Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość koliberek1986
nie mierzylas, okres sie nie pojawil a tescik robilas juz??

Gość Wyższą temp.
A jakiej długości są Twoje cykle?Myśle, że nie warto jeszcze się tak załamywać. Może jutro zobaczysz dwie kreseczki kto wie :P

Ale to przy pierwszej ciąży było... Miesiąć temu próbowałam i miałam okres 9 listopada.. POjawił się dużo wcześniej ale był.. a w tym miesiącu się okaże.. W sumie to w grudniu się okaże ... Teraz próbowałam w 12 dc i 15 dc zobaczymy...

Gość olajola30
Nie nakręcaj się. Ja po 4 miesiącach starań zaszłam w ciążę i pierwsze objawy przypominały nadchodzący okres, który zawsze miałam jak w zegarku. Teraz jestem w 9 tygodniu ciąży i dolegliwości ciążowe dają znać o sobie. Test robiłam dzień po spodziewanym okresie, 9 dni przed nie zobaczysz pozytywnego wyniku, a tekst na opakowaniu 'wykrywa 6 dniową ciążę ' jest dla tych, które maja za dużo kasy.

Gość koliberek1986
cykle zwykle mam 30 dniowe, ale mialam taka sytuacje ze mialam okres na poczatku sierpnia i jak sie nie pojawil to myslalam ze jestem w ciazy ale nie bylam a okres pojawil sie 28 wrzesnia, pozniej mialam 26 pazdziernika czyli dzien okresu u mnie wypada dzisiaj

Gość koliberek1986
ja staram sie nie nakrecac ale to jest bardzo trudne jesli marzy sie o pierwszym dzidziusiu

Gość koliberek1986
napisze, mam wielkiego stresa,

Nooo pierwsze dziecko wyszło mi już po pierwszym staraniu... Trzymam kciuki za Ciebie..

Najlepiej o tym za dużo nie myślec.. Chociaż jak widziałaś na początku sama robiłam testy ( dni przed@... Po prostu ta niecierpliwość hehe

Gość olajola30
Wiem jak to jest. To moja pierwsza ciąża przez 3 miesiące liczyłam, sprawdzałam, obserwowałam i jakoś nijak się to miało do moich cykli 25-26 dni. W 4 miesiącu starań przestałam tak bardzo się skupiać, liczyć, sprawdzać, a próby były od 10-18 dnia cyklu co 2 dni. Bo owulacja wcale nie wypadała u mnie wtedy kiedy powinna wg schematu.

Gość koliberek1986
u mnie nie mozna tego bylo nazwac staraniem, poprostu nie zabezpieczalismy sie ale zawsze jakas nadzieja byla a tak to dopiero w tym miesiacu powaznie staralismy sie i zobaczymy co wyniknie

Gość koliberek1986
kurcze czemu nie mozna tego od razu wiedziec? ile stresow mniej

Dokładnie tak jak u mnie w sumie... Nie robimy na siłe drugiego dziecka... Po prostu się nie zabezpieczamy.. Ale mimo to zawsze co miesiąc jestem ciekawa...

Gość koliberek1986
no i ta nadzieja ale musimy byc dobrej mysli bo stres jest niewskazany dla dzidziusia

NOo stres źle wpływa na dziecko... Ja w pierwszej ciąży bardzo sięstresowałam od 6 msc-a bo dostałam skurczy porodowych i wylądowałam w szpitalu i po prostu płakałam itd... I teraz mam nerwuska hehe ;p a im więcej sięw tym szpitalu stresowałam tym było gorzej ...

Gość koliberek1986
teraz sie obawiam czy zajde w ciaze a pozniej bede sie martwic czy wszystko bedzie dobrze a pozniej zeby dziecku nic nie bylo, taka juz chyba natura kobiet ze odkas staraja sie o dziecko to juz tylko stres nas czeka i ciagle obawy

Teraz już się nie stresuje... Już jest ok .. Na początku jak się urodziłą to nie spałam i co chwile sprawdzałam czy oddycha haha

Gość koliberek1986
fajnie sie rozmawia z kims kto rozumie rozterki ale jak zaczelam czytac fora i starsze posty to jakas tragedia, z jednych wynika ze jestem w ciazy z innych nie a z jeszcze innych ze jestem ciezko chora, i wole juz nie czytac

Noo tak jest.. Ja też często czytałam forum po prostu... Miesiąc temu postanowiłam założyć konto to na początku w sumie mi głupio odpisywali dopiero teraz co mogę popisać z kimś kto rozumie.

Gość koliberek1986
a ile macie lat dziewczyny?? bo ja troszke pozno o pierwsze dziecko sie staram, tak ten czas leci i nawet sie nie obejrzalam a tu juz 3 lata po slubie

Ja mam 22 lata. I jestem młodą mamusią, ale tak chce a niektórzy to potępiają... A ty masz 26 lat?

Gość koliberek1986
tak:) i teraz zaluje bo jak sobie pomysle ze juz moje dziecko mogloby miec kilka latek to zal mi sie robi, no ale najpierw byly studia, praca i zawsze cos, zawsze czlowiek madry po czasie

Ojj jeszcze tak późno się nie zdecydowałaś:) Są osoby którę odkładają to aż do 30.

Gość koliberek1986
oj tyle to napewno bym nie zwlekala bo pozniej moga byc problemy, ja to juz zmeczona jestem bo tak mnie ten bol wymeczyl i powoli bede sie kladla spac, z samego rana zrobie test i podziele sie moimi nowinkami oby byly pomyslne, milej nocki

Gość koliberek1986
niestety jedna krecha :( ale zrobie jeszcze za kilka dni jak okres sie nie pojawi, chociaz ten bol byl jak owulacyjny ale to nimozlliwe bo juz mialam takie bole i to w terminie wiec niemozliwe zebym teraz miala i zeby sie az tyle przesunela do dnia spodziewanegol okresu. Znow rozczarowanie.

Gość Skoro masz cykle
30dni to dopiero masz dostać okres, a bóle to pewnie właśnie na miesiączke...

O jej... Przepraszam, że dopiero dziś odpisuje ale wczoraj dopadł mnie brak czasu :) Następnym razem się uda.. Albo po prostu za małe stężęnie hormonu jeszcze... Bądź dobrej myśli