Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość koliberek1986
okresu jeszcze nie mam wiec jest szansa, a bole mialam inne niz zwykle na okres, no ale zobaczymy jak bedzie

Odczuwasz taki bół jak na miesiączke tylko jeszcze taki bardziej ciągnący... Nie wiem jak to wytłumaczyć.. Ale będę trzymać kciuki, aby Ci się udało

Gość koliberek1986
bardziej ciagnacy i w dodatku duzo silniejszy, dzisiaj znajoma mi powiedziala ze moglo to byc drugie podejscie do owulacji ale nie wiem czy to moze byc prawda, a jesli tak to chyba raczej w tym cyklu sie nie uda, ale jak nie w tym to w kolejnym

To powiem Ci, że ja w pierwszej ciąży myślałam, że okres dostane bo mnie właśnie tak bolało, a tu się okazało, że będzie dzidzia... Bolało mnie jak na @ tylko mocniej. Czułam takie ciągniecie... Nawet bym powiedziała, że miednica mnie bolała... A od wczoraj boli mnie podbrzusze, a piersi mnie tak zaczęły boleć w sumie to bardziej sutki, że dotknąć się nie mogę... może się udało...

Gość koliberek1986
no nadal nic, ale jesli to byla owulacja(kolejne do niej podejscie ) i cykl mi sie poprzestawial to raczej okres dostane, i najgorsze jest to ze w przuszlym cyklu nie bede wiedziala kiedy sie starac chyba przez caly miesiac;) ale z drugiej strony dziwna ze owulacja w terminie okresu, wczoraj zrobilam test z czuloscia 10 hcg ktory wykrywa ciaze 2 dni po zaplodnieniu i tez lipa, nic z tego nie rozumiem, nie poznaje sie, wszystko mi sie poprzestawialo wlasnie wtedy kiedy potrzeba zeby wszystko bylo w terminie.

A może czas zrobić badanie z krwi? Bete? A jeśli się poprzestawiało to dziwne... Pewnie ze stresu... Albo dlatego, że los nam lubi sprawiać psikusa.. Jak coś chcemy to nigdy nie wychodzi... niestety.. A robiłaś rano ten test?

Gość koliberek1986
rano robilam, strasznie dziwnie sie poprzestawialo, mam jedynie nadzieje ze kolejny cykl bede miala normalny, a ty robilas juz test?

Nie robiłam, jeszcze za wcześnie... Dopiero za tydz mam mieć @... Tylko mi się też strasznie poprzestawiały cykle... Miałam zawsze 32... Z sierpnia na wrzesien zrobił mi się cykl 24 dni :/ Z wrzesnia na pazdziernik 32 dni (czyli myslalam ze wrocilo do normy) a zpazdziernika na listopad miałam 27 dniowy cykl... Teraz musze dostać jakoś między 4 a 9 grudnia :) dni płodne już miałam...

A może jesteś w ciąży tylko testy pokazują negatywne wyniki bo masz poprostu małe stężęnie hormonu w moczu ...

Gość koliberek1986
poczekam jeszcze troche, zrobie tes a pozniej bete, ale poczekam bo jesli faktycznie cykl mi sie przestawil i teraz mialam owulacje to okes tez by byl pozniej, kurcze jak nie chodzilo o dziecko to wszystko mialam jak w zegarku a odkad przestalismy sie zabezpieczac to normalnie wszystko sie poprzestawialo

Gość koliberek1986
no jak prawie pol miesiaca mnie bolal brzuch i czasem bylo mi niedobrze bo mdlosciami tego za bardzo nazwac nie mozna i bylam strasznie spiaca, tak teraz nic mi nie ma, ostatnie kilka dni bylam pelna energi a wczoraj leciala mi krew z nosa i troszke oslabione jestem ale objawow nie mam teraz wcale

Oj to może jednak... Krew z nosa osłąbienie jakieś zmiany zachodzące w organizmie.. Kurde jestem tak niecierpliwa, że najchętniej to już bym teraz zrobiła test ciążowy :) Ale widomo, że wyjdzie negatywnie i nie ma sensu.. Muszę czekać chociaż na 2 dni przed @

Gość koliberek1986
ja tak czekalam do termkinu @ a jak juz termin nastapil to lipa;/ miejmy nadzieje ze Tobie sie uda, no ja w sumie tez mam szanse bo okresu nie mam tylko dlaczego testy wuchodza negatywnie :(

Bo te testy domowe są do kitu... Niektórym nawet nie wyjdzie przez pół ciąży :) Mi akurat wyszło przed @ jeszcze.. A jaki robiłaś?

Gość koliberek1986
robilam pre test i jeszcze jakis ale nie pamietam, kurcze jakas masakra,

Gość koliberek1986
no wlasnie czytam ze niektorym dopiero w 10 dni po terminie @ Ttest wykazal a czasami jak stezenie jest niskie moze wogole nie wykazac

Gość koliberek1986
ja narazie mam opznienie 4 dzien wiec nie jest to duzo

Gość koliberek1986
i ta temperatura mnie zastanawia bo w dniu ktorym mnie strasznie bolalo mialam 37 stopni rano a pozniej spadla i teraz codziennie mam 36,5

Pre test jest kiepski :) Kup sobie BOBO test płytkowy :) najlepszy :) A ja teraz nie wiem czy dobrze te dni płodne zauważyłam... BO te nieregularne cykle... Pozatym ja przez cały cykl mam śluz.. a wczoraj i przedwczoraj bolał mnie brzuch.. Dziś zresztą też i nie wiem czy czasem nie było to w te dni.. I teraz to już nie wiem. Przed chwilą o tym tak myślałam

To może w tym dniu co miałaś podwyższoną i cię bolało miałaś owulację? Bo tak niby się dzieje.

Gość koliberek1986
kupie bobo test i zrobie go pod koniec tygodnia, no ja mialam sluz plodny tak jakby w terminie, pozniej bylo normalnie i sluz pojawil sie przed terminem @ i te bole brzucha i tez juz w koncu nie wiem,

Gość koliberek1986
no tak ale ja owulacje czulam wczesniej tez mialam bole i sluz plodny, mozliwe sa dwie owulacje w 1 cyklu?

Ne no owulacja jest jedna... Wiem, że śluz podczas owulacji jest przeźroczysty gęsty i ciągnący się... Jak się nie uda to trudno :)

Gość koliberek1986
no to owulacje mialam wczesniej a teraz nie wiem co to bylo, wlasnie czytam na ten temat i niektorzy sie wypowiadaja ze moga byc 2 okresy plodne w ciagu jednego cyklu, wg mnie to strasznie dziwne bo tez do tej pory bylam pewna ze jest jedna owulka, ja juz chyba swiruje ale sama nie wiem co sie dzieje, natyura jest zlosliwa

Ty to masz dobrze bo Ci się @ już spóźnia a ja czekam czy dostane czy nie :/ ehhh.. Ale już zwątpiłam czy trafiłam w owulacje...

Gość koliberek1986
skakalabym ze szczescia, zobaczymy jak to bedzie, oby nam sie udalo.

Gość koliberek1986
musimy byc dobrej mysli