem ;(

Gość kobitka 27
Hej, mnie w dniu planowanej @ też bolał brzuch,dałabym sobie rękę odciąć że @ się zbliża, nawet poszłam do apteki po tabletki przeciwblowe jakby mnie złapało w nocy.Trzymam kciuki :)

Gość koliberek1986
test dalej negatywny, normalnie ja juz sama nie wiem.