Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

mozna sie zalamac... grrr... wedlug cyklu z tamtego msca powinnam miec @ ale moje cykle trwaja nawet 32 dni wiec do 9 grudnia musze czekac

a zrobiłaś bete ? A może za dużo myslisz i dlatego Ci się ten okres tak przedłuża i w ogóle... Może musimy sobie dać spokój i wtedy wyjdzie od razu :) ?

ja dostalam wczoraj prezent od mikolaja... OKRES... :( czyli teraz cykl przez ostatnie dwa msc mialam po 28 dni.. a moze po prostu idz do lekarza... ile ci sie ten okres spoznia? przy okazjibp zobaczy czy wszystko jest ok z toba.

idz do gina zapisze ci tabletki zebys miala regularnie.... kolezanka dostala takie tabletki to nie sa antykoncepcyjne... ivjej sie udalo... wszystko sie wyrownalo ma idealnie owulacje...

ale ja tez mialam to jest moj 2 taki cykl, podobno raz w roku kobiecie moze nawet wypasc jeden cykl bez okresu taki mi gin powiedzial no ale teraz to juz jest 2 dlugi, zobacze co bedzie dalej

to moze poczekaj kilka dni jeszcze i jak nie dostaniesz okresu to idz... nie wiem co myslec o tym juz... ja niestety dostalam...

poczekam do poniedzialku a jak nie dostane okresu to chyba bede musiala isc albo na bete albo do gina, kurde uz bym wolala zeby sie cos wyjasnilo

wcale ci sie nie dziwie.. ja to mam chociaz jasno... dostalam okres trudna jest nowy cykl staran... ale ty to przegecie testy negatywne a okresu nie ma hehe :p masakra.. no ale bedzie ok:)

musi byc ok, chociaz raczej okres dostane, bo zobacz jak myslalam ze mam dni plodne kochalam sie z mezem, pozniej jak mnie ten brzuch bolal i owulacja mi sie przesunela no to maz byl na wyjezdzie i lipa, najwiekszy bol mialam w czwartek a z mezem kochalam sie dopiero w niedziele rano czyli nawet jakby owulacja byla w piatek to raczej marne szanse na ciaze ;/

ehh to moze rzeczywiscie owulacja sie przesunela... ale dziwnie.. organizmu kobiety nigdy nie rozszyfrujesz...

No i dobrze :) Po prostu miałaś inaczej owulacje :) A tak to teraz masz pewność i nie zastanawiasz się czy jesteś w ciązy czy nie.. Czyli praktycznie zaczynamy razem starania przez Twój dłuższy cykl hehehe :) Jakbyśmy zaszły to będziemy miały mniej więcej taki sam termin porodu :D No to powodzenia w następnym cyklu :D

Gość mam 2 male pieski
dziewczyny ja mam podobna sytuacje dlatego przeczytalam caly wasz topik. Okres powinnam dostac 3 dni temu.Dzis tez robiłam test i negatywny.Ja jednak czuje ze jestem w ciazy.Bo czuje sie inaczej niz przed okresem, choc boje sie ze moze to moja wyobraznia bo wiadomo bardzo chce. Brzuch bolal mnie w dniu okresu a potem kilka razy taki lekki bol " okresowy" poczułam w ciagu tych kilku dni. Piersi mi się powiększyły i bolą mnie strasznie przy każdym ruchu.Są obolałe i obrzmiałe. Czasami boli mnie jajnik prawy raz lewy (nigdy oba na raz) i czuję jakby mnie ciągnelo w dole czasami. Zobaczymy... mam nadzieję ze jednak to ciąża.

Według Twoje opisu i objawów to tak jakbyś była w ciąży, ale poczekaj jeszcze bo jak widzisz Koliberek dostała @ po długim okresie spóźniania się :) Ja dostałam też... Ale będę trzymać kciuki żeby Ci się udało :) Kiedy robisz następny test?

Dla pocieszenia mogę Ci też powiedzieć, że testy ciążowe z apteki to są czasami kiczowe? Jaki robiłaś? Najlepiej zrób bobo test płytkowy i Quick View :) Najlepsze

Gość mam 2 male pieski
dzieki dziewczyny za milą odpowiedz. tak własnie wiem ze jak sie spoznia to sie bardzo chce, wyobraznia zaczyna wariowac :-) mam nadzieje jednak ze mnie sie uda. nastepny test zrobie w srode , bo do srody albo dostane okres albo powinno juz byc widac.bedzie 6 dni po okresie. zrobilam najpierw pink test w dniu spodziewanej@ wczoraj wlasnie bobo test plytkowy.Podobno paskowy jest lepszy bo wykrywa mniejsze stezenie hcg ten jest standardowy 25 jednostek.

oby ci sie udalo, no my niestety musimy sie postarac od nowa. wg moich cykli okres mi sie opoznil o 14 dni, ale trzymam kciuki zeby sie udalo:)

Gość mam 2 male pieski
14 dni to bardzo długo, ale z tego co czytałam to masz cykle nieregularne jeden nawet miał 50 dni. Ja mam długie cykle 36 dni ostatnio były regularne ale wcześnie zdarzało się że spóżniały się nawet do 42 dni ( to był mój rekrd) dlatego teraz czekam do środy bo wtedy bedzie te 6 dni spoznienia . Nie ukrywam ze chciałabym dzis znow kupic test, ale to bez sensu.Wczoraj robiłam z porannego moczu,i nie wyszło to tym bardziej dzis w poludnie.Trzeba zaczekać do środy.Wy dobrze mnie rozumiecie, wiecie jak ciążko się czeka i nie wiadomo na co....

No poczekaj troszkę :) Hehe :) Będę trzymać kciuki :) Powodzenia.. Napisz czy są jkakieś zmiany i jak wyszedł kolejny test :)